Pogodite Igru
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Pogodite Igru
pyost |
Dec 10 2006, 12:59 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ovako, pravila su prilicno jednostavna. Jedan clan postavi kratak opis neke igre za PC ili konzole, a ostali clanovi pogadjaju koja je igra u pitanju. Naravno, postoje jos neka ogranicenja:
Ja cu prvi Igra je jaaaaaaaako stara, pa samim tim i jako jednostavna - ali je extremno zarazna. Moze se igrati u dvoje, pri cemu svaki od igraca kontrolise po jednu belu plocicu i pomera je gore-dole po ekranu. Cilj je da sa tom plocicom odbije belu kuglicu ka suprotnoj strani ekrana. Ovo bi trebalo da bude jako lako -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
RZA |
Dec 10 2006, 01:34 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
PING PONG?!
-------------------- cold
|
maxydelanoche |
Dec 10 2006, 01:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ping pong.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Eli0t |
Dec 10 2006, 01:35 AM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Ping pong
|
pyost |
Dec 10 2006, 01:35 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Blizu, ali ne.
-------------------- Baby, it's a violent world.
Iva |
Dec 10 2006, 09:33 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Pong
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Puzzler |
Dec 10 2006, 10:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Naravno, Pong.
This post has been edited by Puzzler: Dec 10 2006, 10:52 AM -------------------- |
pyost |
Dec 10 2006, 11:00 AM
|
Iva |
Dec 10 2006, 09:17 PM
|
Eh lako reci posle mene, Nenade
Isto stara igra, neki mali u obliku sira od kojeg je odseceno jedno parce ide i jede neke kuglice kroz lavirint dok ih sve ne pojede Sta je ovo glasanje eli0t, Pyost, Iva...? Mislim, ne kontam? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Dec 10 2006, 09:18 PM
|
Pacman
Ma kod glasanja samo pise ko ima koliko poena (u zagradi) -------------------- Baby, it's a violent world.
Iva |
Dec 10 2006, 09:29 PM
|
Aha.
E, da, sorry za bold, zaboravih. Zurim sorry -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Dec 10 2006, 09:30 PM
|
Ova igra je do odredjene mere slicna Pacmanu, jer vodite malu kuglicu koja jede polja na ekranu. Vecina polja je zelena, i njih mozete opusteno da jedete - ali pored njih postoje i polja sa elektricitetom, betonske kugle (koje padaju na dole) i makaze koje vas jure
maxydelanoche |
Dec 13 2006, 11:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Zvuci poznato, ali neee...
S druge strane, za ovu Pong igricu: -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
ex-paydoman |
Dec 18 2006, 09:11 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
supa!
igra sabija!!! -------------------- ode..
|
ex-paydoman |
Dec 18 2006, 09:14 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
moja igra je 3d igra! wi ste u ulozi policajca... cela igra je uradjena kroz strip
-------------------- ode..
|
Eli0t |
Dec 18 2006, 09:43 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
XIII ?
|
pyost |
Dec 19 2006, 10:26 AM
|
Pa sacekaj da ja potvrdim da si pogodio, mozda nije tacno Ovaj put jeste, doduse..
pyost |
Dec 31 2006, 12:23 PM
|
Ja mislim da si pogodio, ajde postavljaj novu
username |
Mar 22 2008, 10:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
ovo mi izgleda kao zanimljiva igra, zasto ste prestali? ajde da nastavimo
ja cu da postavim(posto sam izvadio topic iz ***) Ne bas tako stara igra, zanra RTS, odvija se u doba egipta, anticke grcke. Glavna odlika igre je mitologija po kojoj je i dobila ime. Ima jednu ekspanziju. |
Nostradamus |
Mar 22 2008, 10:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-November 07 From: Bg Member No.: 747 Status: Bivši učenik MGa |
AOM
-------------------- |