Koji Su Domovi Najbolji?, pomoc ljudima sa strane
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koji Su Domovi Najbolji?, pomoc ljudima sa strane
Sonix |
Jun 21 2007, 09:51 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jun 20 2007, 09:27 PM) Ah, blago i njemu i tebi jer cete odmah imati tu nekog iz vasheg grada a ja taman ulazim a izlazi jedan iz mog grada... On je sada maturirao, tako da tamo necu imati nikog svog... -------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
pyost |
Jun 21 2007, 10:59 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Preziveces Jedino ce ti biti dosadno kada putujes, ali nije Kladovo tako daleko
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
^_NiN0_^ |
Jun 21 2007, 11:19 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Sonix @ Jun 21 2007, 10:51 AM) Ah, blago i njemu i tebi jer cete odmah imati tu nekog iz vasheg grada a ja taman ulazim a izlazi jedan iz mog grada... On je sada maturirao, tako da tamo necu imati nikog svog... Ja vec imam ... ja sam 2. godina -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Sonix |
Jun 21 2007, 11:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 1-June 07 From: Kladovo Member No.: 524 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Filip Zafiroski Škola/Razred: MG/ IIIe |
QUOTE(pyost @ Jun 21 2007, 10:59 AM) Ma nije daleko, nego kad dodjem tamo necu imati s kim da se druzim u pochetku, a u dom nadam se da cu upoznati Fanky-a ... This post has been edited by Sonix: Jun 21 2007, 11:49 AM -------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
pyost |
Jun 21 2007, 11:50 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ne mozes da ga promasis A i svi ga verovatno znaju
Sonix |
Jun 21 2007, 11:51 AM
|
Wou, sigurno neka poznata lichnost, haha
-------------------- Like a shadow, without voice, Im here...
|
pyost |
Jun 21 2007, 11:53 AM
|
Exactly
Puzzler |
Jun 21 2007, 11:59 AM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Ma Ljuba je lik...
Šta da ti kažem, znam ga već tri godine, a i bili smo u istoj sobi u domu. -------------------- |
^_NiN0_^ |
Jun 21 2007, 12:21 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Sonix @ Jun 21 2007, 12:49 PM) Ma nije daleko, nego kad dodjem tamo necu imati s kim da se druzim u pochetku, a u dom nadam se da cu upoznati Fanky-a ... Dogovoreno!!! Ne brini se, ima jos mnooogo iz MG-a (upoznaces se ju citaonici sa njima ). Imas i face u domu, pa biraj koju ces stranu This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Jun 21 2007, 12:23 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Sonix |
Jun 21 2007, 03:53 PM
|
Osecam da ce sve biti carski
|
Puzzler |
Jun 21 2007, 04:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(Sonix @ Jun 21 2007, 03:53 PM) 'Oćeš iskreno? Prva 2-3 meseca i neće -------------------- |
Sonix |
Jun 21 2007, 05:15 PM
|
Mozda i nece, ali to su samo prva 2-3 meseca....
|
^_NiN0_^ |
Jun 21 2007, 05:46 PM
|
Samo ?? Videces samo .... lolz
-------------------- Yo!hambin,
Pera Detlic |
Jun 22 2007, 04:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Sonix @ Jun 21 2007, 11:51 AM) Ah, blago i njemu i tebi jer cete odmah imati tu nekog iz vasheg grada a ja taman ulazim a izlazi jedan iz mog grada... On je sada maturirao, tako da tamo necu imati nikog svog... sad.gif Ima jedan iz Golubca iz mog odeljenja, to ti je blizu, samo pazi se on je gay i voli male decake. Mogao bi da postane svestenik This post has been edited by Pera Detlic: Jun 22 2007, 04:45 PM -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Sonix |
Jun 26 2007, 12:38 AM
|
Ma nema veze, ima i ovde takvih, gledam da budem podalje od njih
|
smorko_gusic |
Jun 26 2007, 10:36 AM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Gledas da budes podalje od svestenika?
Nevernice! -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
^_NiN0_^ |
Jul 20 2007, 09:53 AM
|
Koga zanima da li je upisao dom moze pogledati na sajtu doma, ili kliknuti ovde(pdf format)
-------------------- Yo!hambin,
Puzzler |
Jul 20 2007, 11:42 AM
|
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Jul 20 2007, 09:53 AM) He, primljen sam... Ne znam da li da budem srecan ili tuzan. -------------------- |
^_NiN0_^ |
Jul 20 2007, 12:35 PM
|
QUOTE(Puzzler @ Jul 20 2007, 12:42 PM) Meni kazes, imamo isto poena -------------------- Yo!hambin,
VEX |
Jul 22 2007, 09:16 AM
|
Group: Članovi Joined: 12-March 07 From: Gde sednem Member No.: 467 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG II |
A ovima sto nisu I godina dodaju 3 poena ni za sta
|