Odeljenja
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Odeljenja
OGIxD |
Apr 25 2008, 11:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Imamo valjda posle analiticku ali nema veze ona ce nas pratiti celog zivotaaaa... A od kada ti je to omiljen predmet?
|
SBS |
Apr 25 2008, 11:15 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Одувек, како не знаш, па то је и твој омиљени предмет
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
OGIxD |
Apr 25 2008, 11:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Naravno
|
Wolfbrother |
Jun 1 2008, 03:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Wolfbrother @ Apr 25 2008, 05:05 PM) Hoce li 300 bodova biti dovoljno da udjem? -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
^_NiN0_^ |
Jun 1 2008, 03:44 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
hahahaha ... ja zaboravio da si radio prijemni. A i sta da te pitam kada sam znao! Cestitam! Koliko je jos 300otki bilo ?
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Wolfbrother |
Jun 1 2008, 03:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Hvala, hvala.
Pa ne znam koliko je 300otki bilo, ali bilo je ako se dobro secam oko desetak ljudi sa 120 bodova na prijemnom i minimum je 5(od tih) imalo nagrade na drzavnom. This post has been edited by Wolfbrother: Jun 1 2008, 03:54 PM -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
pyost |
Jun 1 2008, 03:51 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Sve cestitke Vidimo se znaci za tri meseca, kada bude okupljanje foruma
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Turgon |
Jun 1 2008, 04:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
-------------------- |
^_NiN0_^ |
Jun 1 2008, 04:23 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Zavisi gde hoces da udjes!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Wolfbrother |
Jun 2 2008, 07:19 AM
|
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Radinac |
Jun 2 2008, 03:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-August 07 Member No.: 612 Ime i prezime: Cedomir Radinac |
QUOTE(Wolfbrother @ Jun 1 2008, 04:46 PM) ...oko desetak ljudi sa 120... Koliko sam čuo, oko 35 ih je sa 120, od toga sigurno polovina sa nagradama = 300. Dakle biće tesno, ali mi se čini da ćeš se nekako upisati u "D" i to samo ako Zugi kaže neku lepu reč za tebe. JK -------------------- "True friends stab you in the front."
Oscar Wilde |
Wolfbrother |
Jun 4 2008, 07:01 PM
|
Pa to ne valja... Moracu da potegnem veze da bih nekako usao, al opet tesko hmmmm... A tako sam zeleo da upisem D.
lol -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
pyost |
Jun 4 2008, 07:26 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nesto totalno nevazno, ali video sam te na dnu liste danas
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Wolfbrother |
Jun 4 2008, 07:34 PM
|
Ma ja ako uspem uopste da upisem mg bicu presrecan, ali to uz mnooogo srece
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Radinac |
Jun 5 2008, 08:48 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-August 07 Member No.: 612 Ime i prezime: Cedomir Radinac |
QUOTE(Wolfbrother @ Jun 4 2008, 08:34 PM) Ma ja ako uspem uopste da upisem mg bicu presrecan, ali to uz mnooogo srece Ako te plasman na JBMO ne spasi, ništa neće. Čestitke za plasman. Svaka čast! Rekao sam ti Albanija je tvoja, a biće valjda i to D odeljenje. Samo će Zugi biti ljubomoran, on iz fizike nije išao na JSO -------------------- "True friends stab you in the front."
Oscar Wilde |
Wolfbrother |
Jun 5 2008, 08:58 AM
|
O hvala. Albanija je moja, kako to zvuci . Da mi je neko rekao pre godinu dana da cu ici u Albaniju, pomislio bih da je lud .
|
Anonymuus |
Jun 5 2008, 09:03 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-March 08 Member No.: 939 Status: Van MGa |
Svaka cast, Wolfbrother!!! Imali ste kod mene SMO, mislim u Kragujevcu. Sve cestitke! Stvarno ogroman uspeh!!!!!!!!
This post has been edited by Anonymuus: Jun 5 2008, 09:07 AM -------------------- "Udji strance, ali imaj na umu sta donosi greh pohlepe, jer oni koji uzimaju, a ne zaradjuju, zauzvrat placaju onim sto im je najdraze. Pa ako trazis ispod nasih spratova blago koje nikada nije bilo tvoje, lopove, upozoren si, cuvaj se, da ne dobijes i vise od blaga dole!" J.K.Rowling
|
Wolfbrother |
Jun 5 2008, 11:51 AM
|
Hvala. Bas sam se nasetao u Kragujevcu kako nista drugo nisam imao da radim. I mogu reci da sam se iznenadio koliko je grad cist i koliko kafica ima covece, na svakom koraku mada su jednolicni . U svakom slucaju na sajtu dms-a su izasli rezultati SMO.
http://www.dms.org.yu/index.php?action=com...ementary_school edit: bilo je 6 zadataka po 10 poena znaci max=60 edit 2: Zaboravih da dodam: QUOTE(Pobesneli .MAX. @ Apr 22 2008, 03:21 PM) svršava na zbirke iz matiša i rešava samo nejednakosti na matsh links-u ne radi logičko kombinatirne zadatke, mozda prođe na JBMO, mada ne verujem, IJSO nema šanse E jesam ga ispalio This post has been edited by Wolfbrother: Jun 5 2008, 12:40 PM -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
calamity |
Jun 5 2008, 02:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Wolfbrother prijatelju, ti si bre razbio sve!
Cestitam |
Neonkitza |
Jun 5 2008, 07:01 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
gz
|