Koncerti U Srbiji
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koncerti U Srbiji
pyost |
Mar 10 2010, 10:11 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Billy Idol 21. juna u Areni
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
DSoboci |
Mar 16 2010, 10:36 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-March 09 Member No.: 1.146 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Dušan Šobot Škola/Razred: IIId |
|
SBS |
Mar 16 2010, 05:02 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
i Tokio Hotel 28. marta
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Hannibal Lecter |
Mar 16 2010, 10:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Video danas plakat :S
-------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
maca |
Mar 18 2010, 11:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
Crvena Jabuka 16 april... dan pre fizike, samo da se ne krece u petak
|
Bole909 |
Mar 19 2010, 08:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 449 |
Nakon dugo vremena, ponovo koncert u Beogradu! "Ljute Papričice" nastupice u cetvrtak 1. aprila 2010. u klubu Living Room SKC. Na repertoaru ce se naci autorske pesme sa albuma "U ELEMENTU", predstavice se nove autorske pesme benda, kao i zanimljive obrade. Ovom prilikom moci cete da cujete novi zvuk benda i da upoznate naseg novog pevaca - Srdjana, ukoliko vec niste!
Specijalni gosti na koncertu: DESTINATION - Pobednici Demo Masters 7 VLADA JET BEND - Rock 'n' Roll Pocetak 21:30h , ulaz 150 din! Razglasite okolo za event pa se vidimo tamo!!! Posetite zvanicni sajt benda : www.ljutepapricice.comwww.ljutepapricice.com na kome je u toku nagradna igra! |
Slovenatz |
Jun 3 2010, 10:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
-------------------- |
Hannibal Lecter |
Jun 4 2010, 12:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
/me svršava
This post has been edited by Hannibal Lecter: Jun 4 2010, 12:10 PM -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
dadkristy94 |
Sep 10 2010, 03:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
http://www.popboks.com/vest.php?ID=13645
Vec sam videla da je 2. decembar cetvrtak. Da li da pogledam koja sam smena tog dana ? Ne unisticu onih 50% nade da sam prepodnevna -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
little-kathy |
Sep 11 2010, 06:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
a ko su ovi?
-------------------- ja sam dete srece :P
|
dadkristy94 |
Sep 11 2010, 11:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
a kao predgrupa su svirali ispred Kings of Leon i Coldplaya. Prekosutra nastupaju kao predgrupa Museu na Wembleyju.
Dalja objasnjenja nisu potrebna Meni su ove dve najdraze: http://www.youtube.com/watch?v=aYpmN_NdMKw http://www.youtube.com/watch?v=PYUqpJiof8A Izdali su "srecom" jedan album do sada, pa mozes na tenane da prslusavas do decembra -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
Kuzman |
Sep 11 2010, 11:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
A kad ce koncert 12 usisivaca?
-------------------- |
little-kathy |
Sep 12 2010, 11:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
QUOTE(dadkristy94 @ Sep 12 2010, 12:23 AM) a kao predgrupa su svirali ispred Kings of Leon i Coldplaya. Prekosutra nastupaju kao predgrupa Museu na Wembleyju. Dalja objasnjenja nisu potrebna jao kako je to slatko QUOTE(Kuzman @ Sep 12 2010, 12:34 AM) -------------------- ja sam dete srece :P
|
dadkristy94 |
Sep 12 2010, 02:12 PM
|
Vidno iznervirana. Kao uzrok navodi roditelje Ne bi trbalo toliko da pridajes znacaj sitnicama .... This post has been edited by dadkristy94: Sep 12 2010, 02:12 PM -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
pyost |
Sep 13 2010, 11:10 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
2000 dinara.
Not gonna happen. -------------------- Baby, it's a violent world.
dadkristy94 |
Sep 14 2010, 08:28 AM
|
Ha- ha -ha Dodam te pare na onih 12 500 za ekskurziju i sacuvam za Exit ii nesto korisnije
Poruka : Ne ocekujte nista od zanimljivog programa na sledecem Exit-u, jbg -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
little-kathy |
Sep 14 2010, 08:47 AM
|
QUOTE(dadkristy94 @ Sep 12 2010, 03:12 PM) ali bitno je da ti ides na bele lazi i da ces da puknes 2000din zbog toga -------------------- ja sam dete srece :P
|
dadkristy94 |
Sep 14 2010, 09:05 AM
|
A ti ne ides ? Haha ! Drustva bez, Znala sam da blefiras
btw. I dalje bih rekla da te nesto nervira -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
LoshMeeBre |
Sep 14 2010, 04:35 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(dadkristy94 @ Sep 14 2010, 09:28 AM) Why? -------------------- |
pyost |
Sep 14 2010, 05:20 PM
|
Zato sto je ona baksuz
-------------------- Baby, it's a violent world.