Bug, Trip Ili Zlo?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Bug, Trip Ili Zlo?
maxydelanoche |
Oct 27 2008, 11:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(mахydеlanl @ Oct 27 2008, 11:41 PM) QUOTE(mахydеlanl @ Oct 27 2008, 11:43 PM) QUOTE(mахydеlanl @ Oct 27 2008, 11:53 PM) Braaate, ili je ovo neki zesci bug, ili je neko napravio acc identican mom... ova tri posta nisam ja napisala, svi podaci su isti kao mog accounta, samo sto ne vidim WARN ispod avatar i onda sam skontala da zaista nije moj acc... WTF se dogadja ?! ovde pise quote=maxydelanl, ali se tamo vidi maxydelanoche o.O i sig nije boldovan ovom drugom acc-u... u svakom slucajuuu... trenutno postoji dve maxydelanoche na ovom forumu ... ... ... sta god... eta: ok, sad sam se malo razbudila i shvatila da mi se ne pricinjava, pyoste&&co. fala sto cete da obrisete neciju kopiju mog divnog acc-a This post has been edited by maxydelanoche: Oct 27 2008, 11:51 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Badza krsi pravila |
Oct 28 2008, 01:07 AM
|
Group: Blokirani Joined: 27-October 08 Member No.: 1.109 Status: Van MGa |
tripuješ dosta
|
LoshMeeBre |
Oct 28 2008, 08:16 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
HAHAHAHAHAHAHAH, ko je to radio??
-------------------- |
calamity |
Oct 28 2008, 09:02 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
|
Slovenatz |
Oct 28 2008, 09:02 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
50 kinti da je Badza
-------------------- |
pyost |
Oct 28 2008, 09:31 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa Badza, ko bi drugi... Sredjeno je sve
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
LoshMeeBre |
Oct 28 2008, 09:57 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Koje ideje ima Badzo bre nadji neki hobi kad ti je toliko dosadno.. Bolje preslusavaj ona 4 DVDa, sad ti stize jos 4 ;P
-------------------- |
maxydelanoche |
Oct 28 2008, 10:27 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
aaaaaaaaaaa tacno sam znala da je on u redu je Badzo, znamo da sam tvoj zivotni idol, ne moras da me kopiras... koliko puta treba da ti se izvinim za jednu glupavu shalu da bi prestao da se izivljavas?! :S
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maca |
Oct 28 2008, 01:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
hahahahahahaha ... ja sam lepo sinoc primetila da je bilo dve maxydelanoche na forumu samo sto je ta druga imala neko l viska ... Badzo zar stvarno nemas pametnija posla....
|
SBS |
Oct 28 2008, 10:10 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Ja se javno izvinjavam maxy zbog kopiranja njenog profila i obećavam da se neće ponoviti
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Eli0t |
Oct 28 2008, 10:25 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Khmdvd
|