Kralj Na Brdo!, We want YOU to be brutal
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kralj Na Brdo!, We want YOU to be brutal
Pavle |
Nov 28 2008, 09:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
nwn2:moz? kazem mu da ta igrica ne postoji (barem po meni)
ceo zivot mu se srusi, i on se skotrlja do ilije kralj na brdo -------------------- |
Patak Daca |
Nov 28 2008, 10:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 08 Member No.: 1.100 Status: Van MGa |
Dovedem pyosta, zacepim mu usi i dovedem Coldplay da svira. On je toliko ljut sto ne cuje da ubije Slovenca.
JA sam kralj na brdo |
pyost |
Nov 28 2008, 10:04 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Iznerviran time sto sam drugim ljudima orudje, cepovi mi ispadaju iz usiju usled pare koja izlazi iz istih, i ja zadavim Patka Dacu.
Moja malenkost je kralj na brdo! -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Slovenatz |
Nov 28 2008, 10:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Pavle @ Nov 28 2008, 10:50 PM) nwn2:moz? kazem mu da ta igrica ne postoji (barem po meni) ceo zivot mu se srusi, i on se skotrlja do ilije kralj na brdo Igram je genije... @t: Zatvorim ga u sobu sa yu-gijem ( ne znam kako se sad potpisuje na forumu ) i kazem mu da je patak daca vodja sindikata koji sprecava IceFroga ( lika koji pravi dotu ) da promeni sve jedinice u igri da izgledaju kao JJ. Nakon sto ga yu-gi ubije i pojede ja postajem kralj na brdo. edit: a sad za pyosta Odem na njegov last.fm profil i pokupim imena svih grupa koje najvise slusa. Onda posaljem tim grupama mail u kojem pise da je njihov #1 fan i da umire.. od.. uhm.. preteranog izlaganja shitty muzici. Pozovem ih sve da dodju na brdo u pet sati. Onda ih sve pobijem, iseckam na male delice i od njih napravim pljeskavicu kojom nahranim pyosta. Prokopam kanal oko brda koji cu da napunim pyostovim suzama kada cuje da je pobio svoje omiljene (shitty) muzicare. Nakon toga sam ja kralj brda.. koje ima i jarak n' **** This post has been edited by Slovenatz: Nov 28 2008, 10:09 PM -------------------- |
The snorks |
Nov 29 2008, 12:30 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Slovenatz @ Nov 28 2008, 11:06 PM) Igram je genije... @t: Zatvorim ga u sobu sa yu-gijem ( ne znam kako se sad potpisuje na forumu ) i kazem mu da je patak daca vodja sindikata koji sprecava IceFroga ( lika koji pravi dotu ) da promeni sve jedinice u igri da izgledaju kao JJ. Nakon sto ga yu-gi ubije i pojede ja postajem kralj na brdo. edit: a sad za pyosta Odem na njegov last.fm profil i pokupim imena svih grupa koje najvise slusa. Onda posaljem tim grupama mail u kojem pise da je njihov #1 fan i da umire.. od.. uhm.. preteranog izlaganja shitty muzici. Pozovem ih sve da dodju na brdo u pet sati. Onda ih sve pobijem, iseckam na male delice i od njih napravim pljeskavicu kojom nahranim pyosta. Prokopam kanal oko brda koji cu da napunim pyostovim suzama kada cuje da je pobio svoje omiljene (shitty) muzicare. Nakon toga sam ja kralj brda.. koje ima i jarak n' **** Ahahahaha, orginalno... )) Samo da sam na tvom mestu isoristila bih jarak sa suzama za bazen Btw. nisam kralj na brdo This post has been edited by The snorks: Nov 29 2008, 12:31 AM |
OGIxD |
Nov 29 2008, 01:29 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Bacac plamena. Ja sam kralj na brdo.
