Last FM, navalimo narode
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Last FM, navalimo narode
Grashak |
Aug 27 2007, 12:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Aug 23 2007, 04:26 PM) mislis ubrzo? de bre mislim da mu je pola sata rekord! and again, u cemu je poenta tog scroblovanja... WOW znacu koju muziku slusam... kao da ne znam... WOW drugi ce znati koju muziku slusam... like I care a i izmedju ostalog yahoo music FTW -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Iva |
Aug 27 2007, 03:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Well if u dont care kog vraga uopste pises na ovom topicu
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Grashak |
Aug 27 2007, 11:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Iva @ Aug 27 2007, 03:02 PM) ah izvini promasila sam znak gde pise zabranjeno kritikovati... ustvari cekam da me neko prosvetli sta je to tako pametno u vezi last.fm -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Iva |
Aug 28 2007, 07:31 AM
|
QUOTE(Pyost) LastFM je tu da spoji/upozna ljude sa slicnim muzickim ukusima, i u tome savrseno uspeva -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
^_NiN0_^ |
Aug 28 2007, 09:18 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Grashak @ Aug 28 2007, 12:54 AM) ah izvini promasila sam znak gde pise zabranjeno kritikovati... ustvari cekam da me neko prosvetli sta je to tako pametno u vezi last.fm sigurno ne ti ... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Grashak |
Aug 28 2007, 07:54 PM
|
QUOTE(Iva @ Aug 28 2007, 07:31 AM) QUOTE(Pyost) LastFM je tu da spoji/upozna ljude sa slicnim muzickim ukusima, i u tome savrseno uspeva pa da kao sto rekoh cekam da me neko prosvetli sta je to tako PAMETNO u vezi lastFM-a mislim jel to sve sto radi..? i na kraju, nvm -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
smorko_gusic |
Aug 28 2007, 08:03 PM
|
Trandža Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 93 Status: Učenik MGa |
QUOTE a da kao sto rekoh cekam da me neko prosvetli sta je to tako PAMETNO u vezi lastFM-a biggrin.gif pa zar mora da bude pametno da bi ga ljudi koristili??? -------------------- "Rus je svetski šampion, napisao Tihi Don
režirao Rat i Mir, i leteo u svemir. Pametan je Medvedov, biće dobar dok je nov, a kad jednom bude star, biće opet ista stvar. Jednog dana lično on, ukinuće Tihi Don, biće opet Rat i Mir, i progonstva u Sibir. Moj standard se zove JUS Ne mogu da budem Rus!" (R.Č.) |
Iva |
Aug 28 2007, 09:04 PM
|
you'll get it.. someday.. hopefully..
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Grashak |
Aug 28 2007, 09:08 PM
|
QUOTE(smorko_gusic @ Aug 28 2007, 08:03 PM) yeah zaboravila sam -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
maxydelanoche |
Sep 1 2007, 03:31 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Vitez_Koja |
Sep 10 2007, 11:03 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
maxydelanoche |
Sep 10 2007, 02:27 PM
|
Htela sam da pustim pre neki dan last.fm (nisam odavno) i nije islo... Jel' jos nekome bagovalo ovih dana???
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Vitez_Koja |
Sep 10 2007, 03:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
ja ne bih znao... odande ništa ne skidam, a ono što im šaljem se samo pošalje čim proradi (ako ne radi u datom trenutku)
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
Iva |
Sep 10 2007, 07:11 PM
|
Baguje ovih dana nesto.. mislim sad radi.. par dana je srao
|
maxydelanoche |
Sep 10 2007, 10:17 PM
|
WTF "There is not enough content to play this station." means???
Izbacuje mi to sta god da hocu da slusam... :$ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Iva |
Sep 11 2007, 10:31 AM
|
Nema dovoljno pesama; mislim da minimum mora bit 15 ili ne znam.
|
maxydelanoche |
Sep 11 2007, 02:38 PM
|
Sto znaci da treba da uradim... sta?
Vitez_Koja |
Sep 11 2007, 03:02 PM
|
nađeš stanicu (tag, izvođača) sa više pesama :p
maxydelanoche |
Sep 11 2007, 04:37 PM
|
Ma dajte, tag rock nema dovoljno pesama... FFS...
Evo sada radi ok... This post has been edited by maxydelanoche: Sep 11 2007, 04:38 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Stefan_chemist |
Sep 21 2007, 11:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-September 07 From: Pančevo Member No.: 631 Status: Van MGa Škola/Razred: Pančevačka gimnazija |
-------------------- |