Odeljenja
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Odeljenja
maca |
Aug 28 2008, 03:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
Legenda |
Aug 28 2008, 04:55 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Aug 27 2008, 09:55 PM) @Jovana Snorky: Da, u '89 je IVd imalo vise devojcica nego decaka. @Dex: Nema u IVb 4 devojcice, nego u IVa (ako pricamo o nasoj generaciji), bar ja mislim tako @username: Ne moze nas Vidor da vas pusti, pa on je madjar, on mora da salje non stop zadatke u tangentu. Zato se i rodio kao madjar. Nenene..Kako nema 4?Oces da kazes da neke od tih devojcica nisu devojcice?Ili je neka otisla,a ja nisam obavesten? |
Legenda |
Aug 28 2008, 06:33 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
A da,da,da..u pravu si.. Ko sam ja da ti protivurecim..ti si se nagledala 4-og b
|
The snorks |
Aug 28 2008, 07:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(maca @ Aug 28 2008, 03:30 PM) Stavili su na sajt i razredne staresine za B i E.... Meni je Nadija Udovicic ... koliko sam videla ona predaje hemiju.... Uuu, Nadija je carica! Kad krene da ocenjuje prvo jedno 2 meseca preti kako ce da podeli 1ice, a onda posle ta 2 meseca pocne da deli keceve ali obicnom olovkom samo bzvz sto ces u 4. da menjas razrednog i da btw. nemojte odmah na pocetku to da koristite, pravite se bar u pocetku fini |
username |
Aug 28 2008, 07:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
nadija je dobra i kao nastavnica! 15min pre kraja casa ona kaze "jos malo ce da zvoni, spakujte se"
|
The snorks |
Aug 28 2008, 07:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
|
VEX |
Aug 29 2008, 11:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 12-March 07 From: Gde sednem Member No.: 467 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG II |
Ali Nadja nikad nikog nije naucila hemmiju(a ima ko hoce da upise farmaceutski inzenjering)
|
Hannibal Lecter |
Aug 29 2008, 12:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
e pa sad sta ce farmaceuti u mg-u
oni su koleteralna steta, jbg -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
The snorks |
Aug 29 2008, 01:44 PM
|
QUOTE(VEX @ Aug 29 2008, 12:50 PM) E pa sad, i ti bi mnogo. Isto kao i sa sociologijom npr. neces skoro nista nauciti od onoga sto je stvarno sociologija, a mozda ce bas nekome to trebati za upis na fax (filozofski npr.) Sta da se radi, sednes sam i naucis QUOTE(Hannibal Lecter @ Aug 29 2008, 01:19 PM) Taman tako |
Legenda |
Aug 29 2008, 02:10 PM
|
|
The snorks |
Aug 29 2008, 02:19 PM
|
|
username |
Aug 29 2008, 02:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
nije tacno! kod nadije neki zaista nauce nesto! jedini problem je to sto sve zaboravis kad prodje kontrolni
|
The snorks |
Aug 29 2008, 02:59 PM
|
|
Legenda |
Aug 29 2008, 06:33 PM
|
Ne bi ovo bio mgf da se ne ide u off Evo malo da se vratimo na temu..
Kako ce da se rasporede ucenici za par godina kada u svim razredima bude po 6 odeljenja??Nece biti mesta.. |
RZA |
Aug 29 2008, 06:41 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
O tome sam i ja razmisljala..
I nisam dosla do resenja.. Ovako da je u jednoj smeni jedna godina sa 6 odeljenja a jedna sa 5.. I moze nekako.. Al 12 odeljenja u smeni.. na-ah :S Mozda ukinu.. -------------------- cold
|
Turgon |
Aug 29 2008, 06:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Ma uvedu da dva odeljenja idu nocu...jos im je hladnije, prijatnije, tise, mogu bolje da uce i da budu produktivniji....ni sunce im ne smeta....
-------------------- |
maca |
Aug 29 2008, 07:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
daj ljudi nemojte naprezati mozak
|
The snorks |
Aug 29 2008, 10:29 PM
|
QUOTE(Legenda @ Aug 29 2008, 07:33 PM) Ne bi ovo bio mgf da se ne ide u off Evo malo da se vratimo na temu.. Kako ce da se rasporede ucenici za par godina kada u svim razredima bude po 6 odeljenja??Nece biti mesta.. Cekaj...zar i ove godine ima 6 odeljenja 1. razreda? Zar to nije bilo samo prosle godine zbog nekog neispravnog zadatka i zato sto se neko ko je ostao ispod crte zalio ministarstvu pa onda ministarstvo naredilo da upisu 6 odeljenja... Tako je bar nama rekao neko od profesora,ne secam se ko... |
Neonkitza |
Aug 29 2008, 11:06 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
nema 6 ;P a i gradi se sprat...ali svejedno...sada prvaka ima 5 odeljenja
|
RZA |
Aug 29 2008, 11:11 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
Sprat se gradi vec 5 i vise godina :/
This post has been edited by kika™: Aug 29 2008, 11:12 PM -------------------- cold
|