Omiljeni Citati, sf, ef, klasika, filozofija...filmovi...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Omiljeni Citati, sf, ef, klasika, filozofija...filmovi...
Radinac |
Sep 12 2007, 05:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-August 07 Member No.: 612 Ime i prezime: Cedomir Radinac |
"Svakoga jutra u Africi gazela se budi i zna da mora trčati brže od lava ili će biti pojedena.
Svakoga jutra u Africi lav se budi i zna da mora trčati brže od gazele ili će umreti od gladi. Dakle, u životu nije važno jeste li lav ili gazela. Važno je da čim sunce izađe trčite - najbrže što možete." Maurice Green -------------------- "True friends stab you in the front."
Oscar Wilde |
FootyStOrM |
Sep 12 2007, 07:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
ko drugom jamu kopa - dolaze mu gosti....
-------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
paydoman |
Sep 13 2007, 10:54 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
"sve "guske" vole "patke"!!"
mudrosti iz wc-a: "i zzene prde" "ovde su se i najhrabriji ukenjali" "drzzi se za vrata, voda nosi sva sranj*" "ko drugome shkolu gradi, nek sam u nju ide" This post has been edited by paydoman: Sep 13 2007, 10:56 AM -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
jeele |
Sep 13 2007, 01:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
nedelja borbe protiv ponedeljka!!
-------------------- |
Vitez_Koja |
Sep 13 2007, 04:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
Ako misliš pobijediti, ne smiješ izgubiti.
~Broj 1 -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
Iva |
Sep 13 2007, 06:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Vi se meni smijete jer sam drugačija, ja se vama smijem jer ste isti.
Našla na nekom blogu ak se ne varam.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Sep 13 2007, 07:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
"A man is incomplete until he marries - then he is finished."
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Devojka sa mesecom u očima |
Sep 14 2007, 12:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
"Iznad mene zvezdano nebo, a u meni moralni zakoni"
(rek'o neki filozof valjda ) "Chovek koji nema muzike u sebi, i koji nije dirnut harmonijom skladnih tonova, sposoban je za izdaju, prevaru, pljachku; pobude su mu u dushi tmurne kao noc, osecanja mrachna kao Ereb. Nemoj da verujesh takvom choveku! Slushaj muziku!" Shekspir (mletachki trgovac) -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
jeele |
Sep 15 2007, 11:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
If people were meant to pop out of bed, we'd all sleep in toasters !!
This post has been edited by jeele: Sep 15 2007, 11:01 AM -------------------- |
LoshMeeBre |
Sep 16 2007, 10:34 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(jeele @ Sep 10 2007, 03:47 PM) nije bitno da li si car ili cistac, na kraju uvek po tebe dodje kosac smrt da li je potrebno reci od koga? U may be a king or sweeper but in the end U'll dance with Reaper.. (lepse zvuci na engleskom) Nisam znao da je i to Prachet.. Moram i nesto od njega da procitam.. omiljeni citat: Sa budalama se ne treba raspravljati, jer ce te prvo spustiti na svoj nivo, a onda dotuci iskustvom...(by neznani junak, ovo sam cuo iz druge ruke) They say that good girls love bad guys and that might be, But a bad girl with a good guy, that's unlikely (Nick Carter a.k.a. MURS) Smrt jednog je tragedija, smrt hiljada je statistika (mozda nije rekao hiljada nego miliona, u svakom slucaju Staljin) A sword is a deadly weapon. Fighting techniques are what perfect killers.(Himura Kenshin) Mozes pobediti u hiljadu bitki, ali samo jednom gubis.. (zaboravih ko je ovo rekao) etc. etc. -------------------- |
Grashak |
Sep 16 2007, 10:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(LoshMeeBre @ Sep 16 2007, 10:34 PM) omiljeni citat: Sa budalama se ne treba raspravljati, jer ce te prvo spustiti na svoj nivo, a onda dotuci iskustvom...(by neznani junak, ovo sam cuo iz druge ruke) hahaha ovo me uvek asocira na rasprave sa kiprom ...pitam se zasto QUOTE(LoshMeeBre @ Sep 16 2007, 10:34 PM) They say that good girls love bad guys and that might be, But a bad girl with a good guy, that's unlikely (Nick Carter a.k.a. MURS) hmmz...sere.... "lose devojke" obicno obozavaju "dobre likove" ... iz raznih razloga nego bre: bad girls spit, good girls swallow! -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Devojka sa mesecom u očima |
Sep 18 2007, 04:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
"All we are is dust in the wind"
(iz one pesme od Kansasa - Dust in the wind ) -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Ritualista |
Sep 18 2007, 08:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
Ko sanjari drhti, ko drhti sanjari ili mu je hladno.
Mlatiti i biti mlaćen. Ako kaniš ozdraviti, nemoj se razboljeti. Prvo hopni, pa reci skoč. Gore je svetlost, dole je tama. TV i malo hleba i ništa više ne tražim. Ovo su bili natpisi sa silnih majci Grumfa iz stripa ''Alan Ford'' -------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|
Iva |
Sep 18 2007, 08:32 PM
|
ko rano rani, hi mejk d mani
.. zapravo, cela panthagana -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Grashak |
Sep 18 2007, 09:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Iva @ Sep 18 2007, 08:32 PM) ti si svesna da loose=/=lose? -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
cipiripi |
Sep 18 2007, 09:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: BGD-Dorcol Member No.: 635 Status: Van MGa Ime i prezime: Ana Nikolic Škola/Razred: Masinski fakultet,prva godina |
"Knowing is not enough,we must apply
Willing is not enough,we must do"-Bruce Lee -------------------- tisa od mraka,brza od smrti
too weird to live,too rare to die myspace.com/cipiripi88 |
milija |
Sep 18 2007, 10:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
U ***** materinu, još nikad nisam video takav haos!
• Tročlano Predsedništvo BiH, prilikom predstavljanja državnog proračuna, Sarajevo, 2003. godine Sala Iskreno jedan od omiljenih citata mi je: Vise dobrote, svetlosti i samilosti. Nikola Tesla I Istrazivanje Vaseljene je najuzviseniji posao kojim jedan dzentlmen moze da se bavi. I. Rabi -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
Iva |
Sep 19 2007, 08:26 AM
|
QUOTE ti si svesna da loose=/=lose? Oh, damn it. Kladila sam se da ces da odgovoris na moj prosli citat, a ti odgovoris na ovaj.. blah. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Grashak |
Sep 19 2007, 11:51 AM
|
QUOTE(Iva @ Sep 19 2007, 08:26 AM) rofl ....mislim da je neko oBsednut sa mnom ! *ode da se sakrije u neko atomsko skloniste* to vise dobrote, svetlosti i samilosti zvuci krajnje..glupo...a potice od tako pametnog coveka ...cak mi nezamisilivo da je on rekao nesto takvo ... a da ne pricam o ovoj seksistickoj izjavi za dzentlmene! ....moji omiljeni citati su svi citati nase drage nam profeskorke srpskog... ako bi poklusala sve da ih citiram forum bi crashovo od prevelike kolicnine.... gluposti bog da joj dusu prosti -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Iva |
Sep 19 2007, 06:20 PM
|
its the lyrics, mislim da znam engleski (ako nista drugo) barem toliko da me ti ispravljas.. .
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|