Koji Su Domovi Najbolji?, pomoc ljudima sa strane
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koji Su Domovi Najbolji?, pomoc ljudima sa strane
Sonix |
Jun 13 2007, 03:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
Jeele posto sve znas, aj kazi sta mislis o Hardward-u???
-------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
VEX |
Jun 13 2007, 03:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-March 07 From: Gde sednem Member No.: 467 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG II |
ALO OVDE JE POCELO SKRETANJE SA TEME pyoste iseci ovo u novi topic.
Napomena od: paydoman ti si vec poceo da naredjujes ko ce sta da radi.. to ja kao mod ne mogu a kamoli ti This post has been edited by paydoman: Jun 13 2007, 04:01 PM |
pyost |
Jun 13 2007, 03:49 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Izgubila bi se nit, neka ostane ovako...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Neonkitza |
Jun 13 2007, 10:09 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
|
Legenda |
Jun 15 2007, 12:27 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
E sada..odakle da pocnem..
Tesko je odluciti u koji ces dom da se upises..ipak,od toga zavisi mnogo toga..I ja sam se jedva odlucio..upisao ZOC..i dan danas ne znam da li sam pogresio.. :closedeyes: ZOC je odlicno opremljen dom..Cetvorokrevetne sobe duplo vece od soba u Jelici,svaka soba sa kupatilom(koja naravno sadrzi i tus kabinu),hrana nije losa,uslovi za ucenje su odlicni i skoro sigurno ce da vas strpaju u sobu sa nekim i MG-a..Posto ste iz MG-a,imacete bezuslovnu naklonost vaspitaca..sto je veoma vazno.. U ZOC-u ima malo MG-ovaca..svega nas 5-orica iz 2.godine,jedan iz 3.(inace on je ponavljao jednom) i jedan maturant..dakle,sledece godine i on ide iz doma.. Jedina i najveca mana je drustvo..uglavnom sabani iz zeleznicke skole (medjutim i medju njima ima par ok likova),devojaka ima malo..nesto manje od 2/5.. Do skole mozete da koristite nekoliko prevoza..u nekim slucajevima je moguce i presedanje..znaci gradskim prevozom se stigne za 15 min ako idete prepodne (tada nije guzva) a kada idete popodne,moze da se oduzi i preko 30 min.Peske se stize za 25-30 min..Sto se tice odmora i rekreacije,tu vam je pre svega hala Pionir,Tasmajdan itd.Eto to je ukratko o mom domu.. I jos nesto da dodam..ZOC je lako upisati(jak vrlo dobar i vise)..a Jelicu extremno tesko (prosek 5,00 ako nemate neke dodatne poene)Sada sigurno imate dovoljno poena za oba doma,ali ako upisete ZOC ove godine i ne svidi vam se..a ne uspete da postignete pravi uspeh..nema sanse da se upisete u Jelicu sledece godine.. Ja nameravam sledece godine da se prebacim u Jelicu..ako budem imao dovoljno bodova..(prosle godine nisam mogao)..cisto da probam.. Eto,vi odlucite.. |
^_NiN0_^ |
Jun 16 2007, 11:04 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Vi ste ratardirano jadno bolesni sa kompleksima koje ja jos sada nisam video u svom bednom iskompleksirano zivotu (zbog skretanja teme)
No, posetite sajt Jelica Milovanovic sajt doma!!! Pa eto da ne bude samo prazne price -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Sonix |
Jun 16 2007, 01:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
Ja sam vec posetio taj sajt, video sam galeriju slika o domu i svidjalo mi se
This post has been edited by Sonix: Jun 16 2007, 01:23 PM -------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
^_NiN0_^ |
Jun 16 2007, 01:52 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Iskreno nisu onakve sobe kakve si video na slici Oni su slikali samo sobe devojcica-pitam se zasto . I da, slikali su sobu pored moje ... koja je "najlepsa". Necu da ti kvarim utisak
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
VEX |
Jun 16 2007, 05:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-March 07 From: Gde sednem Member No.: 467 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG II |
Na onom sajtu svaka druga rec laz jeb.ote
|
jeele |
Jun 16 2007, 08:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ne psuj nije lepo...eto vec si pretendent da te izbace iz doma...c c c
-------------------- |
Sonix |
Jun 17 2007, 12:45 PM
|
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jun 16 2007, 01:52 PM) Iskreno nisu onakve sobe kakve si video na slici Oni su slikali samo sobe devojcica-pitam se zasto . I da, slikali su sobu pored moje ... koja je "najlepsa". Necu da ti kvarim utisak Ma mene bas i ne zanima mnogo soba jer cu tu provesti samo kad spavam, drugi deo dana mi je skola i citaonica -------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
^_NiN0_^ |
Jun 17 2007, 12:53 PM
|
Hahaha ... videcemo
Verujem da ti ne bi bilo zabavno da su ti u sobi bubasvabe, zmije, krave, i posebno konji. Mozda i bi Konja ima koliko hoces, za krave ne znam bas -------------------- Yo!hambin,
Sonix |
Jun 17 2007, 05:54 PM
|
Check, ima bubasvaba??? A paukova? Lele ja imam fobiju od paukova, nekako oni sa onim tankim velikim nogicama uuuuffff grozno
Pa dobro, spavacu u citaonici Salim se This post has been edited by Sonix: Jun 17 2007, 05:55 PM -------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
paydoman |
Jun 17 2007, 05:59 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
to dobijaju samo chlanovi.. upoznacesh se vec 1. septembra sa programom.. poseti saj u mom potpisu
a shto se tiche domova, nadajte se najgorem da se ne bi razocharali -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
^_NiN0_^ |
Jun 17 2007, 06:55 PM
|
QUOTE(Sonix @ Jun 17 2007, 06:54 PM) Check, ima bubasvaba??? A paukova? Lele ja imam fobiju od paukova, nekako oni sa onim tankim velikim nogicama uuuuffff grozno Pa moze da se nadje Imas ih valjda i po kuci , samo ti to ne znas. E , sada sam unistio mladi um -------------------- Yo!hambin,
Sonix |
Jun 17 2007, 09:36 PM
|
Pa bre sto si takav
Sad ni u svojoj kuci ne mogu normalno da -------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
Markelja |
Jun 18 2007, 10:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 9-June 07 Member No.: 529 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG / Ia |
imam jedno pitanje, kada se podnose dokumente za dom, i sta sve treba da se donese???
|
^_NiN0_^ |
Jun 18 2007, 10:45 AM
|
QUOTE(Markelja @ Jun 18 2007, 11:41 AM) Rekao sam ti ja da cu ti javiti. Jos se ne zna -------------------- Yo!hambin,
VEX |
Jun 19 2007, 06:02 PM
|
A ti Markelja odakle si\?
|
^_NiN0_^ |
Jun 20 2007, 09:27 PM
|
Iz Sapca, kao i ja
-------------------- Yo!hambin,