Olimpijske Igre
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Olimpijske Igre
maca |
Aug 5 2008, 10:57 AM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
Olimpijada pocinje u petak 08.08.2008 Olimpijske igre u Pekingu su 29. letnje igre.
Do sada smo ukupno osvojili 95 medalja i to- 28 zlatnih, 34 srebrne i 33 bronze u 15 disciplina... Ove godine ucestvujemo sa 4 tima u ekipnim sportovima: fudbal, vaterpolo, odbojka u muskoj i zenskoj konkurenciji. U pojedinacnim sportovima imamo predstavnike u atletici, streljastvu, biciklizmu, rvanju, plivanju, tenisu, veslanju i stonom tenisu. Hocete li pratiti igre? Koji sport vam je najinteresantniji?Koliko medalja cemo osvojiti?itd,itd... |
Slovenatz |
Aug 5 2008, 11:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Praticu posto me zanima da li ce Kina da nadmasi SAD po broju medalja. Nemam pojma sta cu da gledam, uglavnom ono sto naleti kad ukljucim tv.
-------------------- |
voja |
Aug 5 2008, 11:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
siguran sam da ce kina da osvoji najvise medalja,na pretproslim igrama su bili treci,na proslim drugi,a sad imaju vise ucesnika nego ikad,ulozili su brda novca i jos su plus domacini...sto se tice nasih,klasika:fudbaleri ce se obrukati,vaterpolisti i odbojkasi ce uzeti medalje(mozda i odbojkasice mada tesko),i jos mozda jedna-dve medalje u ovim "nevaznim" sportovima i dosta od nas...i da,naravno,u tenisere maximalno NE verujem...
-------------------- Eliot je peder :)
|
Hannibal Lecter |
Aug 5 2008, 12:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Gledacu ofc.
Od nasih, verujem u vaterpolo i odbojku, za fudbal se bojim samo da nam Argentina ne da opet 6 komada Teniseri bi mogli nesto da urade, mada kako igraju ne bi se moglo sa sigurnoscu reci, al ae da budemo optimisti Od ostalih, plivanje (Cavic) i streljastvo (Jasna Sekaric) ce verovatno ostvojiti medalje... Moooozda jos neko al tesko -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Neonkitza |
Aug 5 2008, 12:58 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
a ona na maratonu? :S ili sam ja totalno prsla...
|
Hannibal Lecter |
Aug 5 2008, 01:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
cini mi se da ona prosle godine bila negde 4-5.
****** ima dosta crnkinja, one su nepobedive -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Neonkitza |
Aug 5 2008, 01:13 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
otkud znam..ja ne pratim sport
|
maxydelanoche |
Aug 5 2008, 07:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE za fudbal se bojim samo da nam Argentina ne da opet 6 komada Ili Tunis 10... a crnkinje... pa sta ces, crnkinje su visa rasa -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Hannibal Lecter |
Aug 5 2008, 09:12 PM
|
Maro, koliko puta moram da ti objasnim
TI NISI CRNKINJA (a ni crnac ) -------------------- And as we wind on down the road
maxydelanoche |
Aug 6 2008, 04:17 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
GOD DAMMIT
Uvek mi srusis sve iluzije edit: mada... kad malo bolje razmisljam... i ti tvrdis da si musko, sto onda ja ne bih bila crnac This post has been edited by maxydelanoche: Aug 6 2008, 04:17 AM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Aug 6 2008, 09:04 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Come on kids, get a room.
-------------------- |
Devojka sa mesecom u očima |
Aug 6 2008, 09:24 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(Hannibal Lecter @ Aug 5 2008, 10:12 PM) QUOTE(maxydelanoche @ Aug 6 2008, 05:17 AM) GOD DAMMIT Uvek mi srusis sve iluzije edit: mada... kad malo bolje razmisljam... i ti tvrdis da si musko, sto onda ja ne bih bila crnac -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
maca |
Aug 6 2008, 02:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
mojne mi spamujete temu
ja necu ni gledati jer me ne zanima preterano , a necu ni biti tu 10 dana... mozda pogledam vaterpolo i odbojku ako stignemo do finala |
voja |
Aug 6 2008, 04:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
Au jbt,gledam ove postove,pola nema veze sa olimpijadom,a onda jos i post u kome ima dva puta quote i cetiri smajlija?!?!Aj da je nesto sto nema veze sa temom nego ode pola strane a ti bukvalno NISTA nisi rekla...pa ja da sam to uradio dobio bi 200 % warn,da ne pominjem da bi mi bio obrisan post...Aj malo i o temi:poceo je najsmesniji deo olimpijade-zenski turnir u fudbalu
Kako su samo smotane! -------------------- Eliot je peder :)
|
dadkristy94 |
Aug 7 2008, 03:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Sram da vas bude zar ja ovde kao najmladja treba da vas vracam na temu
Sto se mene tice volim da gledam timske sportove,tako da cu plivanje,rvanje,atletiku itd. verovatno zaobici. Fudbal nemam zivce da gledam tako da verovatno i to preskacem. Kazimo da mi je zao sto nas nema u kosarci(posto mi je to omiljeni sport) mada kad se setim utakmice sa Iranom Bolje sto nas nema. Sve u svemu praticu vaterpolo redovno i kosarku naravno, sa tim sto navijam za Spaniju. A da mozda mi se desi da pogledam tenis,ali kad se setim kako je Djokica izgubi od onog cupavok britanca Hm pa dobro ja sam zaspala posle prvog seta, mozda ipak pogledam -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
maca |
Aug 7 2008, 10:32 AM
|
|
username |
Aug 8 2008, 12:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
pocinju Olimpijske igre!!!
|
Hannibal Lecter |
Aug 8 2008, 12:57 PM
|
mada su manje vise vec pocele posto je poceo turnir u fudbalu...
-------------------- And as we wind on down the road
dadkristy94 |
Aug 8 2008, 08:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
A... joj... jel gledao neko ono otvaranje?
Zaspala sam,ali bukvalno ispred TV-a dok su stigli nasi na red. Gomila onih zemalja sa po dvoje, troje ucesnika a vuku se ko da ih ima 600!! -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
pyost |
Aug 8 2008, 08:38 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Sad bi trebalo da puste snimak na RTSu
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |