Za Koga Navijate?, Omiljeni fudbalski klub iz nase zemlje
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Za Koga Navijate?, Omiljeni fudbalski klub iz nase zemlje
Gaara |
Sep 16 2007, 12:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
QUOTE(NeverMore21 @ Aug 9 2007, 07:59 PM) Pogledaj ti ovogodisnje rezultate! Zvezda je raspad... Stojkovic bi trebalo da se zapali,kako je ocajne transfere napravilo... BTW sta bi sa Cackom hahahahahahahahahahahah Zvezda JE RETARDIRANA This post has been edited by Yu-gi: Sep 16 2007, 12:12 AM |
tijana |
Sep 16 2007, 12:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
QUOTE(Yu-gi @ Sep 16 2007, 01:10 AM) Pogledaj ti ovogodisnje rezultate! Zvezda je raspad... Stojkovic bi trebalo da se zapali,kako je ocajne transfere napravilo... BTW sta bi sa Cackom hahahahahahahahahahahah Zvezda JE RETARDIRANA Napokon i ti nesto pametno da kazes...respect.... -------------------- Happiness comes from inside.....
|
Pera Detlic |
Sep 16 2007, 08:42 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Yu-gi @ Sep 16 2007, 12:10 AM) Pogledaj ti ovogodisnje rezultate! Zvezda je raspad... Stojkovic bi trebalo da se zapali,kako je ocajne transfere napravilo... BTW sta bi sa Cackom hahahahahahahahahahahah Zvezda JE RETARDIRANA Sta lupas bre, pa zvezda zamalo da izvuce nereseno protiv levadije u sred Estonije -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Grashak |
Sep 16 2007, 05:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(tijana @ Sep 16 2007, 12:13 AM) posumnjala bih u "pametnost" izjavljenog kad se ti slazes sa njim -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
NeverMore21 |
Sep 16 2007, 09:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(Yu-gi @ Sep 16 2007, 01:10 AM) Pogledaj ti ovogodisnje rezultate! Zvezda je raspad... Stojkovic bi trebalo da se zapali,kako je ocajne transfere napravilo... BTW sta bi sa Cackom hahahahahahahahahahahah Zvezda JE RETARDIRANA Alo smirela, prvenstvo nije ni "pocelo" a to mi pricas nesto! Sacekaj kraj sezone pa cemo da vidimo shta imas da kazes! Daj objasni mi, pametni, kako klub moze da bude retardiran? Igraci koji igraju za njega mozda (mada je i to veliko pitanje, nigde josh nisam video profesionalnog fudbalera koji je umno bolestan), ali klub nikako! Kad ti pogledas sta je sve Zwezda uradila poslednjih 20 godina, a sta Partizan , javi se ponovo ! -------------------- |
Pera Detlic |
Sep 16 2007, 10:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Kakva dubokoumna, i opstekorisna rasprava. Pa ko da se raspravljate kome vise smrde noge. Mada to sa nogama moze da se proveri
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Grashak |
Sep 16 2007, 10:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Pera Detlic @ Sep 16 2007, 10:06 PM) Kakva dubokoumna, i opstekorisna rasprava. Pa ko da se raspravljate kome vise smrde noge. Mada to sa nogama moze da se proveri to ne mora ni da se raspravlja.. to je opste poznata cinjenica... (khm khm kosta iz D, kosta iz D!) ....a i izmedju ostalog.. svi fudbaleri su retardirani.... ne bi bili fudbaleri da nisu -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
FootyStOrM |
Sep 17 2007, 11:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Grashak @ Sep 16 2007, 11:15 PM) aj ubi se! spasi se.... -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
smorko_gusic |
Sep 17 2007, 11:58 AM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE ....a i izmedju ostalog.. svi fudbaleri su retardirani.... ne bi bili fudbaleri da nisu pa mozda nisu svi, ali mnogi jesu setite se samo "Malajskih vodopada" (klip sa kobaje) strasno... -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Grashak |
