Predstavljanje, Da se predstavim
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Predstavljanje, Da se predstavim
Grashak |
Mar 31 2006, 10:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(do0m @ Mar 31 2006, 02:15 PM) dude, pogresno mesto.. QUOTE(pyost @ Mar 31 2006, 04:31 PM) pa tebe covek kad vidi prvo sto pomisli je, jao vidi devojcica osisana na dvojku.. -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
smarac |
Apr 12 2006, 10:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-April 06 From: bg Member No.: 51 Ime i prezime: Filip Marjanovic Škola/Razred: XIII gimnazija, prirodni smer |
biserka je stasja...
enigma zavrsena |
Miny |
Apr 12 2006, 11:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Hahaha!!! Kao nismo znali
A ko si ti??? -------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
smarac |
Apr 13 2006, 12:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-April 06 From: bg Member No.: 51 Ime i prezime: Filip Marjanovic Škola/Razred: XIII gimnazija, prirodni smer |
filip
|
pyost |
Apr 13 2006, 02:03 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Budi ljubazan da napises svoje pravo ime i prezime Or else..
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Apr 14 2006, 08:30 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
To smo svi ukapirali!!!!!Hvala sto si na sprosvetlio!!!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ex-paydoman |
Apr 17 2006, 07:48 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
mene je proswetlio, zar Grashak nije Biserka!?
-------------------- ode..
|
pyost |
Apr 18 2006, 08:33 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
We have all been Mind Tricked!!! Oh no, the sith are coming
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Kurjak |
Jul 23 2006, 10:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
QUOTE(Anabella @ Mar 1 2006, 03:39 PM) Caos ljudi! Ja sam Anabela, i idem u arhitektonsku skolu. Kroz moje postove cete videti sve o meni....Imam 16 godina, kazu da lepo izgledam, a sto mi je najbitnije, kazu da sam inteligentna nadam se da cemo se lepo druziti.... Ljudi svasta kayu-ali je malo toga istina !!! -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
ex-paydoman |
Jul 24 2006, 11:21 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
Kurjache, taj post je bajat vishe od 4 meseca...
a i ta anabela je mushko trebao sam da je/ga bijem This post has been edited by paydoman: Jul 24 2006, 11:21 AM -------------------- ode..
|
Cestiti Covek |
Sep 7 2006, 03:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 90 Status: Van MGa |
Pozdrav matematicari
Ja zaluto-pa ono kao Ko vam je napravio rumfo???? |
ex-paydoman |
Sep 7 2006, 05:46 PM
|
naprawili su admini!
a, odakle si ti? This post has been edited by MrGood: Sep 7 2006, 05:47 PM -------------------- ode..
|
jeele |
Sep 7 2006, 08:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ja sam iz prvog E
zaboravih da se predstavim... a sve pise ispod nicka svejedno... -------------------- |
ex-paydoman |
Sep 8 2006, 01:45 PM
|
ajde predstawljajte se swi...
bar recite iz kog ste odeljenja itd. -------------------- ode..
|
RZA |
Sep 8 2006, 09:54 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Da vam predstavim kolektiv.. Logicno.. Klik na sliku za uvecanje..
This post has been edited by daljinac: Sep 8 2006, 09:56 PM -------------------- cold
|
ex-paydoman |
Sep 8 2006, 09:57 PM
|
tu sam sliku i ja skinuo...
swaki dan posle shkole upalim paint i precrtam po kog nastawnika -------------------- ode..
|
Neonkitza |
Sep 8 2006, 11:51 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ahhahah e to je dobro samo tako nastavi
|
ex-paydoman |
Sep 9 2006, 01:49 PM
|
werujm mi, i ti tjesh uskoro da pochnesh to da radish...
-------------------- ode..
|
jeele |
Sep 9 2006, 01:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ja sam to radila u shestom
i samo su dvoje od njih 13 otisli... i za to mi je trebalo godinu dve a sada koliko sam snimila sve, jedino cu da se molim za zdravlje profesorke fizike...e da...i bicu zahvalna sto nam ne predaje geometriju Boza...jer onako kako je predavao fiziku........ -------------------- |
^_NiN0_^ |
Sep 9 2006, 05:35 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Boza predavao fiziku ?
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |