Fotografija, Vase slike
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Fotografija, Vase slike
pyost |
Aug 2 2009, 12:06 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Balder |
Aug 4 2009, 09:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
http://fc05.deviantart.com/fs48/f/2009/216..._LordBalder.jpg
http://fc03.deviantart.com/fs48/f/2009/215..._LordBalder.jpg -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
pyost |
Aug 5 2009, 12:14 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Vitez_Koja |
Aug 27 2009, 07:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
http://vitezkoja.deviantart.com/art/triplet-134934764
http://vitezkoja.deviantart.com/art/torn-apart-134935094 http://vitezkoja.deviantart.com/art/mala-134935198 http://vitezkoja.deviantart.com/art/rocky-road-134936082 http://vitezkoja.deviantart.com/art/omg-th...again-134936361 -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
pyost |
Oct 5 2009, 09:06 AM
|
Vitez_Koja |
Oct 8 2009, 01:16 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
pyost |
Oct 11 2009, 01:47 PM
|
Ne moze da se pristupi slikama
Karlito |
Oct 12 2009, 10:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 10-October 09 Member No.: 1.189 Status: Van MGa Škola/Razred: Saobracajni fakultet, apsolvent |
|
Vitez_Koja |
Oct 13 2009, 09:30 AM
|
wtf? kakav je ovo metro koji ide samo uzbrdo? :D
ove su sa fejsa, inače bi stavio thumbove p.s. ovaj bicikl što nije bmx ima preko 20 kila This post has been edited by Vitez_Koja: Oct 13 2009, 09:31 AM -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
maxydelanoche |
Nov 21 2009, 08:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Daaaaaa li su mogli komplikovaniji submit slika da naprave na deviantartu??? Celo popodne uploadujem i submitujem i jedva okacih pola onoga sto sam nameravala. Sutra nastavljam Kako da organizujem slike u zasebne albume, jel' moze to?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Nov 21 2009, 11:27 PM
|
Pa jesi li ti normalna, ko ce da pregleda 100+ slika I da, mogu da se naprave "folderi": Gallery -> Edit -> Snadji se.
maxydelanoche |
Nov 22 2009, 04:22 AM
|
hey, ovo su mi top of the top slike, znas kolko sam ja pregledala slika da bih ove izvukla? i to je bas mali deo... eto, a posle me optuzujete da ne slikam nikad! hum! sad cuti tu i gledaj!
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Balder |
Nov 22 2009, 10:05 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
Ako platis onda mozes da uploadujes preko FTP-a mnogo brze ...
Sto se tice foldera, postoji mogucnost (sam sam to radio), ali sam shvatio da posle zaboravljam da ubacujem ponovo i samo prave pometnju u albumu umesto da pomognu... Tako da sam skoro sve izbacio i krljnuo u Featured -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
Vitez_Koja |
Nov 22 2009, 10:25 AM
|
QUOTE(Balder @ Nov 22 2009, 11:05 AM) Sto se tice foldera, postoji mogucnost (sam sam to radio), ali sam shvatio da posle zaboravljam da ubacujem ponovo i samo prave pometnju u albumu umesto da pomognu... Tako da sam skoro sve izbacio i krljnuo u Featured XD istina :D iste te kolekcije su korisne za favove :D a malo i da se eksponiram :D This post has been edited by Vitez_Koja: Nov 22 2009, 10:32 AM -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
pyost |
Nov 22 2009, 10:18 PM
|
Ova magla toliko privlaci za fotkanje, ali hladnoca odbija Je li palo neko slikanje? Ja nisam vec nedeljama...
Vitez_Koja |
Nov 22 2009, 11:40 PM
|
ja pomalo... sad bi fotkao maglu, al mi je aparat kod ortakinje :|
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
Neonkitza |
Nov 25 2009, 10:21 AM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
jedino da se u photoshopu igras,to je flare,objektiv,sunce direktno ;p
|
maxydelanoche |
Nov 25 2009, 10:17 PM
|
a toooo je flare... lololol bio mi to valjda Danko napisao tamo u nekom komentaru... aj neka mi neko posalje na pp link na nekom pouzdanom torrentu za photoshop ili tako nesto, ako slucajno ima pri ruci, posto mi se neki koji sam skidala pre par meseci nije hteo da se instalira... :/