Sep 17 2007, 07:38 PM
|
QUOTE(smorko_gusic @ Sep 17 2007, 11:58 AM) eh nisam gledala.. sacu ) dobro, evo preinachicu izjavu.. 99.999 posto fudbalera su retardirani... mislim... uopste sportisti ne razumem ljude kojima je najveci uspeh u zivotu to sto se bave sportom.. nemojte me shvatiti pogresno volim ja sport (i jos vise sportiste) ... ali sport nije nesto drustveno korisno... sport je razbibriga il sta vec... to bi bilo kako kad bi se neko profesionalno bavio resavanjem ukrstenica il nemam pojma -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
smorko_gusic |
Sep 17 2007, 08:03 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
e pa sad, sport jeste drustveno koristan, i ne moze da se poredi sa ukrstenicama, ukrstenice nisu ni malo zanimljive za publiku
-------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Grashak |
Sep 18 2007, 09:08 PM
|
QUOTE(smorko_gusic @ Sep 17 2007, 08:03 PM) e pa sad, sport jeste drustveno koristan, i ne moze da se poredi sa ukrstenicama, ukrstenice nisu ni malo zanimljive za publiku drustveno koristan sad bih najradije napravila onu facu koju mi je geometricar u prvom i drugom razredu tako cesto davao.. ona njegova "upravo si mi se pokenjao na glavu" faca...kada nesto lupis pa se on zblane time .... kako tacno je sport drustveno korstan? (necu cak ni da pocnem da navodim primere tipa partizan-zvezda utakmice) -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
NeverMore21 |
Sep 18 2007, 09:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(Grashak @ Sep 18 2007, 10:08 PM) kako tacno je sport drustveno korstan? (necu cak ni da pocnem da navodim primere tipa partizan-zvezda utakmice) Pa pazi ovako, ako reprezentacija Etiopije izgubi utakmicu od bilo koga , na bilo kom prvenstvu, moraju da shljakaju za Vladu (ako postoji Vlada) do sledece utakmice (ako nju izgube idemo opet )! Sto ce reci da su drustveno korisni, bar za uzi krug ljudi ! -------------------- |
Pera Detlic |
Sep 19 2007, 10:13 AM
|
QUOTE(Grashak @ Sep 18 2007, 09:08 PM) drustveno koristan sad bih najradije napravila onu facu koju mi je geometricar u prvom i drugom razredu tako cesto davao.. ona njegova "upravo si mi se pokenjao na glavu" faca...kada nesto lupis pa se on zblane time .... kako tacno je sport drustveno korstan? (necu cak ni da pocnem da navodim primere tipa partizan-zvezda utakmice) Uh, kako mi ta faca nedostaje, a pogotovo kad krene kao lav da rice A sport je drustveno koristan, pa samo pogledaj akcije,Igraj za zivot droga ne, droga je smrt, bavite se sportom i slicno. Nece zbog tih akcija svi narkomani prestati da se pucaju i da uzmu reket ili kuglu za bocanje, ali ako i jedno dete zbog toga ne pocne da se drogira, onda je akcija uspela. A kad vec spomenuh bocanje pa penzioneri se skupljaju i druze se, uz bocanje, kako to nije drustveno korisno A sto se tice utakmica i tako toga, pa to mu dodje kao neko pozoriste, a kod nas vise pozeriste, gde strepis sta ce biti, i posle si srecan, ko kad gledas Carli i fabrika cokolade ili tuzan ko kad gledas Titanik(secam se koliko sam plakao kad sam gledao sto se nije i ona odmah udavila, pa da ustedim sebi vreme). Au al sam poco da fekalisem, sta etanol radi coveku. Eto, da sam se bavio sportom umesto da sam apsorbovao etanol... -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Grashak |
Sep 19 2007, 12:17 PM
|
