Da Li Forum Umire?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Da Li Forum Umire?
ex-paydoman |
Feb 23 2006, 10:21 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
na owaj forum swe je manje postetilaca...
redowni su moderatori samo! ewa i LoshMeeBre napishu po jedan post za dwa, tri dana... MORAMO da sprechimo da forum umre!!! predlozi... This post has been edited by paydoman: Feb 23 2006, 10:21 AM -------------------- ode..
|
LoshMeeBre |
Feb 23 2006, 10:23 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Boza treba da lepi postere al nece jer je ***************************....
A i mogao bi da se seti vise da mi nareze pach-eve za war Napomena od: pyost Nije lepo vredjati administratora This post has been edited by pyost: Feb 23 2006, 11:22 PM -------------------- |
pyost |
Feb 23 2006, 11:22 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Odstampacu ja to kad-tad.. Ali sigurno nece umreti!
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ex-paydoman |
Feb 24 2006, 11:07 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
mogao bi malo da pozzurish
-------------------- ode..
|
Miny |
Feb 24 2006, 10:25 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Pa nije ti dovoljno samo jedan....Odstampaj to vise, cini mi se da je Ivana vec izgubila onaj...Posto ga nisam videla..
-------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
pyost |
Feb 24 2006, 10:26 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ja sam to njoj lepo dao, a vas dve fotokopirajte i pozajmite selotejp od tetkica
ex-paydoman |
Feb 24 2006, 11:30 PM
|
kako si mogao da dash Ewi!?
ko zna gde je taj poster zawrshio... This post has been edited by paydoman: Feb 24 2006, 11:31 PM -------------------- ode..
|
Eve |
Feb 25 2006, 03:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-January 06 Member No.: 6 Status: Van MGa Ime i prezime: Ivana Cvijovic |
ja necu da lepim postere dok ne dobijem cd, a posto sam sledece nedelje u petnici ima da se nacekate
@Mina: ne sekiraj se nisam ga izgubila |
pyost |
Feb 25 2006, 03:40 PM
|
Mozda nece ni biti potrebe.. Srecan put
Miny |
Feb 25 2006, 05:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Jooj, zlato moje, a ja se bas potresla...
|
ex-paydoman |
Feb 25 2006, 07:51 PM
|
uh, konachno ode...
This post has been edited by paydoman: Feb 25 2006, 07:52 PM -------------------- ode..
|
Miny |
Feb 25 2006, 10:29 PM
|
Nemoj da se zajebavas, idemo tek sutra...
|
ex-paydoman |
Feb 26 2006, 02:26 PM
|
...ajde pozzurite, dosta mi was je...
P.S. oshishao sam se... -------------------- ode..
|
Miny |
Feb 27 2006, 05:03 PM
|
Jaoooj, da mi je i to da vidim.... Valjda nece da poraste dok se vratim...
|
ex-paydoman |
Feb 27 2006, 07:57 PM
|
hahahahhaha...
swi su mi rekli da sam smeshan... ALI moja frizura nije tema owog topic-a! P.S. moje obozzawateljke mogu da mi se jawe na pm -------------------- ode..
|
ex-paydoman |
Feb 28 2006, 05:43 PM
|
pazznja...
nekoliko ljudi iz mog odeljenja je obetjalo da tje se uskoro ulogowati... bitje nas wishe -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Mar 3 2006, 07:02 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Broj clanova raste sa porastom funkicije po stepenu na 10(salim se ).Ali tako je MGForum napreduje!!!!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Eve |
Mar 5 2006, 07:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-January 06 Member No.: 6 Status: Van MGa Ime i prezime: Ivana Cvijovic |
konacno.... e pa drago mi je da je forum malo zivnuo!
|
Stankefa |
Mar 18 2006, 11:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-March 06 Member No.: 30 Ime i prezime: Danilo i Stefan Cerović |
Ovaj forum se raspada
Sve je losiji |
Anabella |
Mar 19 2006, 11:23 AM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 06 Member No.: 28 Ime i prezime: Anabela Petrovic |
Sta fali forumu? Bas ima dosta ljudi i svi nesto mnogo pisu...
I jako je zanimljivo i ima puno zanimljivih tema... Interesantno je bas kao i vasa gimnazija, kao i vi! Opustite se i mesajte kukovima.... Vas Anabella |