Opštinsko Takmičenje Iz Matematike
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Opštinsko Takmičenje Iz Matematike
pyost |
Jan 28 2009, 09:24 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Za 3 dana sezona takmičenja biće otvorena Za one koji idu u MG - potrebno je najkasnije do 08:45 biti u školi Kralj Petar II, takmičenje počinje u 09:00
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Hannibal Lecter |
Jan 28 2009, 10:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Jao jao jao jao jao...
Imam osecaj da ove godine pucam kao nikada do sada.. Uradio sam sva opstinska, neka su perverzije, neka laka al o5.. -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Jan 28 2009, 10:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Pa ne mogu da verujem da pocinje tako rano... zasto nije od deset sati??? anyway, see you there (nama nisu jos nista rekli, ali pretpostavljam da cemo biti vasi gosti kao i prethodnih godina ) Ilija, sakrij se ja ne znam ni formule iz trigonometrije one najobicnije, prof. nam uvek davao da koristimo "podsetnik"
This post has been edited by maxydelanoche: Jan 28 2009, 10:19 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Jan 28 2009, 10:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
gosti gostima
e maro cuti! vi ste b kategorija vama nikad ne daju perverzije no oces da se kladimo da prolazis dalje ? This post has been edited by Hannibal Lecter: Jan 28 2009, 10:26 PM -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maxydelanoche |
Jan 28 2009, 10:40 PM
|
hahahahahahaha... Pa naravno da prolazim kad nama opstinsko uopste i nije obavezno u sustini, svi automatski prolazimo dalje (valjda sto smo jedini u svojoj opstini ili... nmam pojma and don't care )
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Jan 28 2009, 10:43 PM
|
pa eto.. ovde govorimo o mom neuspehu, ne o tvom so stfu
-------------------- And as we wind on down the road
pyost |
Jan 28 2009, 11:12 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ne prolaze svi Ali recimo da 95% ljudi prolazi, posto se ionako sabiraju bodovi na opstinskom i gradskom...
Hannibal Lecter |
Jan 28 2009, 11:31 PM
|
RG se ne sabira..
maca |
Jan 28 2009, 11:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
QUOTE(Hannibal Lecter @ Jan 28 2009, 10:17 PM) Jao jao jao jao jao... Imam osecaj da ove godine pucam kao nikada do sada.. Uradio sam sva opstinska, neka su perverzije, neka laka al o5.. jao jao jao ko to kaze.... vara te osecaj ... nase celo odeljenje ide... Mirovic rekao ko prodje ima 5 za kraj zakljuceno, ko ima 0 poena nista... i taaaaako 1b ide ...i procice 0 dalje, al kad vec imamo zanimljivu ponudu sto da ne ... i taaako idemo bezveze, niko nista otvorio nije .... This post has been edited by maca: Jan 28 2009, 11:49 PM |
pyost |
Jan 28 2009, 11:50 PM
|
Ko prodje na sta?
maca |
Jan 28 2009, 11:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
pa na gradsko ...
|
pyost |
Jan 29 2009, 12:02 AM
|
Aman... Pa skoro svi ce proci
maca |
Jan 29 2009, 12:06 AM
|
ti nas ne poznajes
|
pyost |
Jan 29 2009, 12:07 AM
|
A ti ne poznajes sistem takmicenja u MGu
maca |
Jan 29 2009, 12:08 AM
|
videcemo
|
calamity |
Jan 29 2009, 01:30 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Jaooooo takmicenja jaooooo Hmmm... funny thing, ne nedostaju mi toliko puno Nedostaje mi blejanje na republickim/saveznim
@maxy ako mene pamcenje dobro sluzi, opstinska manje-vise uvek pocinju u 9 |
maca |
Jan 29 2009, 12:58 PM
|
A ko je uopste pored mg u toj A kategoriji ?
|
Hannibal Lecter |
Jan 29 2009, 01:16 PM
|
jos par specijalaca iz Nisa, Novog Sada, Kragujevca, onda neki Boljai Madjari iz Sente i jos po neko ko hoce..
maxydelanoche |
Jan 29 2009, 07:21 PM
|
QUOTE(pyost @ Jan 29 2009, 12:12 AM) Ne prolaze svi Ali recimo da 95% ljudi prolazi, posto se ionako sabiraju bodovi na opstinskom i gradskom... To za MG obicne gimnazije u Beogradu ni nemaju zvanicno opstinsko i da, vidimo se prekosutra u vasoj novoj skolici QUOTE(calamity @ Jan 29 2009, 02:30 AM) ne na fizici -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
calamity |
Jan 29 2009, 07:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Da, na fizici
Iz pravilnika: QUOTE Општинска такмичења почињу у 9 сати, а окружна у 10 сати, ако у пропратном писму, достављеном уз задатке, није другачије одређено. |