Maskenbal
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Maskenbal
VIP <3 |
Apr 14 2008, 07:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Alo bwe :P Ne moze sad u cetvrtak zato sto Miny tad slavi 18 :P
Nego........... koliko nas uopste ima u skoli koji smo zainteresovani za maskembal-mg-party? Mi smo za pretproslu mg zurku prodali malo jace od 300, sad nesto jace od 250 komada.... Bilo vrh...... A koliko bismo ljudi nakrpali za maskembal party? 50? :unsure: Mi cemo svakako razmisliti o tome...ali to je mnogo malo ljudi, kapish? -------------------- Opsti kriminal. |
Kipar |
Apr 14 2008, 07:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
lepa je ideja maskenbal ali kako doci do maskenbala ?
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Neonkitza |
Apr 14 2008, 07:55 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
znas kako?taaaanjaaaa..ae organizuj ^^
|
Valkyrie |
Apr 14 2008, 07:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
Da da... imam venecijansku masku koju treba prošetati...
-------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
Kipar |
Apr 14 2008, 07:58 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ja bih se maskirao u skota , furao bih kilt kada bih ga imao.. ili u pirata.. ali prebio bi me neko na putu do maskenbala..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
VIP <3 |
Apr 14 2008, 08:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
ja sam procitala SKOTA (sa S kao S..... SIMETRIJA ) Kipre nemoj biti Skot Budi Shkot
Ja bih bila nesto hiper kul sto vama nikad ne bi palo na pamet Posto ste obicni smrtnici. Ja bih bila zmija... ja bih bila Pjost Salim se, ja bih bila punjena maslinka To je bas kul -------------------- Opsti kriminal. |
Kipar |
Apr 14 2008, 08:08 PM
|
ja bih furao kilt , razbio bih se ko dupe , a kada izgubi ponos u picu , raskalashno bih se ponashao kao u hrabrom srcu shalim se , u skota se maskitam samo kada je mlekce u okolini
|
Kipar |
Apr 14 2008, 08:09 PM
|
sada mi pade na pamet , hrabro srce kao film ne kao klub , da vam ne padne neshto ludo na pamet..
|
Hannibal Lecter |
Apr 14 2008, 08:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Sto da ne...
Nisam video sta ste pisali, ali ja bi se maskirao u Dzeka Trboseka i iskasapio bi jednu osobu ^^ -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Pera Detlic |
Apr 14 2008, 10:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Extra je ova ideja za maskembal, ima da banem kao roze rendzer ili Jagodica Bobica ili kao Milka Canic
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
The snorks |
Apr 14 2008, 10:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Noddy @ Apr 14 2008, 08:41 PM) Sto da ne... Nisam video sta ste pisali, ali ja bi se maskirao u Dzeka Trboseka i iskasapio bi jednu osobu ^^ Haha Mislim da znam koga bi iskasapio...Onu osobu sto imas smajli na msn-u (hint:onaj djavolak ) @Pera Detlic:Ovo za milku canic ti je skroz gotivno,pobedjujes ako dodjes tako maskiran 100% |
Kipar |
Apr 14 2008, 10:23 PM
|
QUOTE(Pera Detlic @ Apr 14 2008, 10:01 PM) Extra je ova ideja za maskembal, ima da banem kao roze rendzer ili Jagodica Bobica ili kao Milka Canic ma decko ajde oladi ma daj daj daj mi daj decko ajde oladi daj daj daj mi daj ma decko ajde oladi znash tu pesmu , extra je -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Pera Detlic |
Apr 14 2008, 10:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Ne, ali znam za izreku Bog na nebu Sinan na zemlji
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
pyost |
Apr 14 2008, 10:24 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Poslednja Igra Leptira
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Apr 14 2008, 10:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Noddy @ Apr 14 2008, 09:41 PM) Sto da ne... Nisam video sta ste pisali, ali ja bi se maskirao u Dzeka Trboseka i iskasapio bi jednu osobu ^^ Ilija... you can't change what you are. a to je... Hanibal Lektor QUOTE(The snorks @ Apr 14 2008, 11:14 PM) Zasto ja ne znam koga bi on iskasapio neko mu je skoro uskratio priliku da pojede palacinku??? @Miss: sad sam se setila za Zvoncicu kad je bila fora da ste se ti i (ae da ne imenujem na forumu nepoznatu osobu ) iz RG prepirale ko bi bila bolja Zvoncica Da sada ima neki maskenbal, ja bih se maskirala uuu... hmmm. ok, za nolifera i vesticu mi ne bi trebala maska, a za palacinku... hmmm. Da se pospem plazmom? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Kipar |
Apr 14 2008, 10:35 PM
|
|
c1k4_ml3kc3 |
Apr 15 2008, 12:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(kika™ @ Apr 14 2008, 12:46 PM) Bilo bi kul.. Samoo, ici tako maskiran kroz grad.. Blaah, a i bash nemam ideju u sta bih se maskirala.. Moja drugarica je ishla obucena kao kravica kroz grad. Imala je cak i vime kao i zeleni plasht (tj, SUPER KRAVICA!) Ali ja ne volim maskenbale...nekako. Ne znam. Ne shtimaju mi kao neshto mnogo lepo. Mada, kada bih imao neki tako maskenbal, doshao bih prerushen u hidrocentralu Ili pak okacio brke k'o Salvador Dali -------------------- |
c1k4_ml3kc3 |
Apr 15 2008, 12:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(Kipar @ Apr 14 2008, 10:38 PM) ja bih furao kilt , razbio bih se ko dupe , a kada izgubi ponos u picu , raskalashno bih se ponashao kao u hrabrom srcu shalim se , u skota se maskitam samo kada je mlekce u okolini 'Alo, deckic. Prestani da mi duvash u medjunozje da ti ne bih nabio pershun u nosnu duplju. -------------------- |
Hannibal Lecter |
Apr 15 2008, 12:31 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(The snorks @ Apr 14 2008, 10:14 PM) Haha Mislim da znam koga bi iskasapio...Onu osobu sto imas smajli na msn-u (hint:onaj djavolak ) @Pera Detlic:Ovo za milku canic ti je skroz gotivno,pobedjujes ako dodjes tako maskiran 100% QUOTE(maxydelanoche @ Apr 14 2008, 10:27 PM) Ilija... you can't change what you are. a to je... Hanibal Lektor Zasto ja ne znam koga bi on iskasapio neko mu je skoro uskratio priliku da pojede palacinku??? @Miss: sad sam se setila za Zvoncicu kad je bila fora da ste se ti i (ae da ne imenujem na forumu nepoznatu osobu ) iz RG prepirale ko bi bila bolja Zvoncica Da sada ima neki maskenbal, ja bih se maskirala uuu... hmmm. ok, za nolifera i vesticu mi ne bi trebala maska, a za palacinku... hmmm. Da se pospem plazmom? hint: pure evil koje je danas doslo u skolu -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Iva |
Apr 15 2008, 03:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Hannibal Lector FTW!!!
Ko tako dođe, (ne, ne častim ga, dosta je više čašćenja ) svaka mu dala! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|