Zar Nemate Sta Da Porucite Mladim Nadama Srbije?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Zar Nemate Sta Da Porucite Mladim Nadama Srbije?
maxydelanoche |
May 27 2006, 11:02 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Vi to, kad vec RG ima reklamu na TV-u, da vi malo ispromovisete MG?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
May 27 2006, 01:56 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ne ako ja editujem post i tako napravim da izgleda kao da je moj
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Sid |
May 27 2006, 05:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-April 06 Member No.: 54 Status: Učenik MGa |
To sto RG ima reklamu nema veze,Mg je poznata skola zbog ucenika i nagrada.
To Rg jos nema. -------------------- The ultimate goal lies neither in victory nor in defeat.
|
pyost |
May 27 2006, 05:36 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Tacno tako. Ti na TV-u mozes naci reklamu i za Pronto, ali to ne znaci da je on dobar
maxydelanoche |
May 28 2006, 12:00 AM
|
:-)
Nemojte tako, nije da branim RG, ali sta je radio onaj mali kao prvak na Saveznom iz informatike, i sta je sa Tanjom i fizikom... Nemojte bas da omalovazavate tu skolu, ipak u njoj i vama predaju isti profesori:-) -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
^_NiN0_^ |
May 28 2006, 10:06 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Koji mali sto je bio prvi na saveznom?RG je mnogo mlada skola, tako da trebace joj jos nekoliko god da "stane na noge".Prijemni se blizi tako da bih ti preporucio da se usresredis na prijemni za MG, a posle ce sve lako!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
pyost |
May 28 2006, 11:13 AM
|
Jos samo nedelju dana
Eli0t |
May 28 2006, 12:31 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Pa oni su u prvoj godini uradili mnogo vise nego MG za 40 godina! Nije ni cudo kad ih finansira M$
|
pyost |
May 28 2006, 01:11 PM
|
Jao ne lupaj.. A i sta je M$ -> Micro$oft = Mega$hit
Miny |
May 28 2006, 01:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Pazi, Tanja je jedina takva u rg, a bila je i pre nego sto je upisala rg, mozda i bolja...
Ma nemoj da se zeznes, upisi mg!! -------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
maxydelanoche |
May 28 2006, 01:49 PM
|
Aha...
P.S. Nije bio prvi, nego je prvak, a sigurno znas da su svi, i cetvrtaci, u istoj kategoriji, tako da je to super. P.P.S. Pa verovatno nece mnogo uticati sta upisem, ili jesam ili nisam... Lav... P.P.P.S. A stvarno sam u zestokoj dilemi, ali necu da vas davim, hvala sto ste mi rekli vase misljenje:-) P.P.P.P.S. Ih sad, sta ti je Microsoft kriv? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
May 28 2006, 02:50 PM
|
Odgovor na P.S. - Pa da, prvi je Miklos Homolja, prvak iz Sente koji izmedju ostalog razbija i na matematici i fizici
Odgovor na P.P.S. - Hoce, veruj mi.. Odgovor na P.P.P.S. - Kakva bre dilema, poslusaj aNiM Odgovor na P.P.P.P.S. - Krvi je jer proizvodi usrane proizvode koji se kvare svakih 5 minuta, a pritom sa najboljim programerima sveta ne mogu da naprava bolji browser od Firefoxa -------------------- Baby, it's a violent world.
Sid |
May 28 2006, 09:04 PM
|
Bolji izaberi mg , posle se sigurno neces kajati. Mg ima Dobru reputaciju i van Srbije, a RG nema ni u Srbiji nikakvu reputaciju.
Mozda ce Rg postati dobra gimnazija, ali i to je pitanje, a ti ove godine upisujes srednju skolu. This post has been edited by Sid: May 29 2006, 09:27 AM -------------------- The ultimate goal lies neither in victory nor in defeat.
|
pyost |
May 28 2006, 09:52 PM
|
Sid |
May 29 2006, 09:30 AM
|
Bolje sada?
-------------------- The ultimate goal lies neither in victory nor in defeat.
|
pyost |
May 29 2006, 05:08 PM
|
Dobro je, ali bilo je dobro i ranije, samo sam naglasio da se pojavilo veliok slovo u sred recenice
Eli0t |
May 29 2006, 06:43 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE Jao ne lupaj.. A i sta je M$ -> Micro$oft = Mega$hit Jesi ti debil ili si samo corav? Pa jel vidis na kakvim racunarima mi radimo u skoli? Ma da, kakve veze ima M$... |
pyost |
May 29 2006, 06:55 PM
|
Pa ******, kazem ja..
maxydelanoche |
May 30 2006, 06:52 PM
|
Anyway...
Recimo da... Ajde pa nije tako lose sto necu upisati... Mislim, ionako cu kao i Tanja visiti po MG vise nego po... :-) ??? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Sid |
May 30 2006, 07:26 PM
|
Sta na kraju ne upisujes mg???
Are you crazy???? -------------------- The ultimate goal lies neither in victory nor in defeat.
|