Konkurs Fonda Za Mlade Talente, 2007. i 2008. godina
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Konkurs Fonda Za Mlade Talente, 2007. i 2008. godina
LoshMeeBre |
Dec 2 2008, 09:09 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
HA HA
Mi imamo NJA NJA NJA NJA -------------------- |
calamity |
Dec 2 2008, 09:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
@mara
pa valjda vam bre gradsku uplacuju na neki racun... il fondacijsku... il sta god... Uostalom, sutra |
maxydelanoche |
Dec 2 2008, 09:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Gradsku maloletnima isplacuju na racun roditelja/staratelja blah, naci cu valjda sutra vremena i za to uostalom, ne bi trebalo da se bunim :0)
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Dec 2 2008, 09:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Bozo, fala za kopiranje imena banaka
Calamity, verujem da treba samo ovako da prekopiramo ime banke, dakle latinicom. Maro, trci sutra ujutro da otvoris racun Misko, ja sam kurva koja zaradjuje duplo vise od tebe... da li ti to govori o kvalitetu pruzenih usluga? I da, kakav bre djacki dinarski racun za maloletne ovi spominju koji ku*ac?! Ja imam moj racun na koji mi se uplacuju druge stvari pa cu im dati taj broj I nek budu srecni sto im nisam trazila kesh na ruke hahahah -------------------- Opsti kriminal. |
Slovenatz |
Dec 2 2008, 09:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Wohoo.. MONEY!
-------------------- |
maxydelanoche |
Dec 2 2008, 09:52 PM
|
QUOTE(VIP <3 @ Dec 2 2008, 10:32 PM) Blah... necu ujutru, a necu ni da trcim, ali u svakom slucaju cu sutra -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maxydelanoche |
Dec 3 2008, 10:33 PM
|
Errr... da li je iko otvorio takav racun da je u onom formularu sto treba da im posaljemo do sutra u podne morao za broj racuna da napise nesto tipa string: >>ziro racun banke<<+"poziv na broj"+>>broj licnog racuna<< ???
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Dec 3 2008, 10:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
hm..... jesi ti otvorila sebi tekuci ili ziro racun?
nznm, ja sam definitivno pisala samo broj racuna -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Dec 3 2008, 10:55 PM
|
otvorila sam jedini koji sam mogla u Intesi, jer nemam licnu... :S
btw, dobija se novac za svaki predmet posebno a sad mi pls kazite da je jos neko tako napisao -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Dec 3 2008, 10:56 PM
|
STA ZA SVAKI PREDMET POSEBNO???
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Dec 3 2008, 11:02 PM
|
Dishi. Kaaao, ako si osvojila trecu nagradu/mesto na Republickom iz ne-znam-cega i prvu nagradu/mesto na Republickom iz ne-znam-cega-drugog, dobijas 40000+80000 ili koliko vec nosi prva nagrada/mesto (znam koliko je za trecu). Tj. ako si se prijavila za obe nagrade (dve (ili vise) posebne prijave, a moglo je i sve u jednoj istoj prijavi).
VIP <3 |
Dec 3 2008, 11:04 PM
|
e pa to je vrlo vrlo dobro
odakle ti to, inace? -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Dec 3 2008, 11:21 PM
|
Zvali, pitali. Koliko dobijas?
VIP <3 |
Dec 3 2008, 11:38 PM
|
80 000 + 40 000 = 120 000 (jbt koji sam matematicar )
LoshMeeBre |
Dec 3 2008, 11:38 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
castis
-------------------- |
maxydelanoche |
Dec 3 2008, 11:43 PM
|
E daaa, isto k'o nvm ko well, i'm pretty much satisfied, too
ako mi odgovore da je skroz ok ovakav tip racuna kakav ja imam o.O zasto ne isplacuju ovo u RAM-ovima jbt, nego pare -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
calamity |
Dec 3 2008, 11:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Ha! Moja semanticka analiza se pokazala kao tacna
|
VIP <3 |
Dec 3 2008, 11:54 PM
|
ha, bravo calamity
E i da, rekli su da ce pare da uplate do 15.12. Ja se nadam da nije problem sto je moj racun dinarski tekuci a ne DJACKI dinarski tekuci s obzirom da sam maloletna I da, Mitko, imas njakvi od mene -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Dec 3 2008, 11:58 PM
|
lololol mene su u Intesi samo tako belo gledali kad sam spomenula djacki dinarsku tekuci racun nisu mi uopste dali tekuci racun kao prvo
VIP <3 |
Dec 3 2008, 11:59 PM
|
znaci there's no such thing kao DJACKI RACUN?