Motivacija
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Motivacija
Neonkitza |
Mar 8 2009, 11:29 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
evo ja sam rekla da me teraju roditelji
|
The snorks |
Mar 8 2009, 11:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
Turgon |
Mar 8 2009, 07:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(Slovenatz @ Mar 8 2009, 12:27 PM) Ne lazi, nije tako Mozda zajebavam nekoga ko i sam zeli da se zajebava na tu temu, ili nekoga koga mrzim Al svakako nisam nikog nikada zajebavao da bi lecio komplekse. Za to je dovoljno gledati liste -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 8 2009, 07:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Turgon @ Mar 8 2009, 08:07 PM) ono, neki se po ceo dan gledaju u ogledalu, neku po ceo dan gledaju liste sa takmicenja ^^ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
SBS |
Mar 8 2009, 09:03 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ Mar 8 2009, 08:26 PM) ja gledam i jedno i drugo -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
maxydelanoche |
Mar 8 2009, 09:19 PM
|
Jaaao sad bih ti napisala nesto, al' posle neces sa mnom da pricas jos pet meseci
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Mar 9 2009, 04:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Reci meni da mu ja kazem.
-------------------- |
maxydelanoche |
Mar 9 2009, 04:26 PM
|
Da slucajno ne propustis priliku da budes zao prema nekome, a
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Kipar |
Mar 10 2009, 10:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
po meni , ucestvuje vise faktora kod svkog ucenika , ali mislim da je glavni faktor novac. I ko kaze da nije tako ili ima para ko brod ili je mentol koji ne zna sta ce sa parama..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Turgon |
Mar 10 2009, 11:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(Kipar @ Mar 10 2009, 11:57 PM) po meni , ucestvuje vise faktora kod svkog ucenika , ali mislim da je glavni faktor novac. I ko kaze da nije tako ili ima para ko brod ili je mentol koji ne zna sta ce sa parama.. Preusko, bilo ko kome nije esencijalno da ima pare, kome je bitnija neka afirmacija, a ne mozes da kazes da je retard svako ko ne juri samo pare -------------------- |
Hannibal Lecter |
Mar 10 2009, 11:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Bratee ja sam potrosio manje od 1/2 para od gradskih stipendija... A isao sam na zimovanje, placao sebi francuski 4 meseca, jos neki tako troskovi, cascavanja... Trenutno ne znam sta ce mi pare, al ce pre ili kasnije doci trenutak kad budu dobro dosle..
Medjutim ne takmicim se zbog para, takmicio sam se i dok su pare bile prica za malu decu, one su sada samo postale dodatna motivacija... -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Kipar |
Mar 10 2009, 11:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ti nemas afirmaciju sem za ameriku ili bilo gde drugde da odes da studiras.. Ali opet ti za tu ameriku treba kinta zar ne , i pored stipendije ti moras da imas pare koje ces da trosis..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
SBS |
Mar 10 2009, 11:14 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
u americi možeš i da zaradiš dok studiraš, i to sasvim pristojno
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Kipar |
Mar 10 2009, 11:20 PM
|
QUOTE(Hannibal Lecter @ Mar 11 2009, 12:08 AM) Bratee ja sam potrosio manje od 1/2 para od gradskih stipendija... A isao sam na zimovanje, placao sebi francuski 4 meseca, jos neki tako troskovi, cascavanja... Trenutno ne znam sta ce mi pare, al ce pre ili kasnije doci trenutak kad budu dobro dosle.. Medjutim ne takmicim se zbog para, takmicio sam se i dok su pare bile prica za malu decu, one su sada samo postale dodatna motivacija... Ja sam se takmicio u disciplini: fizika iskljucivo da bih bio bolji od Igora Milovanovica jer nisam nikada radio da bih isao na republicka i savezna.. Pogledajte Teodora , sto je decko nezadovoljan? Decko je besplatno putovao , lecio komplekse , upoznavao nove ljude , radio zadatke (kapirate sta hocu reci) i on je sada nezadovoljan sto mu nisu dali kintu , zamislite. Ja kazem iz onoga sto sam cuo od svojih drugara , takmicili su se zbog para i zbog Amerike , ovo sam zaboravio da napomenem i ovaj razlog nedostaje u anketi. Ako ga ima promakao mi je. Ali opet vecina ljudi koji su tamo morali su da potrose sav taj novac i retko ko ima taj novac kada pocne da studira , lap top , mob , kamera , stan sve to kosta. SVAKO ZADOVOLJSTVO SE PLACA. Zato je novac bitan.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Turgon |
Mar 11 2009, 07:53 AM
|
QUOTE(Kipar @ Mar 11 2009, 12:10 AM) ti nemas afirmaciju sem za ameriku ili bilo gde drugde da odes da studiras.. Ali opet ti za tu ameriku treba kinta zar ne , i pored stipendije ti moras da imas pare koje ces da trosis.. Ma afirmaciju imas i unutar MG, i tu sad dolazimo naravno opet do lecenja kompleksa. Tvrdim da je sve osim para i kompleksa dzabe u anketi(slobodno vreme je izgubilo vrednost kad su pocele da stizu pare) -------------------- |
Kipar |
Mar 11 2009, 09:23 AM
|
ja ne kapiram sta znaci lecenje kompleksa u onaj anketi..
|
Turgon |
Mar 11 2009, 09:49 AM
|
Vecina u MG smatraju da su po necemu mnogo iznad prosecnog lika, te im treba nesto da to argumentuju....
-------------------- |
Neonkitza |
Mar 11 2009, 09:59 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
a mene teraju roditelji
|
Kipar |
Mar 11 2009, 10:06 AM
|
QUOTE(Turgon @ Mar 11 2009, 10:49 AM) Vecina u MG smatraju da su po necemu mnogo iznad prosecnog lika, te im treba nesto da to argumentuju.... kontam, ja imam isti takav stav.. Sto je i realno u odnosu na vecinu drugih ljudi. Ali ne treba ti takmicenje za to.. Tu su predrasude za pocetak. Ljudi sami veruju da si pametan ako si iz mga. Ja na FON-u recimo pricam kako je to najlaksi drzavni faks i uvek krece rasprava. Inace proglasio sam se za najboljeg studenta tamo Sada pricaju da sam nadmen, uglavnom ako pravilno postupas cenice te ljudi samo je potrebno malo do znanja da im stavis. Inace to nije lecenje kompleksa to je jedna realnost.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Slovenatz |
Mar 11 2009, 10:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
@Turgon: Mislim da je vise vecina u D, nisam siguran da u ostalim odeljenjima vise ljudi ima takav stav. But that's just me.
-------------------- |