Exit 2010
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Exit 2010
dadkristy94 |
Jul 3 2010, 01:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
There, there Dobices sigurno neki lepi papiric ko prosle godine za Univerzijadu Koji nam se ono bese politicar potpisao ?
Imam tetku u Novom Sadu, tako da cu najverovatnije biti kod nje, jer nemam neko masovno drustvo s kojim bih delila stan ili ista slicno Imas msn moj ovde valjda u profilu, pa mi posalji poruku kad budes imao vremena da se dogovorimo (online sam kad god sam kod kuce) This post has been edited by dadkristy94: Jul 3 2010, 02:00 PM -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
SBS |
Jul 3 2010, 02:10 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
jbg Miško, al pazi Zemun je bliže Novom Sadu od Begrada
@Ilija : Ne seri da volontiraš , to mi kaži! Oćeš da bacaš pijane engleze sa tvrđave ? -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Hannibal Lecter |
Jul 3 2010, 02:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Možda pijane Hrvate
A pijane Engleze ću da popravoslavim (ili kako se već kaže) This post has been edited by Hannibal Lecter: Jul 3 2010, 02:12 PM -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
SBS |
Jul 3 2010, 02:15 PM
|
to bre!
Tako bi trebao svaki volonter na EXITu, još samo trubače da dovedemo i na konju smo -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
dadkristy94 |
Jul 3 2010, 02:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
QUOTE(SBS @ Jul 3 2010, 03:10 PM) jbg Miško, al pazi Zemun je bliže Novom Sadu od Begrada @Ilija : Ne seri da volontiraš , to mi kaži! Oćeš da bacaš pijane engleze sa tvrđave ? Ali Badzo ti nis i u Beogradu, nego u Visnjickoj banji, sve mi je rekao Misko, sve -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
SBS |
Jul 3 2010, 11:02 PM
|
šta je rekao Miško ?
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
dadkristy94 |
Jul 5 2010, 12:13 PM
|
Pa ocigledno.. Da ne zivis u Beogradu vec u Visnjickoj banji Razotkrien si
Nego Jel' moze da mi kaze neko ko je kupio normalno kartu (bez srednjoskolskog popusta ) da li je i ta karta personalizovana ? -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
OGIxD |
Jul 5 2010, 08:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
E pa ja sam dobio vaučer sa kojim se podiže narukvica i na njemu piše da mora da se podigne sa nekim ličnim dokumentom (piše ime i jmbg) ali Badža će uzeti to od Kuzmana i rekoše da neće biti problema tako da možda i ne mora...
|
dadkristy94 |
Jul 5 2010, 10:03 PM
|
Au bre.. Kako su zakomplikovali zivot... Te moze tudj vaucer, te ne moze, te ne sme da se izadje sa festivla, te sme Vrhunac je to sto tokom sva cetiri dana bez prestanka moram da nosim narukvicu A btw sto nemam pojma kada da krenem iz Beograda jer nemam predstavu koliko dugo moze da traje ta zamnea :/
-------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
LoshMeeBre |
Jul 6 2010, 01:52 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Bas su smaraci i jedu govna Samo da bi uzeli sto vise para mogu, jebale ih narukvice..
Sta se desilo sa cenzurom?? This post has been edited by LoshMeeBre: Jul 6 2010, 01:53 PM -------------------- |
pyost |
Jul 6 2010, 02:17 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Cut, sta se bunis, vidis da ne cenzurise sve
Ajde sada jedan recap, ko ide koje dane na EXIT? -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
OGIxD |
Jul 6 2010, 05:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-March 08 From: Beograd Member No.: 963 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Ognjen Markovic Škola/Razred: 4D |
Badža i ja sve dane...
@Pyost: nego da te pitam al si nosio makinu na exit i da li planiraš? |
pyost |
Jul 6 2010, 06:04 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nisam, niti cu. Mislim da je zabranjeno unosenje dSLR bez akreditacije...
Tacnije: 6. Da li mogu na festival da unesem opremu za snimanje? Profesionalni fotoaparati i kamere (sa izmenjivim objektivom) mogu da se unose uz odgovarajuću press akreditaciju, dok za ostale (bez izmenjivog objektiva) nije potrebna akreditacija. -------------------- Baby, it's a violent world.
OGIxD |
Jul 6 2010, 06:31 PM
|
Uf da i pretpostavljao sam da treba akreditacija samo nigde nisam našao na sajtu :S
A baš sam mislio dal mogu da se prijavim ko neki slobodni foto reporter |
pyost |
Jul 6 2010, 06:42 PM
|
Ja ne bih bio lud da nosim dSLR... Nagutace se prasine, mozda ga i ostetis - nije vredno rizika, ako mene pitas.
-------------------- Baby, it's a violent world.
dadkristy94 |
Jul 6 2010, 09:41 PM
|
Boris () 2010-07-05 17:59:19
Ja sam otiso po narukvicu sad se pitam dali mogu da se tusiram sa njim A ha ha, ovo sam zaboravila. Fak yeah, necu se kupati tri ili cetiri dana A dobro, valjda joj nece nista biti od vode... Nego je li neko rezervisao karte za onaj Tuborg bus sto ide od SC-a ? Da znam da odmah predjem na BAS ako nema nsita od toga This post has been edited by dadkristy94: Jul 6 2010, 09:43 PM -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
pyost |
Jul 6 2010, 10:41 PM
|
Ja sam prosle godine isao tim, nista im na fali
dadkristy94 |
Jul 6 2010, 11:27 PM
|
Ovaj Nenade, mislis kad si isao onaj drugi dan, ili kada si sanjao da ides ili ??? :S
A inace ja sam htela da pitam ima li nekoga ko planira da ide ove godine tim busom, pa da se raspitao i da su mu rekli kako nema mesta ili nesto slicno ? -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
pyost |
Jul 7 2010, 08:23 AM
|
Pa da, drugi dan sam isao i vracao se tim busem... Sâm.
LoshMeeBre |
Jul 7 2010, 08:26 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(pyost @ Jul 7 2010, 09:23 AM) Jel bilo penetracija? Btw. ja dolazim u cetvrtak i nedelju, ostale dane me mrzi Sve to pod uslovom da mi daju da udjem sobzirom da sam kartu nabavio juce, a karta je odstampani PDF dokument koji se vodi na nekog random lika Doduse imam njegovu kopiju licne karte, valjda nece da me smaraju Mada kakva su govna, ne bi me cudilo da me vrate kuci . . . -------------------- |