Radovi
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Radovi
^_NiN0_^ |
Jul 26 2006, 01:11 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(paydoman @ Jul 26 2006, 12:04 AM) mislim da si ovo jos negde napisao...da da u pesmicama This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Jul 26 2006, 01:12 AM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
^_NiN0_^ |
Jul 26 2006, 10:45 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
E, ovako da i ja nesto okacim ovde...
Ovu pesmicu sam napisao kada sam imao 7 godina , negde na sredini prvog razreda . Nemojte mi se smejati , jer ovo sma ipak pisao kada sam bio mladji, mnogo mladji Tamo gde svice zora bela, Eno sume, eno i sela. Tamo gde cveta majski cvet, Tamo je svet mnogo lep. Tamo na onoj strani brda, Pociva mirna zelena suma. Tamo na kraju sela, Pasnjaci dozivaju telad. Tamo gde je sve lepo, Tamo je moje milo selo. Selo inace nemam, a ponekad kada procitam ostale pesmice, nasmejem se sam sebi.... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Puzzler |
Jul 26 2006, 10:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Kako to, nemaš selo? Dođeš kod mene na nedelju dana i eto ti sela!
BTW "Cool" pesma Budući hit Zvezda Granda Ne, stvarno, za te godine (godinice), jako je dobra! -------------------- |
ex-paydoman |
Jul 26 2006, 10:55 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
meni se dopada owa shuma koja "pochiwa"
-------------------- ode..
|
Puzzler |
Jul 26 2006, 11:03 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Evo, da još nešto izložim... Nešto što sam nedavno naslikao (ako se tako može nazvati bojenje flomasterima!)... Nazvao sam ga jednostavno "".
Zanimljivosti: 1. Na slici je prvih stotinu cifara decimalnog zapisa broja . 2.Ako uđete u ACDSee da pogledate ovu sliku, uđite i u "Modify/Edit mode/Color/HSL/Hue", zatim pomerajte vrednosti za "Hue" brzo mišem, i vidite hipi-ludilo boja! Attached thumbnail(s) -------------------- |
^_NiN0_^ |
Jul 26 2006, 11:05 AM
|
QUOTE(Puzzler @ Jul 26 2006, 10:48 AM) Kako to, nemaš selo? Dođeš kod mene na nedelju dana i eto ti sela! BTW "Cool" pesma Budući hit Zvezda Granda Ne, stvarno, za te godine (godinice), jako je dobra! Sorry, pe eto imam tvoje selo.... ludilo man -------------------- Yo!hambin,
Kurjak |
Jul 29 2006, 03:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-June 06 From: ZUCERLI HILS Member No.: 69 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: MG / IVc |
QUOTE(Puzzler @ Jul 20 2006, 09:42 PM) A sad, evo nečega što sam našao u drugoj temi... Pesma koju je napisao paydoman... Ja i ti ja i ti ekwiwalencija tachno negacija ja i ti implikacija ne te ja i ti ekskluziwna disjunkcija ja i ti nikad tachna konjukcija ja i ti dwe nepoznate nereshiwa f-ja Izuzetno! Лука јес то написа за ГАГУ (Драгану) ??? -------------------- ШТО ЈЕ ЏАБА, ДУПЛО СЕ ПЛАЋА |
pyost |
Aug 14 2006, 11:04 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Legenda |
Aug 14 2006, 11:18 AM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Odlicno!Lepo je sto si se setio da okacis onog Marka. Do prvog septembra stize jos par karikatura,a mozda i koji strip.
|
^_NiN0_^ |
Aug 14 2006, 11:25 AM
|
Ti nisi hteo da das svoj strip kada si bio u skoli, a sada odjednom eto te! Sta se dogadja sa tobom, Dex?
-------------------- Yo!hambin,
Legenda |
Aug 14 2006, 11:34 AM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Koji strip?
|
^_NiN0_^ |
Aug 14 2006, 11:40 AM
|
QUOTE(Dex @ Aug 14 2006, 11:18 AM) Odlicno!Lepo je sto si se setio da okacis onog Marka. Do prvog septembra stize jos par karikatura,a mozda i koji strip. Ovaj -------------------- Yo!hambin,
Legenda |
Aug 14 2006, 12:29 PM
|
Eh,da znas da sam poceo da crtam par stripova,ali su vecinom propali.Suvise sam neorganizovan i neodgovoran da bi nacrtao duzi strip.Pocnem da crtam cim mi sine neka ideja,a posle mi dodje neka druga ideja,pa pocnem novi strip,pa mi taj ne valja...
|
Legenda |
Aug 14 2006, 12:39 PM
|
Ej,Pyoste,imas li jos koju sliku?
|
pyost |
Aug 14 2006, 12:41 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Sve je tamo..
Legenda |
Aug 14 2006, 12:50 PM
|
Dobro.Prvog septembra donosim ti nekoliko novih karikatura:"Marko,zderac drva","Boza u potrazi za izgubljenom aksiomom","Lobacevski vs Euklid"... a sada pocinjem da pravim moju kolekciju stripova o MG-u,nasem odelenju i o mom domu (ZOC).
|
pyost |
Aug 14 2006, 12:50 PM
|
Ne zaboravi Martina u pozadini
Legenda |
Aug 14 2006, 12:55 PM
|
A,da.Razmisljam da stavim Endzrua kao nekog mudraca sa polu-otvorenim ocima,koji uvek,pre nego sto zavrsi svoju pametnu izreku - zadrema.
|
^_NiN0_^ |
Aug 14 2006, 12:57 PM
|
Mislis Martina napred u klupi ?
^_NiN0_^ |
Aug 14 2006, 12:58 PM
|
Koga ce sve biti u stripu(ovima) ?