Vicevi, stawite swoj wic!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Vicevi, stawite swoj wic!
little-kathy |
Oct 15 2009, 08:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-February 08 Member No.: 872 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Katarina Micic Škola/Razred: 4.c |
QUOTE(Slovenatz @ Oct 15 2009, 08:56 PM) Odgovor na pitanje: Napravi forum, postavi devojku za moda i onda postuj na tom forumu. Sigurno ce shvatiti. sta lupetas, umobolnice? -------------------- ja sam dete srece :P
|
Kuzman |
Oct 15 2009, 09:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
OVo je sa forum.hr ako se ne varam
-------------------- |
Turgon |
Oct 15 2009, 09:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
To je sa neke stranice, odavno, zvala se ventil cini mi se. I da, ****** najjaca stvar ikada
-------------------- |
calamity |
Oct 15 2009, 11:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-April 07 From: Cambridge, MA, USA Member No.: 491 Status: Van MGa Škola/Razred: MIT junior, RAF alumna, Grobarska alumna |
Pyost sad verovatno redovno prati RAF forum, umeju svakakve gadosti odatle da izlete
|
Iva |
Oct 16 2009, 12:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ovo za lignju tek sad provalio?
inače je forum.hr pun takvih bisera vama je to smiješno,al kad sam jednom bio na kavi,naišao je poznanik (oko 25 god.) sa posla-obukao je od jeansa gaće na tregere.kad se sageo ispred mene,qrac mi se diga.da sam mogao,otkopčao bi mu botuniće na hlačama,izvadio ga i pušio ga dok ne bi svršio mi u usta.a koliko puta na ulici naiđem na dečka u tregericama i digne mi se....ima jedan susjed -30inešto god. koji nekad zna obuć crni kožni prsluk na botune i kožne hlače.prošlo ljeto bio sam sam doma i slučajno vidfio da on dolazi.brže-bolje sam otrčao u sobu i obukao svoje hlače na tregere od jeansa i kao slučajno hodao oko kuće.čim sam pomislio da će on na sebi imat kožni prsluk a ja tregere napalio sam se.sjeo sam ispred kuće,a on je konačno došao.nasmijao mi se i čim je otvorio usta Da mi nešto kaže,qrac mi je skočio.on je pogledao prema mom qrcu i nasmijao se.rekao mi je nešto kao :"sredio se ti malo,aaa?" i otišao.par dana poslije vidio sam na njegovom sušilu radničke tamnoplave tregerice i ukrao ih.sad ih nekad znam obuć,osjećam njegov miris,pa ga izdrkam.a jedan drugi susjed (oko 40 god) je prošle zime stalno nosio smeđe hlače na tregere.jednog dana sam vidio gdje ih je ostavio,pa sam ih obukao i izdrkao.ponovio sam to još par dana.taj isti susjed je prije par dana obukao hlače na tregere od jeansa kad je nešto radio oko kuće.ad ih je sinuo,slučajno sam bio kod njega.ostavio ih je u hodniku.ja sam se ušuljao i izvadio qrac i počeo drka.potom sam u usta stavio onaj botun na kojeg se treger prikači i cuclao ga dok nisam svršio.... http://www.forum.hr/showthread.php?p=12266832 -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Kipar |
Nov 6 2009, 12:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
muskarac ti je kao matematika, zato nemoj da se cudis kada ga vidis sa dve nepoznate!
pa8 -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
jeele |
Nov 9 2009, 10:26 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
a ne...moja varijanta je bolja...
nikad se ne zabavljaj sa matematicarom, jer ne znas kad ce krenuti da izlazi sa dve nepoznate... ima jos jedan... kako se zove vepar sa tri noge? - nepar!!! -------------------- |
Djole |
Nov 10 2009, 01:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
O moj boze... nepar.... slovenac, jel se secas ovoga?
-------------------- no future for you
|
Hannibal Lecter |
Nov 10 2009, 01:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
a sa 5?
PETAR! -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
Slovenatz |
Nov 10 2009, 02:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Djole @ Nov 10 2009, 02:10 AM) mhm ^^ X! This post has been edited by Slovenatz: Nov 10 2009, 03:34 PM -------------------- |
Kipar |
Nov 10 2009, 06:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
bio mujo u vozu. Ispred njega sedne neki lik. Krenuli oni da se gledaju. Gledaju se oni, prvo u oci i odjednom ovaj lik pljune ko iz top tik pored mujine glave, blize ne moze a da ga ne okrzne i kaze 'Petar Petrovic' profesionalni pljuvac. I muja tad skupi slajmaru, pljune o pogodi ovog posred face 'Mujo. Pljuvac amater'
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Ana |
Jan 5 2010, 12:33 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 72 Status: Van MGa |
ovo sam vec postovala mari na vol, ali sada me je slovenac inspirisao.
Zasto vozaci juga uvek idu u raj? Zato sto su kroz pakao vec prosli! -------------------- |
Radius |
Jan 10 2010, 12:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-September 09 From: Zavisi od ubrzanja Member No.: 1.187 Status: Van MGa Škola/Razred: Zemunska gimnazija |
Math izjava ljubavi:
'' Ti si moja kvadratna jednacina sa 2 nepoznate. Ja stalno vršim rotaciju oko tebe pokusavajući da izvučem tvoje srce ispred zagrade. Ako tvoj odgovor bude +, naša ljubav ce se sabrati i mi ćemo se množiti, a ako bude - sve ce se svesti na 0. Dozvoli da te rastavim na proste činioce! '' This post has been edited by Radius: Jan 10 2010, 12:41 PM -------------------- |
username |
Jan 10 2010, 03:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
Nasla se dva prijatelja i razgovaraju o vakcinaciji protiv gripa:
- Ja sam se vec vakcinisao. - I kako ti je sad? - Meni je super i nisam oboleo od gripa. Samo mi se sad stalno nesto ide u Delta City... |
Kipar |
Jan 12 2010, 04:57 PM
|
QUOTE(username @ Jan 10 2010, 04:31 PM) Nasla se dva prijatelja i razgovaraju o vakcinaciji protiv gripa: - Ja sam se vec vakcinisao. - I kako ti je sad? - Meni je super i nisam oboleo od gripa. Samo mi se sad stalno nesto ide u Delta City... koje sranje od vica, koji si ti smarac -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Slovenatz |
Jan 12 2010, 07:38 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
I smrde ti noge!
-------------------- |
Radius |
Feb 3 2010, 09:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-September 09 From: Zavisi od ubrzanja Member No.: 1.187 Status: Van MGa Škola/Razred: Zemunska gimnazija |
Dragi deda Mraze,
u 2009. godini si uzeo mog najmilijeg pevača Michaela Jacksona, mog najboljeg glumca, Patricka Swayzija, moju najbolju glumicu, Farrah Fawcett. Pišem ti, samo da te podsetim, da je moj najdraži političar Tomislav Nikolić. Hvala! -------------------- |
dadkristy94 |
May 5 2010, 02:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Posalje zena muza programera u prodavnicu i kaze mu : " Kupi mleko, ako imaju jaja uzmi deset. "
Vraca se programer iz prodavnice i kaze : Imali su jaja, uzeo sam deset flasa mleka. -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
NatGa |
Jun 10 2010, 12:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 10-June 10 Member No.: 1.242 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Natasa Gajic Škola/Razred: MG,IVa |
Ovde ima dobrih matematickih viceva:
http://www.math.ualberta.ca/~runde/jokes.html Npr: Q: What is the difference between a Ph.D. in mathematics and a large pizza? A: A large pizza can feed a family of four... Q: How does a mathematician induce good behavior in her children? A: `I've told you n times, I've told you n+1 times...' "So how's your boyfriend doing, the math student?" "Don't mention that crazy pervert to me anymore! We broke up." "How can you say such a nasty thing about him? He seemed to be such a nice boy." "Imagine! He was restless during the days and couldn't sleep at night - always trying to solve his math problems. When he had finally done it, he wasn't happy: he would call himself a complete idiot and throw all his notes into the garbage. One day, I couldn't take it anymore, and I told him to drop math. You know what he told me?" "No." "He said, he enjoyed it!!!" I jos.... |