Prijemni za 2007/2008. školsku godinu
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Prijemni za 2007/2008. školsku godinu
^_NiN0_^ |
Jun 2 2007, 08:32 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Iskreno tijana, zadaci koji su bili vama na prijemnom su ubedljivo najtezi po mom misljenju. A nasi su bili najlaksi
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
tijana |
Jun 2 2007, 08:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Pa vasi jesu bili najlaksi.
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
rvukasin |
Jun 2 2007, 10:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-September 06 From: Ub Member No.: 103 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Vukasin Rankovic Škola/Razred: Matematicka gimnazija 4c |
QUOTE(tijana @ Jun 2 2007, 08:44 PM) Nisu,nasi su bili najtezi u istoriji matematicke -------------------- |
tijana |
Jun 2 2007, 10:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
|
Pera Detlic |
Jun 2 2007, 10:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Sonix |
Jun 2 2007, 10:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
Ljudi ako imam 180 poena jel upadam u D??? Mislim da bi bilo posteno upasti sa 180
-------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
tijana |
Jun 2 2007, 10:49 PM
|
PA ako je to max br poena i ako si medju prvih 20 onda da.
|
Sonix |
Jun 2 2007, 10:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
Pa ne racunajuci ove koji su osvojili mesta na republickom, ja bih bio negde 15...
|
^_NiN0_^ |
Jun 2 2007, 10:54 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Onda da!!! Pretpostavljam da si i Vukovac
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Sonix |
Jun 2 2007, 10:57 PM
|
Pa naravno da jesam...
|
tijana |
Jun 2 2007, 11:03 PM
|
PA moras da racunas te sto su osvojili nagrade posto oni ulaze u d odeljenje.NE vredi ti ako njih ima vise od 5. Posto ti sa njima moras da si medju prvih 20.
|
pyost |
Jun 2 2007, 11:17 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ja mislim da bez problema upadas u mentorsko
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Sonix |
Jun 2 2007, 11:17 PM
|
Damn... Bice gusto... Dosta ih je osvojilo nagrade. Steta, a ja mislio dobijaju 120 poena ako su prva 3 mesta a ne prve 3 nagrade. Eh....
|
pyost |
Jun 2 2007, 11:20 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pazi, kada se odredi finalna lista, sa svim poenima, ako je recimo 25 ucenika sa 180 i vise bodova (dakle max na prijemnom + 60 iz skole), svi upadaju u D. Mi smo na pocetku prvog razreda imali 23 ucenika.
Sonix |
Jun 2 2007, 11:23 PM
|
Pa da ali na republickom ima 34 ucenika od 1-3 nagrade...Da kazemo da 14 ne dolazi u Mg ipak ostaju 20
|
pyost |
Jun 2 2007, 11:24 PM
|
Sigurno je manji broj, jer dosta njih nije iz Beograda, a ne zele da budu u domu. U svakom slucaju, ne vidim zasto bi te to brinulo - vazno je da si u MGu, to je vec ogromna prednost u odnosu na ostale gimnazije.
tijana |
Jun 2 2007, 11:26 PM
|
Pa sve zavisi znaces u kom si odeljenju tek na kraju leta...Mislim mozes da racunas da ces biti u D ali i ne. Ne mora da znaci da ce se svi ti sa takmicenja na kraju upisati u Mg. Lepo kaze pyost da vecina njih nije iz Beograda.. A i niko ne voli da bude u domu.
This post has been edited by tijana: Jun 2 2007, 11:27 PM -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Sonix |
Jun 2 2007, 11:26 PM
|
Pa jeste to ali ja zelim da osvajam nagrade na takmicenjima...
Mislim nisam streber, daleko od toga, ali imam neku zelju. Cuo sam da 15 najboljih ucenika iz 4 razreda idu u Ameriku jel tacno? -------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
^_NiN0_^ |
Jun 2 2007, 11:27 PM
|
Tacno tako. Npr kada je nasa generacija polagala prijemni, onih sa nagradama sa republickog bilo je 10. I u D su primljeni jos i ucenici sa 120+60. Tako da ima sanse, ali ipak se ti strpi do zvanicnih rezultata
Sonix |
Jun 2 2007, 11:27 PM
|
Pa kad izlaze zvanicni rezultati?
|