Programi
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Programi
Stefan_chemist |
Sep 19 2007, 02:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
(Pyost, proverio sam celu prvu i celu drugu stranu... )
Evo jednog strava programcica: http://www.adrenaliner.com/en/download.php Zove se "Adrenaliner" i sluzi da ublazi monotoniju rada za racunarom (sto nama zaista i treba ) Fora je u tome sto on povremeno pravi neke efekte na monitoru (iznenada), npr. kuce krene da ti se seta po taskbaru, pa ti se zamraci monitor, itd. itd... Zaista je cool programcic! Sad vi -------------------- |
^_NiN0_^ |
Sep 19 2007, 04:04 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Skida se
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maxydelanoche |
Sep 19 2007, 04:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Stefan_chemist |
Sep 20 2007, 01:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
Kako vam se svidja Adrenaliner?
Evo jos jednog strava programa...: http://public.planetmirror.com/pub/freewar...edownloader.exe Zove se YouTube Downloader... Dovoljno... Download ce sam poceti, samo pricekajte tok se ucita stranica... P.S. Mozete cak i u *.avi formatu da snimate snimke... This post has been edited by Stefan_chemist: Sep 20 2007, 01:40 PM -------------------- |
Kuzman |
Sep 20 2007, 01:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Ima ovde geekova koji ce znati
Treba mi neki prog koji je dobar kalkulator i moze da iscratava funkcije. Jedino sto sam nasao je microsoft power calculator, i ne svidja mi se nesto... Ima li neko da zna? -------------------- |
pyost |
Sep 20 2007, 02:08 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Tebi treba Grafulator! Jes' da nije kalkulator, ali zato iscrtava funkcije
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Stefan_chemist |
Sep 20 2007, 02:16 PM
|
Mislite na grafike funkcija... ?
-------------------- |
milija |
Sep 20 2007, 02:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Origin .... kewu
Ubedljivo najbolji za iscrtavanja grafika (2D, 3D). Mi ga u Petnici koristimo za projekte i psovke kada integratori ne rade -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
maxydelanoche |
Sep 20 2007, 02:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(milija @ Sep 20 2007, 03:38 PM) Origin .... kewu Ubedljivo najbolji za iscrtavanja grafika (2D, 3D). Mi ga u Petnici koristimo za projekte i psovke kada integratori ne rade Mi smo u Petnici radili samo u QtiPlotu (se tako bese zove ^^) Svidja mi se adrenaliner Gde je taj YouTube downloader bio kad sam skidala 15 epizoda cele serije... Pa svaki put kopirala link u ono cudo i plus DLuje kao .flv -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
^_NiN0_^ |
Sep 20 2007, 04:34 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(pyost @ Sep 20 2007, 03:08 PM) Ma kakvi grafolatroi, kakvi bakraci ... KIOOcenolator je zakon!!! -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Stefan_chemist |
Sep 20 2007, 05:14 PM
|
QUOTE(maxydelanoche) Svidja mi se adrenaliner biggrin.gif Drago mi je da ti se svidja ! QUOTE(maxydelanoche) Gde je taj YouTube downloader bio kad sam skidala 15 epizoda cele serije... Pa svaki put kopirala link u ono cudo i plus DLuje kao .flv ph34r.gif -------------------- |
The snorks |
Sep 20 2007, 08:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Kuzman @ Sep 20 2007, 01:57 PM) Ima ovde geekova koji ce znati Treba mi neki prog koji je dobar kalkulator i moze da iscratava funkcije. Jedino sto sam nasao je microsoft power calculator, i ne svidja mi se nesto... Ima li neko da zna? Derive Ja imam 6-icu i poprilicno sam zadovoljna njom This post has been edited by The snorks: Sep 20 2007, 08:25 PM |
Stefan_chemist |
Sep 21 2007, 09:50 PM
|
Onda...
Od srca vam preporucujem LimeWire. Necete se pokajati! -------------------- |
NeverMore21 |
Sep 21 2007, 09:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(Stefan_chemist @ Sep 21 2007, 10:50 PM) Bogami hocete ! Jeste da ima svega, ali sporo je samo tako ! -------------------- |
Kuzman |
Sep 21 2007, 10:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
OD srca preporucujem torente...Lime wire moze da "bite my wire"...
-------------------- |
RZA |
Sep 21 2007, 10:31 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
druze, avatar ti mnogo iritira..
-------------------- cold
|
NeverMore21 |
Sep 21 2007, 10:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
-------------------- |
Kuzman |
Sep 22 2007, 10:17 AM
|
Znam i ne smeta mi
-------------------- |
Grashak |
Sep 23 2007, 10:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Spužva @ Sep 21 2007, 10:31 PM) e bash sam htela da kazem isto... znaci pyoste, daj uci nesto povodom toga kad te moooolim il ce biti... znaqci kad imas cenzuru protiv psovki, daj uradi nesto za cenzuru protiv retarda.. ooooovaj mislim retardiranih avatara! -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Eli0t |
Sep 23 2007, 10:46 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Ako krenemo da brisemo retardirane avatare, oko 2/3 clanova ce ostati bez istih..
|