Vicevi, stawite swoj wic!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Vicevi, stawite swoj wic!
ex-paydoman |
Feb 26 2006, 02:49 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
...za pochetak...
Pecao Mujo i uhwatio zlatnu ajkulu i ona mu kazze da tje mu ispuniti jednu zzelju ako je pusti! Muji je to odgowaralo i kazze joj: -'otju da imam *urac do poda!!! ...i ajkula mu odgrize noge... ...ili... Dodje klinac kutji plachutji: -Maaaama, taaaata, mene u shkoli zowu Urac! Kazze mu mama: -Ja ne znam stwarno zashto te tako zowu kad smo ti ja i tata dali lepo ime Enis -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Feb 26 2006, 05:20 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Malo CRNOG Humorraaa
Dabogda imao fabriku Playstation-a a deca ti se bez šaka rađala! Šta radi gluvonema devojčica bez tri prsta? Muca. Obradujte slepu osobu za 1. april(salim se): Anica je bila slepa od rođenja i mama joj dolazi sa dobrim vestima: • Dušo, kupila sam kapi od kojih ćeš sutra ujutro progledati! Anica se ujutro probudila i kaže mami tužnim glasićem: • Mama, ali ja ništa ne vidim. • Ha ha, aprililili... Bolesnik: • Da li je ovaj lek opasan? Doktor: • Nikad nam se niko nije žalio od ljudi koji su ga uzimali, Bog da im dušu prosti This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Feb 26 2006, 05:22 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
^_NiN0_^ |
Feb 26 2006, 05:29 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Kako se zove krematorijum za bebe?
Veseli plamičak! Sede dve devojčice i igraju se u pesku, jednog dana dolazi pedofil i daje im po jednu bombonu. Sutradan isto i tako mesec dana. I na kraju kaže jedna devojčica drugoj: • Dok nas ovaj kresne, dobićemo šećernu bolest. Šta radi beba narkoman u ćošku sobe? Igla se! Sede dve devojčice i igraju se u pesku, jednog dana dolazi pedofil i daje im po jednu bombonu. Sutradan isto i tako mesec dana. I na kraju kaže jedna devojčica drugoj: • Dok nas ovaj kresne, dobićemo šećernu bolest. Pričaju dva pedofila o tome ko je mlađu curicu obradio. Kaže jedan: • Ja sam marno jednu od dve godine. A drugi mu na to odgovara: • Fuj, pa to hoda. I jedan jos Dolazi ludak kod doktora i kaze mu: -Sinoc mi je Bog rekao mi je da sam Napoleon. Odjednom zacu se iz cekaonice -Laze, bre, nista mu ja nisam rekao!!!! grozan sam...znam.... This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Feb 26 2006, 05:31 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
ex-paydoman |
Feb 26 2006, 05:55 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
dobri su...
ali ne morash da ih ponawljash dwa puta... ...na mom sajtu ima nekoliko dobrih wicewa... paydoman-ow site crni humor... nastawak... Ode mali ciga da se pere posle duzzeg wremena i kazze -Mama, mama, skinuo sam prwi sloj! -Brawo sine samo tako nastawi! posle 5 min. -Mama, mama, skinuo sam drugi sloj! -Brawo sine samo tako nastawi! posle pola sata... -Mama, mama, nashao sam zwezdin dres koji sam izgubio pre mesec dana... -------------------- ode..