QUOTE(Pera Detlic @ Sep 19 2007, 10:13 AM) Uh, kako mi ta faca nedostaje, a pogotovo kad krene kao lav da rice A sport je drustveno koristan, pa samo pogledaj akcije,Igraj za zivot droga ne, droga je smrt, bavite se sportom i slicno. Nece zbog tih akcija svi narkomani prestati da se pucaju i da uzmu reket ili kuglu za bocanje, ali ako i jedno dete zbog toga ne pocne da se drogira, onda je akcija uspela. A kad vec spomenuh bocanje pa penzioneri se skupljaju i druze se, uz bocanje, kako to nije drustveno korisno A sto se tice utakmica i tako toga, pa to mu dodje kao neko pozoriste, a kod nas vise pozeriste, gde strepis sta ce biti, i posle si srecan, ko kad gledas Carli i fabrika cokolade ili tuzan ko kad gledas Titanik(secam se koliko sam plakao kad sam gledao sto se nije i ona odmah udavila, pa da ustedim sebi vreme). Au al sam poco da fekalisem, sta etanol radi coveku. Eto, da sam se bavio sportom umesto da sam apsorbovao etanol... pa pola narkomana igra basket... urade se pa igraju pa zamisljaju da su vlade divac... pa ujutru citas u novinama kako se neki retard upleo u mrezu od kosha i udavio... to sto se penzioneri skupljau idruze uz bocanje ( ) krajnje je korisno, pogotvo po nas mladje , ali to nije profesionalno bavljenje sportom... ili sam propustila negde da postoji Liga profesionalnih penzionera u bocanju eto, vise si drustveno koristan kad apsorbujes etanol nego kad igras nesto.... ovako nas bar zasmejavas... na drugu stranu boric je korisniji kad igra fudbal ... idi bre, kod nas da strepis sta ce biti.. ako je fudbal u pitanju svi znamo sta ce biti... jedino pitanje je da li cemo izgubbiti sa 10:0 ili sa 15:0 u stvari, trebali bi da otvore kladionicu ne na rezultat partizan-crvena zvezda utakmicu, vec na broj prezivelih... e svidja mi se to za etiopljanje.. e to da uvedu svim sportistima... to bi bilo bas fino... -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Pera Detlic |
Sep 19 2007, 01:58 PM
|
QUOTE(Grashak @ Sep 19 2007, 12:17 PM) pa pola narkomana igra basket... urade se pa igraju pa zamisljaju da su vlade divac... pa ujutru citas u novinama kako se neki retard upleo u mrezu od kosha i udavio... to sto se penzioneri skupljau idruze uz bocanje ( ) krajnje je korisno, pogotvo po nas mladje , ali to nije profesionalno bavljenje sportom... ili sam propustila negde da postoji Liga profesionalnih penzionera u bocanju eto, vise si drustveno koristan kad apsorbujes etanol nego kad igras nesto.... ovako nas bar zasmejavas... na drugu stranu boric je korisniji kad igra fudbal ... idi bre, kod nas da strepis sta ce biti.. ako je fudbal u pitanju svi znamo sta ce biti... jedino pitanje je da li cemo izgubbiti sa 10:0 ili sa 15:0 u stvari, trebali bi da otvore kladionicu ne na rezultat partizan-crvena zvezda utakmicu, vec na broj prezivelih... e svidja mi se to za etiopljanje.. e to da uvedu svim sportistima... to bi bilo bas fino... Kako nema Liga bocanjara ili kako god se zvase, moj deda igrao za seniorski klub Cvrcak A jos sam korisniji kad apsorbujem etanol, pa onda krenem da igram nesto. -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
username |
Oct 3 2007, 04:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
moj glas i zvezda ima isto kao partizan
jos jedan za zvezdu pa ce biti prva sta se nalazi u sred grba partizana? |
NeverMore21 |
Oct 3 2007, 07:24 PM
|
..pa ono jedino sto valja na celom grbu !
This post has been edited by NeverMore21: Oct 3 2007, 07:24 PM -------------------- |
Cekaaa |
Oct 3 2007, 09:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-July 06 Member No.: 73 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mihajlo Cekic Škola/Razred: MG - IId |
nalazi se zvezda... simbol komunizma, i ima isto znacenje kao i na zvezdinom grbu....
|
maxydelanoche |
Oct 6 2007, 07:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Od prosle subote ja vise ne navijam za Zvezdu!
BSK Borca ftw! jk -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |