Za Koga Navijate?, Omiljeni fudbalski klub iz nase zemlje
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Za Koga Navijate?, Omiljeni fudbalski klub iz nase zemlje
^_NiN0_^ |
Mar 26 2008, 04:00 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
lol, ae neka bude
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kawasaki |
Mar 26 2008, 04:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-March 08 From: Ibarska magistrala Member No.: 982 Status: Van MGa |
A zasto niste konsultovali i neke druge ljude i zasto nema M.D.F.C. u ponudjenim odgovorima. Ultra Divova navijaca MDFC-a ima zvanicno 37, ali se na utakmicama okuplja i do 200 ljudi.
-------------------- Japanska masina od 500 kubika,
kad je vozi Balkanac, pravi maco muskarac..... Kawasaki, Kawasaki, kad juri po putu, svaka cura zeli da ga voza bar minutu..... |
VIP <3 |
Mar 26 2008, 04:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
-------------------- Opsti kriminal. |
Kawasaki |
Mar 26 2008, 04:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-March 08 From: Ibarska magistrala Member No.: 982 Status: Van MGa |
Ne vidim zasto bi se sprdali sa brojem. To je odlicna brojnost na zonskim utakmicama. Kad zagrmi pesma "Oj Valjevo, Valjevo"
kad je vozi Balkanac, pravi maco muskarac..... Kawasaki, Kawasaki, kad juri po putu, svaka cura zeli da ga voza bar minutu..... |
Kawasaki |
Mar 26 2008, 09:59 PM
|
Pogresio sam U.D. ima 47 registrovanih clanova
Eagle1914 |
Mar 28 2008, 10:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Кад смо већ код навијачких група који броје испод 50 чланова, чуди ме што нико није поменуо Ултра Локосе
-------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
maxydelanoche |
Mar 28 2008, 11:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Jeeeeeeeeste sad... Nema ni BSK Borca ^^ a njih ima vise od 50! pogotovo ovih klinki sto jure fudbalere iz kluba
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Eagle1914 |
Mar 28 2008, 11:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
Е али њих има више од 50, а горе поменутих има 47, немој тако
|
VIP <3 |
Mar 28 2008, 11:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Pazi, jel se u BSK Borcine navijace broje i ona deca sto pecaju loptu kad odleti u kanal?
Eagle1914 |
Mar 28 2008, 11:25 PM
|
Наравно да се рачунају. Могу и резервни играчи обе екипе да се рачунају
|
ilickapiten |
Mar 28 2008, 11:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Eagle1914 @ Mar 28 2008, 11:25 PM) Zaboravio si delegata i 4-tog sudiju -------------------- Vidimo se u citulji
|
VIP <3 |
Mar 29 2008, 12:44 AM
|
A vodonosa, a vodonosa?
c1k4_ml3kc3 |
Mar 29 2008, 01:31 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(Kawasaki @ Mar 26 2008, 06:58 PM) Ne vidim zasto bi se sprdali sa brojem. To je odlicna brojnost na zonskim utakmicama. Kad zagrmi pesma "Oj Valjevo, Valjevo" I dodje jedan chopor Zvezdasha i oduva svo seno iz Valjeva... -------------------- |
Eagle1914 |
Mar 29 2008, 11:40 AM
|
Е, а да претворимо ову тему и у омиљени фудбалски клубови ван наше замље???
Да почнем први: 1. Манчестер Јунајтед 2. Бока Јуниорс 3. Атлетико Мадрид 4. Лацио 5. Борусија Дортмунд 6. ПСЖ Ето из тих "јачих" лига бар.... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
ilickapiten |
Mar 29 2008, 12:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(Eagle1914 @ Mar 29 2008, 11:40 AM) Е, а да претворимо ову тему и у омиљени фудбалски клубови ван наше замље??? Да почнем први: 1. Манчестер Јунајтед 2. Бока Јуниорс 3. Атлетико Мадрид 4. Лацио 5. Борусија Дортмунд 6. ПСЖ Ето из тих "јачих" лига бар.... Ja sam tesko razocaran tvojim izborom u kojem nema Leotara -------------------- Vidimo se u citulji
|
maxydelanoche |
Mar 29 2008, 02:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Mar 29 2008, 12:15 AM) ffs... njih su odavno zamenile curice koje sam spomenula koje ne peru ruke godinu dana ruke nakon sto vrate loptu koju su sutnuli ... ok ne moram da navodim imena ovih fudbalera na koje se najvise loze e e e, a jeste li znali da BSK Borca prodaje igrace klubovima iz inostranstva -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
VIP <3 |
Apr 23 2008, 10:09 PM
|
U jednoj beogradskoj skoli dodje nova uciteljica i da bi uspostavila brzi i bolji kontakt rece:
-Deco ko za koga navija u fudbalu,evo ja navijam za partizan,ko od vas jos navija za partizan? Sva deca izuzev jednog decaka podigose ruke,pa ga uciteljica upita: -Za koga ti navijas? -Za ZVEZDU-rece decak. Uciteljici to ne bi jasno i upita zasto navija za ZVEZDU. -Moj otac je vecito isao na sever Marakane i navijao za ZVEZDU,na severu je upoznao i moju majku koja je takodje isla na sever i navijala za ZVEZDU,pa je onda logicno da i ja navijam za ZVEZDU. Uciteljici bi malo bi krivo,pa mu rece: -To sto rade nasi roditelji ne znaci da i mi treba da radimo.Zamisli da ti je otac alkoholicar i razbojnik,a majka kurva sta bi onda bilo? -Pa dobro, onda bih i ja verovatno navijao za partizan. AHA -------------------- Opsti kriminal. |
Eagle1914 |
Apr 26 2008, 12:45 PM
|
|