|
ex-paydoman |
Feb 26 2006, 06:04 PM
|
Pita mali ciga tatu cigu:
-Tato, tato, jel' smo mi cigaaani? -Jesmo sine, mi smo cigaaani! -Pa zashto tato onda ne nawijamo za zwezdu??? -Pa nismo sine to'ki cigani... ... u predhodnim wicewima nisam hteo da wredjam Rome... Kako se zowe najkrwawiji Japanac? tam-pon Kako se zowe najzzutji Japanac? Lee-mun Bio pandur na tajnom zadatku, morao je da bude konobar. Dolazi mu mushterija i kazze: -Dajte mi jedan chaj bez limuna! a pandur tje: -Nema limuna, mozze bez necheg drugog? Poslao Mujo Fatu u Nemachku. Prvi mesec Fata šalje 100 ewra, drugi 200, tretji 1.000. Mujo se naljuti, spremi se za Nemachku i uleti kod Fate. Kad tamo Fata s Nemcom u krevetu. -Shta je to, Fato? -Mujo, to je onaj što ti posla 1.000 ewra. -Pa pokrij ga, Fato, da se ne prehladi -------------------- ode..
|
ex-paydoman |
Feb 28 2006, 05:51 PM
|
Otišla plavuša kod lekara:
Doktore, molim vas, izbušite mi rupu sa spoljašnje strane desne butine. -A šta će vam to? -Htela bih da zaradim nešto i sa strane. Otišla plavuša sa sinom na plažu. Kada je mali hteo da uđe u vodu, čuje ona kako jedna mama viče detetu: -Pazi, sine, ne idi daleko da te ne uhvati grč! A plavuša će na to: -Sine, ne idi duboko, ima grčeva!!! Zašto plavuša beži iz Amerike za Dan zahvalnosti? Zato što hvataju ćurke. Zašto plavuša uči na terasi? Hoće da studira napolju. Šta dobijaš kad staviš plavušu u ćošak? Tup ugao. This post has been edited by paydoman: Feb 28 2006, 05:51 PM -------------------- ode..
|
Eli0t |
Mar 1 2006, 04:57 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Evo ga jedan vic namenjen ucenicima Mg:
Kako staviti slona u frižider? Analiza: 1)Diferencirati ga i staviti ga u frižider. Potom ga integraliti u frižideru. 2)Redefinisati meru frižidera (ili slona). 3)Primeniti Banahovu teoremu. Algebra: 1)Pokazati da je njegove delove moguće staviti u frižider. 2)Pokazati da je frižider zatvoren za sabiranje. Linearna Algebra 1)Staviti samo njegov bazis, a potom ga razviti po istom u frižideru. 2)Dokazati da će 1% slona stati u frižider, a onda će zbog linearnosti x% stati u frižider. Teorija Skupova 1)Prosto: frižider={slon} 2)Frižider i slon imaju isti kardinalni broj 1. |
Eli0t |
Mar 1 2006, 04:59 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
A kako staviti slona u frizider iz samo 2 poteza???
Naterati slona da pojede frizider, a zatim primeniti inverznu funkciju! |
Do double g |
Mar 1 2006, 05:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 06 Member No.: 26 Ime i prezime: Fedor Popovic |
Ratovali Turci i Srbi
Na jednom brdu bili Srbi na celu sa Karadjordjem,a na drugom brdu Turci na celu sa Muratom Pa kazu Turci: -Srbi recite dva!! -DVA!! -**** sam vas ja!! Turci skacu,****** Srbe,pa opet Turci kazu: -Srbi recite tri!! -TRI!! -***** ga svi!! Opet Turci i Murat skacu,ovi nashi se iznervirali Pa misle Srbi 10 minuta.... Misle 20 minuta.... Misle pola sata,pa kazu: -Turci recite deset!! -DESET!! -Ma ****** mi ***** svi ,***** vam ja ***** u ***** onu *****!! //Cenzura |
Anabella |
Mar 1 2006, 06:40 PM
|
Group: Blokirani Joined: 1-March 06 Member No.: 28 Ime i prezime: Anabela Petrovic |
Sta rade huligani u matematickoj?
Rade domaci na casu! |
Eli0t |
Mar 1 2006, 08:28 PM
|
Sta ima propalitet u Mg?
