Kakvu muziku volite, sta slusate?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kakvu muziku volite, sta slusate?
Kipar |
Mar 20 2009, 07:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
http://www.youtube.com/watch?v=kcAtqUkEjEY
poslusajte samo deo kada peva.. ovu verziju vrtim na plejeru.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Mar 24 2009, 09:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Mar 25 2009, 10:12 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Sad me interesuje koji se troje odlucilo za bluz
-------------------- |
Djole |
Mar 25 2009, 08:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Sta fali, do jaja je bluz. Da mi nisu ispred klasika i rok, ja bih
-------------------- no future for you
|
LoshMeeBre |
Mar 25 2009, 08:49 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Djole @ Mar 25 2009, 09:32 PM) Ne kazem ja da je los, daleko. . Volim ga i ja, al ne znam nikog ko bi ga izabrao kao OMILJENI muzicki zanr -------------------- |
Slovenatz |
Mar 25 2009, 09:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Djole @ Mar 25 2009, 09:32 PM) Koji ti to bluz pa slusas? Znatizeljan sam. -------------------- |
Djole |
Mar 26 2009, 12:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
@ loshmee: Ja znam ali van mg foruma.
@ slo: Skip James npr... doduse tehnicki, nijednom nisam pomenuo da slusam, to si ti nesto utripovao -------------------- no future for you
|
OGIxD |
Mar 26 2009, 12:26 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
|
Zeljko1994 |
Apr 14 2009, 08:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-April 09 From: Ivanjica Member No.: 1.163 Status: Van MGa Ime i prezime: Željko Stanković Škola/Razred: VIII razred |
Rock `n` roll!
|
Balder |
Apr 17 2009, 07:53 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
Glasao za Punk... A da je multiselect, glasao bih za Rock i Klasiku...
Inace, zanima me ko je jos glasao za punk, i sta slusa :-) -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
Djole |
Apr 17 2009, 11:19 AM
|
Ja bi glasao za punk sad, mislim da sam kad je ovaj poll otvoren vise slusao klasiku i rok (doduse ne secam se za sta sam glasao).
I nema opcija za Irish Pored gore navedenog slusam jos pomalo jazz/blues/country/reggae/metal, kako mi zapadne. -------------------- no future for you
|
Slovenatz |
Apr 17 2009, 11:56 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
ti slusas reggae?
A sto se tice irisha, jos mi nisi doneo... djubre.. -------------------- |
Djole |
Apr 17 2009, 11:57 AM
|
Ne puno kao sto rekoh
Bob Marley i Inner circle tu i tamo. Nisi ni ti meni kupio flash kao sto smo se dogovorili -------------------- no future for you
|
Slovenatz |
Apr 17 2009, 12:00 PM
|
Dobro, dobro. Donecu ti u utorak. Spremi kes.
I dalje si djubre though. -------------------- |
Cartmaniac |
May 11 2009, 03:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-May 09 Member No.: 1.169 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Radicevic Škola/Razred: Id |
Uglavnom slusam grunge, Mudhoney, Nirvana, Mother Love Bone. Pearl Jam, Soundgarden, Alice in Chains, Tad, ma bukvalno sve sto ima veze sa time . Pored toga jos slusham i Pixies, Joy Division, Pink Floyd.
|
Grashak |
May 11 2009, 05:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
Uglavnom slusam narodnjake... Mrzim ove splavare i plavuse, fejkere koji kao slusaju narodnjake.. Oni ne razumeju dusu turbo folka! Od skorijih umetnika, Nesha Bridzis mi je najomiljeniji s obzirom da je takav smekeeeer, koja bi devojka mogla da odoli njegovom sharmu!??
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Kipar |
May 12 2009, 05:41 PM
|
QUOTE(Cartmaniac @ May 11 2009, 04:57 PM) Uglavnom slusam grunge, Mudhoney, Nirvana, Mother Love Bone. Pearl Jam, Soundgarden, Alice in Chains, Tad, ma bukvalno sve sto ima veze sa time . Pored toga jos slusham i Pixies, Joy Division, Pink Floyd. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Grashak |
May 12 2009, 06:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
hahahhahahha znachi legenda
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Cartmaniac |
May 12 2009, 06:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-May 09 Member No.: 1.169 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Radicevic Škola/Razred: Id |
Sad kad bi ja shvatio sta je pisac hteo da kaze...
|
LoshMeeBre |
May 12 2009, 07:16 PM
|
QUOTE(Cartmaniac @ May 12 2009, 07:10 PM) Hteo je da kaze da mu se ne dopada tvoj muzicki ukus -------------------- |