Kakvu muziku volite, sta slusate?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Kakvu muziku volite, sta slusate?
Luna |
Mar 4 2008, 06:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-March 08 Member No.: 935 Status: Van MGa Ime i prezime: Luna Milatovic Škola/Razred: Treca beogradska gimnazija 1/4 |
ja slusam punk,rock,metal....ponesto od jazz-a..
|
c1k4_ml3kc3 |
Mar 6 2008, 12:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
Ko zeli da "cuje" moju trenutnu vrstu gotivne zike neka skine pesmu od grupe Haggard - Awakening the Centureis
-------------------- |
Kawasaki |
Mar 26 2008, 03:28 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-March 08 From: Ibarska magistrala Member No.: 982 Status: Van MGa |
Slusam uglavnom pesme sa 2. AXAL Grand festivala.... Najvise se lozim na Indy, Anu Kokic i Nedu Ukraden.... Moj muzicki idol je Era Ojdanic. Vidim vi nemate veze sa muzikom i svi slusate neke gluposti...
-------------------- Japanska masina od 500 kubika,
kad je vozi Balkanac, pravi maco muskarac..... Kawasaki, Kawasaki, kad juri po putu, svaka cura zeli da ga voza bar minutu..... |
Wolfbrother |
Mar 26 2008, 03:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Badzo jesi to ti ?
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Kawasaki |
Mar 26 2008, 03:32 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-March 08 From: Ibarska magistrala Member No.: 982 Status: Van MGa |
Zovu me Kawasaki, a zovem se Bora i
ako je to isto sto i Badza onda DA This post has been edited by Kawasaki: Mar 26 2008, 03:37 PM -------------------- Japanska masina od 500 kubika,
kad je vozi Balkanac, pravi maco muskarac..... Kawasaki, Kawasaki, kad juri po putu, svaka cura zeli da ga voza bar minutu..... |
Wolfbrother |
Mar 26 2008, 03:34 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Ok Boro. Ja se sasvim slazem sa tvojim muzickim izborom.
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Kawasaki |
Mar 26 2008, 03:51 PM
|
Dal vam se svidja pesma od Ace Lukasa sto je pobedila na zadnjem Grand festivalu??? Upali svetlo!!!
-------------------- Japanska masina od 500 kubika,
Wolfbrother |
Mar 26 2008, 03:53 PM
|
Mnogo dobra, mnogo dobra! (primeticete da cesto koristim ironiju)
Volela si svece da palis po stanu Navuces roletne cak i po danu Beznadezno romanticno dusa Tek sada te slike u secanju hvatam I bojim se onog sto lagano shvatam Ne vidim ti oci dok te slusam Zvala si me nocas kazes vazno je za nas Samo jedna sveca cudno treperi, kao i tvoj glas Upali svetlo da se gledamo u oci Kao u staroj decjoj igri, ko ce duze moci Kazu da sudbinu niko ne moze da spreci Sta ce nam reci, oci ce nam reci Od tvojih reci tesko se bezi Predugo sam bio u toj zlatnoj mrezi Ali znas da suze svaki sistem ruse Ziveo sam tvoje besove i stresove Ucio tvoje mejlove i sms-ove Ali samo su oci ogledalo duse Zvala si me nocas kazes vazno je za nas Samo jedna sveca cudno treperi, kao i tvoj glas Upali svetlo da se gledamo u oci Kao u staroj decjoj igri, ko ce duze moci Kazu da sudbinu niko ne moze da spreci Sta ce nam reci, oci ce nam reci Upali svetlo da se gledamo u oci Kao u staroj decjoj igri: ko ce duze moci Kazu da sudbinu niko ne moze da spreci Sta ce nam reci, oci ce nam reci lyrics from ALLYRICS.NET -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
^_NiN0_^ |
Mar 26 2008, 03:57 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
zanimljiv lik ovaj badza ....