- Drugo na saveznom Sta radi mangup u Mg? -Pise domaci u svesku za skolski rad Pricaju lik iz hemijske i lik iz Mg. Kaze ovaj iz hemijske: E do yaya, sutra mi je prazna gajba. Kaze ovaj iz matematicke: -Koji si ti car! -Sto? -Pa mozes na glas da ucis |
ex-paydoman |
Mar 2 2006, 02:55 PM
|
Šta ima dve noge i krvari?
Pola kučeta. Zašto zebra navija za Partizan? Zato što je konj. Bila neka frka u šumi i sve životinje sakrile marihuanu kod zeke u jamu. Međutim, zeka se polako navuče i s vremenom popuši svu travu. Kad je opasnost prošla, prvi dođu slonovi po svoju robu. Kad su videli šta je bilo, pitaju zeku: -Au, zeko, pa što nam popuši svu travu? A zeka će: -Bež'te, sivi oblaci! Naiđe policajac na dete koje se igra u pesku i pita ga: -Šta to radiš? -Pravim policajca. -Kako? -Stavim vode, peska, zemlje i malo govanaca. Policajac ga udari po glavi. Sutradan ga ponovo pita: -Šta praviš, dete? -Policajca. -Kako? -Stavim vode, peska, zemlje i malo govanaca. Policajac ga ponovo udari po glavi. Nakon tri dana, ponovo naiđe policajac na dete i upita ga: -Šta to praviš? -Vojnika. -Kako? -Stavim vode, zemlje i malo peska. -A govance? - pita policajac. -Ma, da, pa da mi ponovo ispadne policajac! This post has been edited by paydoman: Mar 2 2006, 10:12 PM -------------------- ode..
|
ex-paydoman |
Mar 2 2006, 10:10 PM
|
crni humor, osetljiwi ne gledajte
kazze otac sinu koji nema ni ruke ni noge: -sine 'otjesh da idesh da igrash kosharku? a sin tje tuzznim glasom: -ali kako tata? ja nemam ni ruke ni noge! -znam, samo te zezam-odgowori otac. shta je gore od jedne bebe u jednom kontenjeru? jedna beba u dwa kontenjera This post has been edited by paydoman: Mar 3 2006, 04:47 PM -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Mar 3 2006, 04:52 PM
|
Kakve su ribe u Tesli????
- Obe su dobre!!!! -------------------- Yo!hambin,
^_NiN0_^ |
Apr 14 2006, 10:20 PM
|
Seta se Hitler koncentracionim logorom i padne mu pepeo na rame. Na to ce
on: 'Ma okani me se covece'. -Mama,mama daj mi kolaca -Prvo operi ruke,sine -Ali, mama,pa znas da nemam ruku -E, nema ruku, nema kolacica! -------------------- Yo!hambin,
Eli0t |
Apr 14 2006, 11:18 PM
|
U sitne sate sate sedi ošišani i nabildani dizelaš za šankom, cuga polako, kad dotetura do njega lokalni pijanac i kaže:
- J*bo sam ti mater Dizelaš ga samo odmeri i okrene glavu. - J*bo sam ti mater u ***** pa onda u usta, pa... Barmena već oblio znoj, kad se dizelaš digne, protenke ramena, nagne se ka pijancu i tiho kaže: - 'Ajmo ćale kući, baš si se naljoskao. |
^_NiN0_^ |
Apr 14 2006, 11:37 PM
|
Imacemo svi petice kod Boze, tj mi iz D!!!
Najbolji vic...ubedljivo...i najkraci -------------------- Yo!hambin,
pyost |
Apr 15 2006, 08:51 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ahhahaahaha, ovaj ti je dobar
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
pyost |
Jun 1 2006, 07:25 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Evo ga jedan geomtericarski vic:
Idu zvezda i dve zvezde ulicom. Zvezda kaze "Cao", a dve zvezde kaze "Cao cao". Toliko je glupo da je smesno -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eli0t |
Jun 1 2006, 07:36 PM
|
Taj vic sam ja izmislio...
|