Zbirke Za 4-tu!, Zbirke za 4-tu!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Zbirke Za 4-tu!, Zbirke za 4-tu!
M.D.Luffy |
Sep 14 2009, 01:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-September 09 Member No.: 1.185 Status: Van MGa Ime i prezime: Nenad D. Škola/Razred: asd |
Odgovara nije problem, ali to ti je mnogo teze imho.Ipak to ima oko 200 str. i zauzima mnogo prostora i sporo se uploaduje, pa razna ogranicenja na mailovima u vidu memorije itd.
Od te dve, mnogo je bolja opcija da sve odjednom uploadujes na recimo RS ili megaupload i mailom prosledis link. This post has been edited by M.D.Luffy: Sep 14 2009, 01:54 PM |
Iva |
Sep 14 2009, 07:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ako tebe ne mrzi da se drkaš sa skeniranjima...
Meni mindegy, bitno da postoji. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Sep 15 2009, 11:34 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
U gradu neogranicenih mogucnosti (serija "Las Vegas" )... Dw kako bih ja to ucinila
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Sep 15 2009, 08:02 PM
|
Awwwww.
Častim pivom? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Sep 16 2009, 06:14 PM
|
Ja ne pijem, a VIP se, sa druge strane, ne bi zalila
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
M.D.Luffy |
Sep 16 2009, 07:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-September 09 Member No.: 1.185 Status: Van MGa Ime i prezime: Nenad D. Škola/Razred: asd |
Ma koliko privlacno, oFFtopic.Ajde nesto da organizujemo za tu knjigu i zbirku.Znam da sam dosadan ali hocu to da resim pre nego sto pocne guzva sa ucenjem itd.Novac nije problem, koliko kosta knjiga i ta zbirka nova toliko cu platiti ako treba, stvarno nebitno.2000din ili koliko vec?
|
VIP <3 |
Sep 16 2009, 07:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Daj opusti se jos je septembar Sto se mene tice, ja cu zbirku da dam Mari i sav teret da svalim na nju, a vi vidite sta cete Ja sam student, nemam vremena za vas srednjoskolce
-------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Sep 16 2009, 08:10 PM
|
A Mara ce rado da da zbirku negde na skeniranje, da okaci na net i da salje PP sa linkom zainteresovanima, cisto reda radi zbog onih... kako se to zvase... a da, autorska prava. Naplata u "kinder delice" cokoladicama.
M.D.Luffy |
Sep 16 2009, 08:36 PM
|
hehe, nisam siguran da imamo te cokoladice ovde ali siguran sam da cemo dodji do alternativnih resenja.Nista, kad izvrsite primopredaju samo javite proveravacu ja forum.
|
Iva |
Sep 17 2009, 07:07 PM
|
Ako ikada budemo opet zajedno u Petnici (a verujem da ćemo biti), dobićeš svoju naplatu
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Sep 17 2009, 08:03 PM
|
Neee, imam bolju ideju. Naplata u Farmville giftovima
Iva |
Sep 18 2009, 08:32 PM
|
******, ne igram to, ako je igra uopšte u pitanju
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Sep 18 2009, 08:52 PM
|
:smajlikojisestidi:
ali ali ali... to nije igra... TO JE VISE OD IGRE jk... mozda -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Iva |
Sep 21 2009, 03:02 AM
|
|
Iva |
Oct 24 2009, 03:03 PM
|
Prošlo je već mesec dana. Hoće li biti išta od ovoga?
|
Turgon |
Oct 24 2009, 05:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Iva, dobar sig Sto volim kad sam u pravu
-------------------- |
Iva |
Oct 24 2009, 08:04 PM
|
Ahahhaha. U suštini ti imaš velikih zasluga tu
|
SBS |
Oct 24 2009, 08:31 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Kad si je prosvetlio ?
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
maxydelanoche |
Oct 25 2009, 12:52 AM
|
pa bice, cim mi Tanjche prosledi zbirkicu
VIP <3 |
Oct 26 2009, 10:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
dacu sutra mami da odnese tvojoj mami ovo puta necu zaboraviti
-------------------- Opsti kriminal. |