|
Pavle |
Nov 29 2008, 10:02 AM
|
Group: Članovi Joined: 13-July 08 Member No.: 1.075 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Lukic Škola/Razred: VIIb |
QUOTE(Slovenatz @ Nov 28 2008, 10:06 PM) Igram je genije... @t: Zatvorim ga u sobu sa yu-gijem ( ne znam kako se sad potpisuje na forumu ) i kazem mu da je patak daca vodja sindikata koji sprecava IceFroga ( lika koji pravi dotu ) da promeni sve jedinice u igri da izgledaju kao JJ. Nakon sto ga yu-gi ubije i pojede ja postajem kralj na brdo. edit: a sad za pyosta Odem na njegov last.fm profil i pokupim imena svih grupa koje najvise slusa. Onda posaljem tim grupama mail u kojem pise da je njihov #1 fan i da umire.. od.. uhm.. preteranog izlaganja shitty muzici. Pozovem ih sve da dodju na brdo u pet sati. Onda ih sve pobijem, iseckam na male delice i od njih napravim pljeskavicu kojom nahranim pyosta. Prokopam kanal oko brda koji cu da napunim pyostovim suzama kada cuje da je pobio svoje omiljene (shitty) muzicare. Nakon toga sam ja kralj brda.. koje ima i jarak n' **** da nije mozda SoZ? (storm's of zehir) ukljucim fallout 3, pritisnem ~ ukucam tgm... zatim player.additem ********* i dobijem fat man-a....dalje losh MB zna sta se desava ja kralj na brdo -------------------- |
Patak Daca |
Dec 2 2008, 09:58 PM
|
radim ti isto sto i pyostu, samo dovedem linkin park, ali ti ne mozes da se izvuces nikako, a ja uzivam u tome sto sam:
kralj na brdo |
Slovenatz |
Dec 2 2008, 10:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Nadrogiram ga i ostavim ispod tockova automobila Velje Ilica. Kad ga velja pregazi i isutira bacim ga u kanalizaciju.
Ja sam kralj na brdo -------------------- |
maxydelanoche |
Dec 2 2008, 10:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Dam VIP 10 eura, ona se isplezi Slovencu i kaze mu da on nije pufnica. Slovenac umire od tuge, ja postajem kralj na brdo...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Dec 2 2008, 11:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
kazem da su cokoladno mleko i cokolada i brufen JAKO JAKO ZDRAVI i da su zdraviji od sve zdrave hrane ovog sveta, ona umire od gladi
ja princeza brdjanska <3 -------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Dec 3 2008, 01:39 PM
|
Prenesem joj virus koji atm imam i nakljukam je brufenom i cokoladnim mlekom
Ja sam kralj na brdo -------------------- |
Patak Daca |
Dec 3 2008, 08:56 PM
|
stavim te u skupstinu zauvek pa se snadji sa politicarima
ja sam kralj na brdo |
maxydelanoche |
Dec 3 2008, 09:05 PM
|
posle pola sata raspisuju se novi parlamentarni izbori i pada trenutna vlada... ja sam kralj na brdo.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Dec 3 2008, 10:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
nateram je da jednom sve svoje obaveze zavrsi pre "5 do 12"
ja sam priceza sas brda <3 -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Dec 3 2008, 11:22 PM
|
nooooooooooooooes e pa, ako cemo tako... nateram je da ne streba M-aru (zbirku) na zimskom raspustu. Ja sam kralj na brdo
VIP <3 |
Dec 3 2008, 11:53 PM
|
ha, nisi spomenula 1. polugodiste posto sam ja vec nastrebala M zbirku u toku prvog polugodista, nisam ni imala potrebu da je strebam na zimskom, tako daaaaaaaaaaaaaaaaaaa mara me nije ni svrgla s vlasti
i dalje sam princeza <3 -------------------- Opsti kriminal. |
Hannibal Lecter |
Dec 4 2008, 12:05 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
ukinem roze boju na brdu..
ja sam kralj na brdo! -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Dec 4 2008, 09:51 AM
|
Na susednom brtu ostavim komp na kojem je msn i ispod njega 10 kila termita ( ne insekata, fwoooosh termita ). Kada ilija namirise msn i sedne na stolicu sprzim njega i doticno brdo.
Ja sam kralj na jedino brdo u kraju! -------------------- |
maxydelanoche |
Dec 4 2008, 02:39 PM
|
Uzimam buldozer i rusim brdo. Slovenac u panici trci niz padinu. Prvo ga velikom metalnom kuglom onom klepim po temenu, da ga oborim. Onda mu izgnjecim noge tako sto predjem nekim ogromnim vozilom preko njega, da ne moze da pobegne. Jedan deo posla obavljam pincetom. Dalje uzimam kuhinjski nozic i rezem mu prste na rukama. Vec pocinje da place jer vise nikada nece moci da igra dotu, a tada pred njim spaljujem sve roze pufne na ovom svetu (ako sam ja mozda i pufna, roze nisam), da nema cime da ikada vise sagradi neko brdo. Turpijom za nokte otvaram stomak i vadim tanko crevo cm po cm namotavajuci ga na roze oklagiju. Zatim mu cupam trepavice da bude vise fensi. Pitam ga da li voli alkohol, a onda ga nateram da se napije 98% procentnog etanola. A onda ga sutiram. Mislim da je dovoljno unisten i zato postajem kralj na ravnicu.
Danas mi je stvarno los dan -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.