Srećni Praznici!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Srećni Praznici!
VIP <3 |
Jan 19 2009, 04:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
ukratko:
mara = feministkinja -------------------- Opsti kriminal. |
maxydelanoche |
Jan 19 2009, 04:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
ja pojma nemam sto se tripujete toliko za taj feminizam. od svih osoba koje znam, ja najvise pljujem po zenskom rodu no, to nije tema...
nego, kad smo vec kod obicaja... sta se kod vas radi sa badnjakom posle Bozica? Jel' isao nekad neko na spaljivanje badnjaka ispred crkve? Kacite li badnjak na neki obliznji hrast posle Bozica? ... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Jan 19 2009, 05:36 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
dobro..ti najvise pljujes po zenskom rodu
onda si hejter? a to ti ne pristaje...ti si jednostavno feministkinja (secam se onoga na fejsu za pranje i kuvanje i to kako mrzis sve muskarce) |
The snorks |
Jan 20 2009, 09:36 AM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(dadkristy94 @ Jan 19 2009, 04:33 PM) Ovaj ovako u skorije vreme sigurno necu jer ja u kuhinji znam samo da skuvam jaja onda virsle dobro omlet i da skuvam kkafu i caj itd.. mislim u teoriji zna i jos po nesto ali... bas u praksi A sto se tice toga za kasnije nemam pojma videcemo ja trnutno prelazim u fazu ateista tako da moje trenutno misljenje je da je necu nin praviti .... A supu iz kesice? Ja znam i to njanjanja |
mimi00 |
Jan 20 2009, 10:28 AM
|
Group: Članovi Joined: 19-January 09 From: beograd Member No.: 1.129 Status: Van MGa Ime i prezime: milica stula Škola/Razred: ucenica 8 razred |
QUOTE(The snorks @ Jan 20 2009, 09:36 AM) A JA ZNAM DA NAPRAVIM KOH!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- obozavam da se smejem XD
|
VIP <3 |
Jan 20 2009, 02:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
patispanj polijes onim prelivom i dobijes koh? znam i ja onda ^^
ja sam bre dzejmi oliver za sve vas -------------------- Opsti kriminal. |
calamity |
Jan 20 2009, 06:49 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
njanjanjanjanja ja znam i u praksi tako par stvari
jbg... samacki zivot Cekam da si kupim nov sporet, a onda i Najdzelinu knjigu... Neko mi rece da trazi manje nenormalne sastojke od a-sad-uzmite-list-banane-dzejmija This post has been edited by calamity: Jan 20 2009, 06:49 PM |
dadkristy94 |
Jan 20 2009, 07:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Oh imam ja tu knjigu, kad procitas da povratis,a kad vidis sliku... (Onda dobijas konstantan napad povracanja)
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
calamity |
Jan 21 2009, 01:01 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Pih... unisti mi snove OK, onda cu ustedeti pare koje bih dala za knjigu
|
LoshMeeBre |
Jan 21 2009, 09:01 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Sad bas nesto razmisljam nikad nisam video kuvar u nekoj biblioteci... Nije da to ima ikakve veze sa praznicima, al boze moj, demokratija - mogu da kazem sa hocu i gde hocu..
-------------------- |
Neonkitza |
Jan 21 2009, 10:17 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ja sam spremala palacinke i ispekla se i r smart ^^
a dobro..to je jedan sladak oziljak koji volim za razliku od ostalih |
LoshMeeBre |
Jan 21 2009, 10:21 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Neonkitza @ Jan 21 2009, 11:17 AM) PUUUUUUUUUUURE EMOOOOOOO -------------------- |
Neonkitza |
Jan 21 2009, 10:37 AM
|
hahahaha oces da se udavim ovde??? a jbg...tiganj je bio vreo...
a ostali oziljci su od...padanja kao mala ;( |
mimi00 |
Jan 21 2009, 12:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-January 09 From: beograd Member No.: 1.129 Status: Van MGa Ime i prezime: milica stula Škola/Razred: ucenica 8 razred |
pa kad vec pricas o oziljcima dobro je pa nemas od boginja!!! Pa dobro nemam ni ja,pa mozemo da nazdravimo!!!
-------------------- obozavam da se smejem XD
|
SBS |
Jan 21 2009, 01:00 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
QUOTE(VIP <3 @ Jan 20 2009, 03:28 PM) džejmi oliver ne voli debelu decu http://www.youtube.com/watch?v=PWkWQ-39KLo This post has been edited by SBS: Jan 21 2009, 01:00 PM -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
mimi00 |
Jan 21 2009, 01:09 PM
|
nije istina dzejmi ne voli decu koja se nepravilno hrane!
P.S ja bila debela pa sad sam smrsala a uostalom nisam dete! -------------------- obozavam da se smejem XD
|
dadkristy94 |
Jan 21 2009, 04:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
QUOTE(SBS @ Jan 21 2009, 01:00 PM) A ha ha ha Dzejmi ne voli debelu decu kakav bolesnik naterao je klinca da baci onu preukusnu kokakolu, i ko zna sta mu je dao za uzvrat -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
maxydelanoche |
Jan 21 2009, 07:00 PM
|
QUOTE(Neonkitza @ Jan 19 2009, 06:36 PM) ti si jednostavno feministkinja (secam se onoga na fejsu za pranje i kuvanje i to kako mrzis sve muskarce) Ok, kako ti kazes, ipak me super poznajes. Sta se dogodilo pyostu kad vam dopusta da offtopicujete ovoliko -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
dadkristy94 |
Jan 21 2009, 08:45 PM
|
Maro cuti... Nije ovo off ovo je off off-a
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
maxydelanoche |
Jan 21 2009, 08:53 PM
|
Ma da, bitno je samo da se off-uje
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.