Evropsko Prvenstvo U Vaterpolu, Finale
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Evropsko Prvenstvo U Vaterpolu, Finale
maca |
Jul 15 2008, 02:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
ok, ali ne treba napadati, psovati i kriviti druge, a to pod izgovorom da branis svoje....
|
maxydelanoche |
Jul 15 2008, 02:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(maca @ Jul 15 2008, 03:04 PM) ne kapiram sto su Crnogorci i Hrvati nasi najveci rivali.... svi ljudi su isti( tu mislim da je sve jedno odakle su) i ne treba praviti neke razlike.... pa sta sto su oni pobedili, neko mora i da izgubi... Egzekli... Kako preeezirem ove nove izvale mrznje prema Crnogorcima... Bre, napredovace Crna Gora brze od Srbije sada kada se odvojila i na to mozemo da budemo samo LJUBOMORNI. Pametni su zbog tog svog poteza. A to ne znaci da vecina Crnogoraca ne smatra Srbe bracom i sunarodnicima... Svako ko poredi odnos Srbi-Hrvati sa odnosom Srbi-Crnogorci je neobrazovana budala. QUOTE(Devojka sa mesecom u očima @ Jul 15 2008, 03:05 PM) Znash shta sam ja zakljuchila u jednom periodu zhivota? Mi jesmo najbolji! I treba da budemo najbolji i ne treba da gledamo objektivno na sebe, jer jednostavno ne mozhesh da ne budesh pristrasan prema sebi. I od tada sam vatreni patriota i smatram da bash svi treba da se sklone da bismo mi proshli! OMG. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maca |
Jul 15 2008, 02:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
Bre, napredovace Crna Gora brze od Srbije sada kada se odvojila i na to mozemo da budemo samo LJUBOMORNI. Pametni su zbog tog svog poteza.
sa ovim se slazem. sto se tice odnosa prema Crnogorcima, Hrvatima i prema bilo kom narodu ja ne pravim razlike jer nikoga ne mrzim. vidim da ima dosta ljudi koji mrze CG ili HR( pogotovo hr), a to po meni nimalo nije ok.....ja sam za ravnopravnost i stvarno nikoga na svetu ne mrzim... |
Iva |
Jul 15 2008, 04:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ Jul 14 2008, 11:07 PM) Brate, ovde na moretu, u CG, jel' te, "nasi" su me razocarali jer su radosnim Crnogorcima vikali "uuuuuuu", a nasuprot tome, par Crnogoraca me je odusevilo komentarima tipa "pobedili mi, pobedili vi, isto je, iduci put pobedite vi, pa opet mi"... i zaista brate, sto su ljudi toliko puni mrznje. Pola prethodnog tima bila je CG pola Srbija. Za ocekivati je da sada oba tima budu otprilike podjednako jaka... cestitke komsijama na pobedi njihove reprezentacije Marija, oduševila si me! Stvarno, svaka čast na stavu! A osim toga, vaterpolo utakmica ne "meri" kvalitet jedne države već njene vaterpolo reprezentacije.. kao i količinu njihove "sreće", snalažljivosti, i mnogo drugih stvari u tom trenutku.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maca |
Jul 15 2008, 04:56 PM
|
upotpunosti se slazem sa Ivom
|
Slovenatz |
Jul 15 2008, 05:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(mara) Bre, napredovace Crna Gora brze od Srbije sada kada se odvojila i na to mozemo da budemo samo LJUBOMORNI. Pametni su zbog tog svog poteza. ... Svesna si da broj mobilnih telefona po glavi stanovnika != napredak? Prodali su sve sto imaju Rusima pa sad su kao puni para, sacekaj malo i videces. -------------------- |
voja |
Jul 15 2008, 07:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
QUOTE(Slovenatz @ Jul 15 2008, 06:35 PM) Svesna si da broj mobilnih telefona po glavi stanovnika != napredak? Prodali su sve sto imaju Rusima pa sad su kao puni para, sacekaj malo i videces. ovo je potpuno tacno,malo smo skrenuli sa teme ali mora da se kaze da nema sanse da ce crnogorci nesto mnogo napredovati...ne zaboravite da su u drzavnoj zajednici oni potpuno finansijski zavisili od srbije... -------------------- Eliot je peder :)
|
Slovenatz |
Jul 15 2008, 11:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(voja @ Jul 15 2008, 08:09 PM) ovo je potpuno tacno,malo smo skrenuli sa teme ali mora da se kaze da nema sanse da ce crnogorci nesto mnogo napredovati...ne zaboravite da su u drzavnoj zajednici oni potpuno finansijski zavisili od srbije... To su radili zato sto su znali da ce nasi da to trpe... Ne bismo se ni mi bunili da su oni davali sav novac za drzavnu zajednicu -------------------- |
Neonkitza |
Jul 16 2008, 01:41 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
jel vi primecujete da na ovom forumu stalno pricamo o crnogorcima?
