Opštinsko Takmičenje Iz Fizike 2010
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Opštinsko Takmičenje Iz Fizike 2010
maxydelanoche |
Feb 23 2010, 03:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
E, bouzou, nema cak ni roze oznaka, verovao ili ne
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
little-kathy |
Feb 25 2010, 11:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
kada ce vise izaci granice??
-------------------- ja sam dete srece :P
|
username |
Feb 25 2010, 08:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
dan pred okruzno
|
little-kathy |
Feb 26 2010, 09:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
ma divota
-------------------- ja sam dete srece :P
|
maca |
Mar 1 2010, 12:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
"Састанак представника општина, на коме ће бити одређене границе за позив на градско такмичење, биће одржан у среду 3. марта у 13 часова у Математичкој гимназији"
pise na sajtu dfs |
little-kathy |
Mar 1 2010, 04:12 PM
|
QUOTE(maca @ Mar 1 2010, 01:08 PM) "Састанак представника општина, на коме ће бити одређене границе за позив на градско такмичење, биће одржан у среду 3. марта у 13 часова у Математичкој гимназији" pise na sajtu dfs amin -------------------- ja sam dete srece :P
|
username |
Mar 1 2010, 08:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
ih, pa sto tako rano?
|
little-kathy |
Mar 3 2010, 04:14 PM
|
QUOTE(username @ Mar 1 2010, 09:02 PM) hahahahha inace, koliko su meni javili, granica za 3. (za mg) je 67 poena. kako sam iskusno prosla -------------------- ja sam dete srece :P
|
username |
Mar 3 2010, 05:12 PM
|
DAMN IT!
|
rakula93 |
Mar 3 2010, 09:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-June 09 Member No.: 1.175 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marko Rakic Škola/Razred: MG IIId |
Podigose kriterijum ove godine zbog kapaciteta MG-a, u kojem ce biti gradsko... Gledam za prvake je granica 80 i nesto.. Kod nas prosle godine bilo ~70, a zadaci su bili smesni. Uzgred, za neobavestene, za drugi razred je 77 poena granica...
-------------------- Uuuu boli me kita,
da budem k'o marioneta, i da budem k'o stafeta, da me tamo neko cima, da me 'vamo neko seta, boli me kita, ma boli me kita ... |
maxydelanoche |
Mar 3 2010, 10:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
za cetvrtake?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Mar 3 2010, 11:03 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Za cetvrtake 66
-------------------- cold
|
tesic |
Mar 3 2010, 11:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-May 09 From: Zemun Member No.: 1.170 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nikola Tesic Škola/Razred: MG/IVd |
QUOTE(rakula93 @ Mar 3 2010, 10:01 PM) Ne, prosle godine se cak ni ne zna koliko je bila granica jer su svi prosli. Prvo su stavili listu sve osim Djurka, pa crtu pa Djurka ( ), ali onda su i njega pustili. On je imao malo vise od 60 valjda. This post has been edited by tesic: Mar 3 2010, 11:08 PM -------------------- A da ja vas nesto pitam: sta je sa 500,000,000 neprijavljenih Kineza? Cutimo, a? Cutimo! Oni kopaju tunele, rupe, do Moskve, Pariza, Londona, do Vasingtona! Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete. Ko je srusio Berlinski zid? Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj? I, gde je Isusova ruka? Pozivam svo napredno covecanstvo, nema Treceg svetskog rata, nije bilo ni Drugog! Celo covecanstvo spava...
|
SBS |
Mar 3 2010, 11:54 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Pa sigurno je zbog kapaciteta MGa, nas su u prvom sve sa opštinskog pustili na gradsko , makar će ranije da budu rezultati, a i blizu je forum, tako da je win win situacija , barem za one koji si prošli . ..
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Giger |
Mar 3 2010, 11:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 10 From: Ananas na dnu Ade Member No.: 1.222 Status: Učenik MGa |
Kolika je granica za prvi za b kategoriju?
|
SBS |
Mar 4 2010, 12:08 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Verovatno 40 poena , mada moguće je da je više
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |