Aleksandar Glavnik, ...fan club... :)
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Aleksandar Glavnik, ...fan club... :)
The snorks |
Feb 19 2008, 12:20 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Evo ovako...Vec duze vreme Eagle1914 i ja planiramo otvaranje ovog topica i smatram da je sada idealna prilika za tako nesto,cisto da skrenemo teziste sa politike
Meni je podjednako gotivan kao i psihologicarka(razlog vise za otvaranje ove teme ) Sta vi mislite o njemu? PS. mada,istoricar ne "pada" na cepljenje,za neke od vas kojima trenutno predaje evo idealne prilike da pokusate da nesto promenite po tom pitanju Mada iskreno sumnjam da cete uspeti, vredi pokusati This post has been edited by The snorks: Feb 19 2008, 12:39 AM |
Eagle1914 |
Feb 19 2008, 12:43 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Nisam nesto recit veceras
Zar treba bilo sta da kazem? Covek je car! -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
Slovenatz |
Feb 19 2008, 12:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ekstra predaje, zanimljvi su casovi, lako je dobiti pet...
Zasto se zove fun club? -------------------- |
The snorks |
Feb 19 2008, 12:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
Pa zato sto postoji tema fan club Mirjane Repac,a mislim da su podjednako dobri i da shodno tome i on zasluzuje isto
Da,slazem se da predaje super i da je lako dobiti dobru ocenu. Uz to mozes bukvalno sve da ga pitas! Takodje kod njega je bilo super sto smo mi odgovarali usmeno i imali smo pravo na 1 pojedinacno izvinjenje u polugodistu + ko zna koliko kolektivnih This post has been edited by The snorks: Feb 19 2008, 01:05 AM |
RZA |
Feb 19 2008, 01:02 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
mislim da je pitanje zasto je FUN a ne FAN.. O.O
mozda se i varam.. zaista.. odoh da spavam.. trenutno se zaista ne osecam najbolje.. ah This post has been edited by kiKa™: Feb 19 2008, 01:02 AM -------------------- cold
|
The snorks |
Feb 19 2008, 01:04 AM
|
QUOTE(kiKa™ @ Feb 19 2008, 01:02 AM) mislim da je pitanje zasto je FUN a ne FAN.. O.O mozda se i varam.. zaista.. odoh da spavam.. trenutno se zaista ne osecam najbolje.. ah au...ja tek sad vidim sta sam napisala okej...greska u kucanju,imajte u vidu da je 1iz ponoci @Admini:Ispravite gresku u opisu teme,plizz |
tijana |
Feb 19 2008, 10:42 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-March 07 Member No.: 479 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 4e |
Glavnik je car....
-------------------- Happiness comes from inside.....
|
maxydelanoche |
Feb 19 2008, 10:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Dosta strog profesor, zapravo najstrozi od onih koji predaju drugacima u RG-u. Ali je stvarno ok, mislim, nikoga nikada nije ostetio. I drzi nam na kraju polugodista predavanja o temi o kojoj mi zelimo. I pusta nas da diskutujemo, sve dok to ne predje u galamu.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
mini morris |
Feb 19 2008, 11:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 20-July 07 From: BG Member No.: 581 Status: Učenik MGa Škola/Razred: mg IVb |
Nije strog, nego dosledan...i car je...i bolji je i od psihologicarke...i kao, mnogo zna, sta ne zna saznace, mislim da su svi koji su bilo sta hteli da saznaju iz istorije dobili odgovor od njega...a mnoge je i zainteresovao, sto i nije lako u totalno prirodnjackoj skoli...zar ne branko?
u svakom slucaju, jedan od retkih u MG koje stvarno skroz mnogo potpuno totalno sasvim postujem...mislim, realno -------------------- How many sabre fancers is needed to change a light bulb?
-None, sabre fencers are not afraid of dark! |
Hannibal Lecter |
Feb 19 2008, 11:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Glavnik je sigurno najkorektniji profesor.
Covek je jako pametan, drzi do svojih principa, sve u svemu CAR! -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
ilickapiten |
Feb 19 2008, 01:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(mini morris @ Feb 19 2008, 11:07 AM) Nije strog, nego dosledan...i car je...i bolji je i od psihologicarke...i kao, mnogo zna, sta ne zna saznace, mislim da su svi koji su bilo sta hteli da saznaju iz istorije dobili odgovor od njega...a mnoge je i zainteresovao, sto i nije lako u totalno prirodnjackoj skoli...zar ne branko? u svakom slucaju, jedan od retkih u MG koje stvarno skroz mnogo potpuno totalno sasvim postujem...mislim, realno Glavnik je gotivac i jeste bolji od psihologicarke ali oni su mala deca za GEOGRAFICARKU -------------------- Vidimo se u citulji
|
LoshMeeBre |
Feb 19 2008, 03:02 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Znam da su neki imali problema sa njim, ali meni je glavnik bas kralj.. Jeste da mi je dao da pisem referat na temu 'Istorija Madjarske', ali mi je bas gotivan prof.. Zanimljivi su mu casovi, covek zna mnooogo i hoce da pruzi dodatne informacije ako trazite..
Naravno ko ne voli istoriju ebiga.. -------------------- |
username |
Feb 19 2008, 03:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
sto ne stavite poll?
@topic strog je pofesor (jednom redari nisu prijavili 1 ucenika i morali su da "redaruju" i sledecu nedelju), pravedan sto se tice ocena, a par poslednjih casova smo pricali i o nekim temama koje nisu vezane za gradivo kontrolni su srednje-laki QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 19 2008, 03:02 PM) jedan iz mog odeljenja je trebao da napise referat o istoriji mafije This post has been edited by username: Feb 19 2008, 03:21 PM |
LoshMeeBre |
Feb 19 2008, 05:19 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(username @ Feb 19 2008, 03:19 PM) Sta je on to radio??? Ja sam prozivao na njegovom casu ortaka koji je poreklom Madjar pa mi je dao kazneno.. A da i zbog njega sam redarisao mesec dana... This post has been edited by LoshMeeBre: Feb 19 2008, 05:19 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 19 2008, 06:14 PM
|
sta fali redarisanju ffs?
BTW, ovo me podseti da sam se prijavila za temu Gradjanski rat u Americi, da smo taj kontrolni odavno imali i da ja ovo nikada nisam zavrsila a mnooogo kool tema. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
username |
Feb 19 2008, 07:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 19 2008, 05:19 PM) nista, mislim da je pitao da li je postajalo mafija u antickom necemu.!? i on mu dao da napise esej kad se vec zanima i na kraju je samo prekopirao nesto, valjda sa neta, i jos nije ni obrisao ime autora koji je to pisao QUOTE(maxydelanoche @ Feb 19 2008, 06:14 PM) da, sta fali? sto se svi zale da je dosadno? This post has been edited by username: Feb 19 2008, 07:24 PM |
maxydelanoche |
Feb 19 2008, 07:35 PM
|
Kod nas ljudi uglavnom ni ne znaju da su redari... na istoriji se javi random osoba koja uopste cuje Glavnika.
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nameless_one |
Feb 19 2008, 08:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
Cita li profesor forum?
-------------------- |
LoshMeeBre |
Feb 19 2008, 08:26 PM
|
QUOTE(Nameless_one @ Feb 19 2008, 08:23 PM) Paaaa, ako si hteo nesto gadno da ga prozivas.. Ne bih ti preporucio... A ako hoces da se cepis, go for it -------------------- |
Nameless_one |
Feb 19 2008, 08:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-February 08 From: Novi Beograd Member No.: 869 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Goran Šahinovic Škola/Razred: MG IIIa |
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 19 2008, 09:26 PM) Gnah,on mene gotivi i ovako... -------------------- |