Testirajte Vase Znanje Engleskog, Max 60 min
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Testirajte Vase Znanje Engleskog, Max 60 min
pyost |
Jul 24 2007, 10:22 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Da vas vidim
http://www.link-elearning.com/linkdl/tls/t...aTesta=3&iTLS=1 Za 20 minuta i 30 sekundi, 91/95, odnosno 95.79% -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Slovenatz |
Jul 24 2007, 04:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Za 9 min 93 od 95 (97,89%), a od ovoga sto sam pogresio jedno je sto sam zaboravio da popunim.
-------------------- |
Anchi |
Jul 24 2007, 05:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
Za 23 min 92 od 95... Bilo bi brze da se nisam dopisivala na msn-u pored toga za to vreme Pa se nisam bash koncentrisala samo na to
|
FootyStOrM |
Aug 3 2007, 08:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
nije lose s obzirom da sam preskocio dosta pitanja (kliknem po 2-3 puta)
rezultat: 81 od 95 za 23 minuta... (do 66. sve tacno ) -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
Nameless_one |
Feb 5 2008, 01:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
Gnah,to nije dobro izbalansiran test...
Polozite FCE kao ja,to vam je merilo znanja... -------------------- |
pyost |
Feb 5 2008, 02:24 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ili CAE
-------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
Feb 5 2008, 03:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ili TOEFL
Ovo lupam, jedini test kao vazan za koji sam cula... dunno... E, nemam sad vremena posle cu da okacim rezultate. Osim ako budem imala 53 boda -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Nameless_one |
Feb 5 2008, 03:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
-------------------- |
pyost |
Feb 5 2008, 03:37 PM
|
Fear me
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 5 2008, 03:27 PM) TOEFL se polaze za univerzitete u USA (Englezi primaju CAE i CPE), tako da je definitivno koristan, ali je mana sto ima "rok trajanja" - posle nekog vremena mora ponovo da se polaze. -------------------- Baby, it's a violent world.
Nameless_one |
Feb 5 2008, 03:54 PM
|
QUOTE(pyost @ Feb 5 2008, 04:37 PM) Fear me TOEFL se polaze za univerzitete u USA (Englezi primaju CAE i CPE), tako da je definitivno koristan, ali je mana sto ima "rok trajanja" - posle nekog vremena mora ponovo da se polaze. A koji mu je rok trajanja? This post has been edited by Nameless_one: Feb 5 2008, 07:38 PM -------------------- |
pyost |
Feb 5 2008, 04:03 PM
|
Dve godine.
-------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
Feb 5 2008, 05:42 PM
|
Pa znaci polazes ga dva ili tri puta. Nije toliko strashno ja sam bila cula da traje sest meseci. Nvm.
Uradila sam test ovaj, izgresila sam na pet sest mesta, nista novo da mi vocabular ne ide -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
narziss |
Mar 4 2008, 09:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 10-February 08 Member No.: 886 Status: Van MGa |
|
maxydelanoche |
Mar 4 2008, 09:55 PM
|
Mislila sam na "srbizovano" vokabular ^^
lalala LALALA Tisina. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Kipar |
Mar 15 2008, 11:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
60 min 50% uradjenog od toga 90% netacno
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Mar 16 2008, 12:17 AM
|
LOL ti si se bas potrudio.
Da uradis sto vise netacno -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Wolfbrother |
Mar 16 2008, 09:22 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
UKUPNO OSVOJENO:
62 od 95 ( 65.26 %) UTROŠENO VREME: 21 MINUTA -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Kipar |
Mar 16 2008, 02:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
za 19 min 1% tacnog pa vi nadmashite to..
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
vintage_1991 |
May 1 2008, 11:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-April 07 Member No.: 493 Status: Van MGa Ime i prezime: Dinoo Škola/Razred: II,Gimnazija Novi Pazar |
94/95
|
c1k4_ml3kc3 |
May 2 2008, 12:14 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Negde oko 85. Videh da preskocih dva pitanja :/ a i na kraju sam se smorio pa mi opade koncetrejshn. Enivej
"Engleski za pochetnike: Tri veshtice gledaju tri Swatch sata. Koja veshtica gleda koji sat? Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches what swatch watch? Engleski za iskusne: Tri veshtice izmenjenog pola gledaju tri dugmeta na Swatch satu. Koja veshtica izmenjenog pola gleda koje dugme? Three swiched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch? Engleski za veoma iskusne: 3 shvajcarske veshtice drolje koje zhele da budu izmenjenog pola zhele gledati 3 dugmeta na Swatch satu. Koja shvajcarska veshtica koja zheli biti izmenjenog pola zheli da gleda koje dugme shvajcarskog Swatch sata? 3 swiss witch-bitches which wish to be switched swiss witch-bitch,wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch,wishes to watch which Swatch watch? Pouka: SRPSKI JE ZAKON!!!" -------------------- |