NOT -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Hannibal Lecter |
Mar 26 2008, 06:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
QUOTE(Kawasaki @ Mar 26 2008, 03:28 PM) Slusam uglavnom pesme sa 2. AXAL Grand festivala.... Najvise se lozim na Indy, Anu Kokic i Nedu Ukraden.... Moj muzicki idol je Era Ojdanic. Vidim vi nemate veze sa muzikom i svi slusate neke gluposti... Ajde sada sedi u cosak i pokrij se usima Ja ne omalovazavam niciji muzicki ukus pa nemoj ni ti da omalovazavas "sranja" koja slusa vecina mg-ovaca -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
RZA |
Mar 26 2008, 07:03 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
ja bas naprotiv, mislim da su narodnjaci najvece sraanje, i goovna..
i da svi koji ih slusaju pate od nekakvog psiholoskog poremecaja.. -------------------- cold
|
Wolfbrother |
Mar 26 2008, 07:04 PM
|
ALE ALE
FOLKERE NA KOLAC METAL RULZZZ! -------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
RZA |
Mar 26 2008, 07:09 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
kolac od BUKOVINE.. jeste..
edit: za neke vase bolesne asocijacije.. ne kolaCH.. nego kolaC.. znate.. ono sto zarijete u anus.. pa izadje na grlo.. kako god.. nisam iskusna This post has been edited by kika™: Mar 26 2008, 07:10 PM -------------------- cold
|
Wolfbrother |
Mar 26 2008, 07:11 PM
|
MA GLOGOV KOLAC ZA SVAKI SLUCAJ
|
Slovenatz |
Mar 26 2008, 07:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(kika™ @ Mar 26 2008, 07:09 PM) kolac od BUKOVINE.. jeste.. edit: za neke vase bolesne asocijacije.. ne kolaCH.. nego kolaC.. znate.. ono sto zarijete u anus.. pa izadje na grlo.. kako god.. nisam iskusna Kako si prekinula na pola i rekla da nisi iskusna Ajde, nemoj da se sramis, slobodno zavrsi. Ja izrazito ne volim narodnjake. OK mi je da ih neko slusa sam, ali mi ide na zivce kad ih puste preko zvucnika -------------------- |
RZA |
Mar 26 2008, 07:17 PM
|
QUOTE(Slovenatz @ Mar 26 2008, 07:13 PM) Kako si prekinula na pola i rekla da nisi iskusna Ajde, nemoj da se sramis, slobodno zavrsi. Ja izrazito ne volim narodnjake. OK mi je da ih neko slusa sam, ali mi ide na zivce kad ih puste preko zvucnika hoces reci. kako sam ISKUSNO prekinula na pola i rekla da nisam iskusna? -------------------- cold
|
c1k4_ml3kc3 |
Mar 26 2008, 08:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(^_NiN0_^ @ Mar 26 2008, 06:27 PM) Zaista. ne volim kada neko ko slusha rock/metal pochne da postavlja neadekvatan sarkazam i time spamuje temu. a.k.a Badza smara k'o opelo. Enivej - Volim i ambiental. Era, Enigma, Deep Forest, Vangelis, Adeimus, Enya. Enya je zaista jedna od retkih umetnica koja ima muziku! http://members.tripod.com/~Lavaleo/ENYA2.JPG dovoljno je i reci da je odradila neke od pesama za WoW a ima tu i josh njenih pesama koje su osvojile prestizne nagrade koje se odnose na muzichku scenu (shto me nimalo ne chudi) Enya - Only Time This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Mar 26 2008, 08:20 PM -------------------- |
Neonkitza |
Mar 26 2008, 08:30 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ovo za wow si namerno rekao da bi odslusala osecam...
|
c1k4_ml3kc3 |
Mar 26 2008, 08:34 PM
|
Aha
-------------------- |
smorko_gusic |
Mar 26 2008, 09:25 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
Ja sam sve to slusao i rock i folk i metal i sve.
Pogotovo City i Grand. I gand mi se najvise svideo, city ima nesto, tu i tamo, al grand me se najvise svideo. I Turbo-folk isto jako volim, samo mi mnogo ide na ***** onaj Bora Majstorovic, on je realno sramota za muziku i za ljudsku rasu uopste, znaci nema tih para da je neku karakondzulu od njegove pesme opet slusam... -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |