Frp, iliti Fantasy Role-Playing
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Frp, iliti Fantasy Role-Playing
Slovenatz |
Jun 25 2009, 02:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ofc. Generator. Nadam se da nije prob da prevedes ovo u dnd.
edit: Iako ne volim da reklamiram druge forume, sto ne bi igrali na forumu posvecenom frpu, na kojem je djole mod, a jedan od ucenika nase skole admin? Ravencry.. dun dun DUN! This post has been edited by Slovenatz: Jun 25 2009, 02:39 PM -------------------- |
LoshMeeBre |
Jun 25 2009, 02:42 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
E aaaa, kako cemo za rolovanje stats-a? Oces da nam verujes ili da nam das odredjeni broj poena za raspodelu?
-------------------- |
Slovenatz |
Jun 25 2009, 02:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Moze reroll, uvek je moglo. Ko da su statsi bitni.
-------------------- |
Andrei |
Jun 25 2009, 02:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-November 08 Member No.: 1.122 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Andrej Ivašković Škola/Razred: VIIIb |
QUOTE(Djole @ Jun 25 2009, 01:52 PM) I zaboga andrej kakvi kompjuteri, igramo fantasy odnosno srednji vek Ja sam shvatio da je neodređeno vreme, tipa Final Fantasy VI, sa srednjovekovnom arhitekturom i fantazijskim zapletom, ali parnim mašinama na sve strane... Ali, OK, izmeniću, ni meni se ne sviđa... -------------------- #include <stdio.h>
#define $ return #define f printf int _(int __,int ___,int ____){$(__<___)?_(___,__,____):(__==___)?(___+___)*__*___/(__+___)*____:(___==__-___+____-__+___-____)?__*____:(___==____)?____:_(___,__%___*____,____);} int main (){f("%c%c",_(154,385,1),_(154,385,1)-_(18,30,1));$ 0;} |
Slovenatz |
Jun 25 2009, 02:56 PM
|
-------------------- |
Djole |
Jun 25 2009, 03:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
To sa parnim masinama se zove Steampunk. Fun je, ali vodicu jedan uzivo sad u nedelju, a ne volim dva za redom, tako da nek bude obican middle age fantasy.
@slo: Lol drzis mars u ruci @milos: Verujem vam na rec... za sad -------------------- no future for you
|
LoshMeeBre |
Jun 25 2009, 04:07 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Ime:
Garret Irenicus ('ebena originalnost mrzim da dajem imena) Background: Drugi od tri sina oca skromnog trgovca.. Tri brata su zivela u gradu gde je njihov otac imao malu prodavnicu raznih trica i kucina. Imao je 8 godina kada mu se desila nesreca. Jurcajuci po prasnjavim ulicama sa gomilom lokalne decurlije naleteli su na besnu dzukelu. Deca ko deca, nisu mogli da je ne gadjaju kamenjem, al kad je doslo do bezanja nas junosa je zaostao (dex 9 )... Ostar bol mu je naterao svetlost na oci nekoliko dana kasnije.. Otisci ocnjaka, polovina nosa i oko manjka su svedocili o ovom dogadjaju. Nas omaleni garret se oporavio, ali otudjio. Toliko ruzan, da je zamrzeo jezera, ogedala, ljude. Otac ga je poslao u manastir, da uci za monaha. Tada je jos bio besni, ocajni, ogorceni mladic zeljan osvete koju nije mogao uperiti ni u koga. Znao je da zeli da postane cleric, zeleo je da vlada mocima, zeleo je da vitla buzdovanom, lomi lobanje, unistava, rusi, dok mu je sila u pomoci.. Nije im trebalo dugo da ga slome. Pripao je Helm-istima. Tezak monaski zivot, iscrpljujuc rad, iscrpljujuci postovi, svecom obasjane stranice pune mudrosti i onda jos rada i discipline. Od starog Garret-a ostala je samo izgrizena faca koju krije iza kalpaka. Retko kad skida svoj slem. Postao je cleric, ono sto je nekada zeleo, ali to nije bilo ispunjenje stare teznje.. Postao je klerik zato sto je ubedjen da tako treba, zato sto veruje da je to ispravno. Postao je klerik da pomaze drugima, da uci druge, da cuva druge. Postao je klerik jer sad samo to zna.. comment: Klasican Cleric ispranog mozga, Lawful Neutral (ne mogu da igram lawful good). Iskasapljena faca, tako da zaobidjite njega u pregovorima, charisma je 13 zbog seksi dubokog glasa (imao je casove crkvenog pevanja) Ima blagu fobiju od kerova i izglancanih oklopa. Ne ceni lepotu vec korisnost. Voli da pomaze drugim u NEVOLJI, voli da stiti druge, kad vec njega nisu stitili. Inace je prilicno povucen. Zazire od dubljih poznanstava, pomaze ljudima jer tako treba, a ne da bi ga voleli. Malo sam se zeznuo u CHAR sheetu, stavio sam healing i earth, trebalo bi biti healing i sun, 'ebes helmistu koji nema sun domain This post has been edited by LoshMeeBre: Jun 25 2009, 04:14 PM Attached File(s) CSheet.htm ( 15.65k ) Number of downloads: 108 -------------------- |
Slovenatz |
Jun 25 2009, 04:39 PM
|
E da, zaboravio sam alignment. Neutral evil ^^
-------------------- |
LoshMeeBre |
Jun 25 2009, 05:37 PM
|
-------------------- |
Slovenatz |
Jun 26 2009, 11:11 AM
|
A sad gm treba da nam se probudi. I valjda nije uhvatio upalu pluca sinoc
-------------------- |
Djole |
Jun 26 2009, 01:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Nah, samo sidu, sifilis i rak, zilav sam ja. Ajde onda polako da pocnemo, otvaram novi topic uskoro, samo mi postujte sheetove ovde (Slo i andrej), nisam ih video jos.
This post has been edited by Djole: Jun 26 2009, 01:52 PM -------------------- no future for you
|
Slovenatz |
Jun 26 2009, 01:56 PM
|
Postovao sam.. i ne, ne prabacujem ga u dnd. Hocu da moj lik ima karakterne osobine i za to mi treba gurps.
This post has been edited by Slovenatz: Jun 26 2009, 01:58 PM -------------------- |
Neonkitza |
Jun 26 2009, 02:19 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
karakterne osobine?
|
Djole |
Jun 26 2009, 03:25 PM
|
Slo ****** to spada u background... pravi dnd sheet ili gtfo.
Inace mala promena plana, igracemo ipak na forumu namenjenom za to Ravencry Realm, zato sto je optimizovan za bolji roleplay. (imaju dice rollovi i slicno) Osim toga pun je blekera i metalca koji ce budno pratiti svaki vas pokret, a i tamo sam moderator Svaki frp tamo dobije svoj podforum, evo link za nas: http://speedy.rs/phpBB3/viewforum.php?f=101 Kao sto mozete videti, postovao sam prvi chapter sa pocetkom price, i mozete odgovoriti u bilo kom trenutku. Kad svako od vas napravi po post, ja cu odgovoriti koja je posledica vasih akcija. Srecno igranje P.S. Jos uvek primam prijave, postujte lika ovde, i ubacicu vas u pricu prvom zgodnom prilikom. This post has been edited by Djole: Jun 26 2009, 03:27 PM -------------------- no future for you
|
Kipar |
Jun 26 2009, 04:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
ovo je kul za biranje imena http://www.behindthename.com/random/
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
paydoman |
Jun 26 2009, 05:56 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
Likea Virginija
background: Rodjena nevina, zivela nevina, umrla nevina. -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Slovenatz |
Jun 26 2009, 08:44 PM
|
QUOTE(Djole @ Jun 26 2009, 04:25 PM) gtfo it is -------------------- |
paydoman |
Jun 26 2009, 09:11 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|