Alkohol
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Alkohol
Neonkitza |
Aug 29 2006, 11:55 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
e ovo je dobro
|
^_NiN0_^ |
Aug 29 2006, 11:59 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Iz Mg-a ili ....
Ovo ti je dobro koji car od coveka -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Iva |
Aug 30 2006, 08:15 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Hehe, ipak ima poshtenih ljudi na ovom svetu..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Valkyrie |
Aug 30 2006, 10:38 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
QUOTE(milija @ Aug 28 2006, 09:43 PM) Rakija, rakija svemu je kriva rakija zbog tebe rakijo zenicu se jaaaaaa Hehe, sljivovica, kol'ko gradi? Rakija je dobra za koncetraciju, dokazano. Ako bas i moram popijem neko pivo, ali u vecim kolicinama nikada. Nije mi faca onaj koji se razbije pa ne zna ni ime, kad se setim da sam ortaka vukao za novu godinu u 22 h kuci da spava razbio se. Izasao je posle ponoci oko 2 da kupi Kravicu Definitvno jeste porok i izaziva zavisnost u vecim kolicinama (vopi je prehrambeni proizvod i time ne spada u alkoholna pića ). Hail! Hail! Hail! Шта сте толико затегнути по овом питању?? Опусти се, бре, попи' пиво -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
pyost |
Aug 30 2006, 12:08 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Aug 30 2006, 12:59 AM) Iz Mg-a ili .... Uros, Milos, Petko i ja, valjda -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ex-paydoman |
Sep 5 2006, 02:00 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Valkyrie @ Aug 30 2006, 10:38 AM) reci im, bre! otjesh na piwo posle shklole? -------------------- ode..
|
Iva |
Sep 5 2006, 08:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
LOL.
Kod mene su u osnovnoj provlacili na dezurstvo... mislim, shta retji... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Valkyrie |
Sep 6 2006, 07:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 06 From: Нови Београд Member No.: 10 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Milica P. Stanković Škola/Razred: 4c |
QUOTE(MrGood @ Sep 5 2006, 02:00 PM) Прекасно, авај, прекасно видех. Отишла сам са овима из 2е. Што не спомену у школи? Ма ионако ми није гушт да пијем поподне, а некако ми и није до тога ових дана... -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.
Жив човек, греши проф. Петковић То је као кад се пробудиш ујутру, погледаш у огледало и кажеш себи: "Хеј - ти се ложиш на лешеве." проф Репац All of my life, I have been fascinated by the big questions that face us, and have tried to find scientific answers to them. Perhaps that is why I have sold more books on physics than Madonna has on sex. - Stephen Hawking |
ex-paydoman |
Sep 6 2006, 09:50 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
me nema weze...
ima wremena, tek imam 16, a josh 4-5 god sam u mg -------------------- ode..
|
Neonkitza |
Sep 6 2006, 09:52 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
4-5??? vec si isplanirao duze da ostanes
|
ex-paydoman |
Sep 7 2006, 01:34 PM
|
ti josh uwek nemash predstawu u kojoj si shkoli
-------------------- ode..
|
Cestiti Covek |
Sep 7 2006, 04:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 90 Status: Van MGa |
Sta pijete,mislim na ekskurzijama,sta obicno konzumirate????
|
Eli0t |
Sep 7 2006, 04:14 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Iskljucivo guste sokove (uglavnom od breskve ili kruske) a ovi koji hoce da budu mangupi piju koka-kolu ili fantu!
|
Neonkitza |
Sep 7 2006, 09:30 PM
|
|
smorko_gusic |
Sep 7 2006, 10:24 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Neonkitza @ Sep 7 2006, 09:30 PM) Pa ono kao toliko je lepo u skoli da ti je zao da odes... Cak i za vreme raspusta, zadnje dvoriste je jako dobro mesto za blejanje... -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
ex-paydoman |
Sep 8 2006, 02:22 PM
|
QUOTE(Eli0t @ Sep 7 2006, 04:14 PM) Iskljucivo guste sokove (uglavnom od breskve ili kruske) a ovi koji hoce da budu mangupi piju koka-kolu ili fantu! najhrabriji meshaju coca-colu sa djusom, taj napitak se zowe djuskola, tj. smrt u diskoteci... posle toga ne znash gde si... ako puno popijesh i josh dodash sok od ananasa pochnesh da powratjash! ali ja nisam alkos pa to ne uzimam -------------------- ode..
|
jeele |
Sep 9 2006, 08:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
QUOTE(Neonkitza) jao kod mene u odeljenje idu dva lika koja bas gotive pivo tako da nije da bas svi iz mg mrze pivo ja ne volim pivo... probala sam svasta, i vina su mi naj i rakija od visnje! i jednom...Samo jednom...sam probala uzo koji nije bio hlada, i osecala sam se k'o da stojim iznad boce i udisem ga naredna 4 sata...a da ne pominjem pored toga... -------------------- |
ex-paydoman |
Sep 9 2006, 02:22 PM
|
nik****jko ili rogonja...
ostalo ne walja od "nashih" ...a od starnih Amstel, a bavaria je za decu -------------------- ode..
|
Eli0t |
Sep 9 2006, 03:04 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Da li ga smatrate porokom ili ne? Da [ 8 ] [50.00%] Ne [ 8 ] [50.00%] Hehe, izgleda da su ovde misljenja bas podeljena |
Valkyrie |
Oct 4 2006, 07:59 PM
|
QUOTE(Cestiti Covek @ Sep 7 2006, 04:09 PM) Конзумирамо јаке алкохоле, хемијске наркотике и секс без заштите. А шта си ти мислио? -------------------- Judging by the pictures... Hell looks more interesting.