Okružno Takmičenje Iz Informatike
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Okružno Takmičenje Iz Informatike
maxydelanoche |
Mar 9 2008, 12:56 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Anchi |
Mar 9 2008, 12:58 AM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
|
JahacSudbine |
Mar 9 2008, 02:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 08 Member No.: 863 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nemanja Stancic Škola/Razred: !a |
QUOTE(pyost @ Mar 7 2008, 08:30 PM) koji ti zadatak tako radi i za koji test primer ...?? -------------------- |
pyost |
Mar 9 2008, 02:26 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Neefikasno resenje prvog Sada sam to sredio, radi trenutno i za najgori test primer... Treba li kome taj primer?
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
LoshMeeBre |
Mar 9 2008, 02:33 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
IJJJJAAAAO smekeeeeru.. Koja si efikasnost
-------------------- |
JahacSudbine |
Mar 9 2008, 03:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 08 Member No.: 863 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nemanja Stancic Škola/Razred: !a |
ajde reci test primer
-------------------- |
pyost |
Mar 9 2008, 03:50 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
bugivugi |
Mar 9 2008, 05:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 9-March 08 Member No.: 950 Status: Učenik MGa |
ajde stavite jos test primera u txt fajlu za prvi zadatak kao i resenje koje treba da ispise
|
username |
Mar 9 2008, 07:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
|
pyost |
Mar 9 2008, 07:09 PM
|
Sta znaci "skoro"? I da, za treci ti trebaju matrice... Ali to nije tesko ako znas nizove, posto je matrica zapravo niz nizova
JahacSudbine |
Mar 9 2008, 07:15 PM
|
to skoro je verovatno iznad 1 s
Pa netreba da radi program pola sata... I neko je izvalio da netrebaju matrice mislim da je to neko bio iz d .. ali neznam drugachije kako bi radili ... This post has been edited by JahacSudbine: Mar 9 2008, 07:17 PM -------------------- |
username |
Mar 9 2008, 07:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
"skoro" znaci "stavio-sam-readln-na-kraju-programa-a-onda-sam-ga-sklonio-
ali-se-program-ponasa-kao-da-nisam-pa-sam-ga-vratio-nazad-tako-da-nisam- siguran-koliko-se-program-izvrsava-a-koliko-ceka-moj-enter" nizovi mi nisu bas jasni ali pretpostavljam da cu morati da ih naucim za takmicenje... |
JahacSudbine |
Mar 9 2008, 07:19 PM
|
kako si nam lepo opisao (nishta te nisam shvatio ...) u chemu radish?
-------------------- |
username |
Mar 9 2008, 07:20 PM
|
pascal
edit: cuo sam da se prvaci posebno takmice, odvojeno od ostalih razreda This post has been edited by username: Mar 9 2008, 07:22 PM |
pyost |
Mar 9 2008, 07:24 PM
|
Samo imaju nesto lakse zadatke, ali ti ipak trebaju nizovi i matrice
username |
Mar 9 2008, 07:27 PM
|
onda cu da ih naucim za subotu
|
smorko_gusic |
Mar 9 2008, 10:26 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
e **** ** test primer, da nisam pusti program da radi sa tim primerom, bi bih siguran da radi sasvim dobro, sad sam se bas smorio...
ajde daj i jos neki zajebani primer za 2. i 3. da skontam da i to stuca, pa da mi bude bas veselo This post has been edited by smorko_gusic: Mar 9 2008, 10:26 PM -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
JahacSudbine |
Mar 9 2008, 11:29 PM
|
za koliko vam uradi test primer
199999999 8 9 za drugi zadatak -------------------- |
^_NiN0_^ |
Mar 9 2008, 11:30 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Kako se proverava koliko vremena je potrebno da se izvrsi neki zadatak? Stopericom
ne ozb, nemam pojma btw nisam takmicar iz inf. -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
JahacSudbine |
Mar 9 2008, 11:33 PM
|
pa ja to gledam otp ako ti ide previshe dugo tipa vishe nego shto ti izbrrojish do jedan to je puno ...
-------------------- |