ja volim sve ^^ peace to all ^^ hippie i tako to... |
Kipar |
Jul 16 2008, 11:58 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
maxi: ti mora da nisi gledala tekmu pa pricash onakve stvari , crna gora i hrvatska su kao mladja braca , zamisli sebe da izgubish od mladjeg brata. Takav je filing kada izgubish od njih. Isti ***** kao zvezda i partizan su srbija i hrvatska , srbija i crna gora.
A ovi drugi shto su izmislili naciju i shto kada puknu 13-3 uzmu pa se biju to necu ni da komentarishem. Jako sam osetljiv po pitanju sporta i klubova i reprezntacija za koje navijam , pomalo i fanatik. Kada uzmemo u obzir sudije , znaci po*****o sam. Sva sreca da ne pratim ni jednu domacu ligu.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maca |
Jul 16 2008, 02:48 PM
|
OMG no komentar OMG
|
Iva |
Jul 16 2008, 04:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Joj kak' je meni uzbudljivo kad je neko sore looser..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Jul 16 2008, 08:29 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(Kipar @ Jul 16 2008, 12:58 PM) maxi: ti mora da nisi gledala tekmu pa pricash onakve stvari , crna gora i hrvatska su kao mladja braca , zamisli sebe da izgubish od mladjeg brata. Takav je filing kada izgubish od njih. Isti ***** kao zvezda i partizan su srbija i hrvatska , srbija i crna gora. A ovi drugi shto su izmislili naciju i shto kada puknu 13-3 uzmu pa se biju to necu ni da komentarishem. Jako sam osetljiv po pitanju sporta i klubova i reprezntacija za koje navijam , pomalo i fanatik. Kada uzmemo u obzir sudije , znaci po*****o sam. Sva sreca da ne pratim ni jednu domacu ligu.. Moram ti priznati da te duboko u dusi postujem sto umes ovoliko da seres.. -------------------- cold
|
Slovenatz |
Jul 16 2008, 08:38 PM
|
Jesi razmisljao o karijeri u politici?
-------------------- |
maca |
Jul 16 2008, 08:50 PM
|
Jesi razmisljao o karijeri u politici?
|
Devojka sa mesecom u očima |
Jul 17 2008, 01:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(kika™ @ Jul 16 2008, 09:29 PM) -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Kipar |
Jul 18 2008, 01:19 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
kako serete klinci...
meni su skinuli warn.. shto je trazeno u tom postu.. a vi shto ne mozete da shvatite psihologiju navijanja jbg.. This post has been edited by Kipar: Jul 18 2008, 01:22 AM -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Devojka sa mesecom u očima |
Jul 18 2008, 09:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
QUOTE(Kipar @ Jul 18 2008, 02:19 AM) kako serete klinci... meni su skinuli warn.. shto je trazeno u tom postu.. a vi shto ne mozete da shvatite psihologiju navijanja jbg.. -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
pyost |
Jul 18 2008, 11:18 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nisi mi bas najjasniji... Post si napisao 16. jula, a warn ti jos od 9. jula stoji na 0%, i niko nista nije dodavao
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Kipar |
Jul 18 2008, 01:15 PM
|
QUOTE(pyost @ Jul 18 2008, 12:18 PM) Nisi mi bas najjasniji... Post si napisao 16. jula, a warn ti jos od 9. jula stoji na 0%, i niko nista nije dodavao imao sam 20% warna sigurno... mozda se moj komp baguje ali pisalo je... -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|