Ocenite Avatar I Potpis Osobe Iznad
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Ocenite Avatar I Potpis Osobe Iznad
Slovenatz |
Oct 30 2007, 09:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Mozda ces jednog dana da ne smaraju svi oko tebe, nego da smaras ti... Do tada uzivaj
-------------------- |
KajganaBoy |
Oct 31 2007, 12:07 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-August 06 From: Centar, Beograd, Srbija, Balkan, Evropa, planeta Zemlja... Member No.: 82 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Filip M. Ivkovic Škola/Razred: Nekad IVe, sad ETF |
Evo i ja da se ubacim
Avatar 4 Sig 4 (svidj mi se "How can you kill something if it doesn't have a life?") -------------------- |
Pera Detlic |
Oct 31 2007, 12:13 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Oct 30 2007, 09:25 PM) A i datum rodjenja u profilu Ajde pogodi meni sta sam u horoskopu -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Lignjoslav |
Oct 31 2007, 08:40 AM
|
Group: Blokirani Joined: 30-October 07 Member No.: 738 Status: Učenik MGa |
Ovako, sto se tice avatara, dobar je 7, a za potpis 8.
Molim vas sacekajte da stavim avatar i potpis pa me onda ocenite, odmah cu ja... -------------------- ZE je za zelenu algu na dnu mora
ZA je za zabavni zur NJE je njegova originalna fora dok pevamo na moru dur |
Iva |
Oct 31 2007, 10:00 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
potpis - 4 Edit: Sad tek videh ovo QUOTE Čemu onda' smajli, ke ke ke ke tongue.gif Tvoj avatar i sig mi jasno pokazuju da si Blizanac smile.gif zato što želiš svaku moguću slobodu, pa i slobodu izražavanja. Oki - Avatar - black, one of my fav color (or, should I say colour like the British) - 7 Potpis - Bode oči BAŠ BAŠ! 3 Smajli - pa sasvim lepo ide uz ono sto sam rekla; ne samo da ti pokazuju to avatar i sig, vec datum rodjenja u profilu i to sto sam u topicu rekla kako sam blicanac ; a ko ne zeli slobodu izrazavanja?; black - my fav color too! ; cilj potpisa je da ukaze na to kako su neka od pravila malo besmislena This post has been edited by Iva: Oct 31 2007, 10:05 AM -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Lignjoslav |
Oct 31 2007, 10:21 AM
|
Avatar i potpis su originalni u crnom su, slazu se cista 10-ka
Cestitam! -------------------- ZE je za zelenu algu na dnu mora
FootyStOrM |
Oct 31 2007, 11:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
sig 7 -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
Iva |
Oct 31 2007, 11:24 AM
|
sig - 4 -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Slovenatz |
Oct 31 2007, 11:33 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Sig - 10! zato sto nervira admine ^^ -------------------- |
Lignjoslav |
Oct 31 2007, 12:41 PM
|
Zasto sig nervira admine?
Avatar je funny, ali nista specijalno 5 Signature: South Park Fan - 10 The Piratery.org User - 10 Sord Fan - 6 Dakle 26/3=9 Dobar si, dobar -------------------- ZE je za zelenu algu na dnu mora
Iva |
Oct 31 2007, 12:52 PM
|
Ne nervira, Pyost je reka da sam carica
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Lignjoslav |
Oct 31 2007, 01:03 PM
|
Sorry!
Ja sam glup! Tek sam sada procitao pravila i shvatio zasto je Slovenac napisao da sig nervira admine. Jesi, carica si, -------------------- ZE je za zelenu algu na dnu mora
Eli0t |
Oct 31 2007, 02:00 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
A ti si banovan
|
c1k4_ml3kc3 |
Oct 31 2007, 02:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
QUOTE(Pera Detlic @ Oct 31 2007, 02:43 AM) 'Ajde neću pošto imaš ružan avatar svoje babe! @ - Iva > A ja sada pratim tvoje korake i dokayujem sebi koliko si ti zaista Blizanac u horoskopu. Do sada si puno, nekih 98% u mojim ocima... Videcemo dalje This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Oct 31 2007, 02:10 PM -------------------- |
username |
Oct 31 2007, 08:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
signature 5-puno stavljenih stvari medjusobno ne bas povezanih (mada je i moj blizu ovog opisa) This post has been edited by username: Oct 31 2007, 08:43 PM |
Pera Detlic |
Nov 1 2007, 08:41 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
sig: 9(vec ti rekoh da bi bio bolji da na kraju ide A trillion flies can't be wrong, eat shit ) -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
maxydelanoche |
Nov 1 2007, 09:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Potpis... ZOMFG, sta covek sada da kaze! Prvi deo 10, drugi deo 0 -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Grashak |
Nov 1 2007, 09:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(maxydelanoche @ Nov 1 2007, 09:35 PM) tztztzt ne ostujes tudju odluku da unistava svoj zivot.. veruj mi decko je talentvan, on je sledeci tarot milan for sure -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
c1k4_ml3kc3 |
Nov 1 2007, 11:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-January 07 From: 29.Stepen Jupitera Member No.: 419 Status: Van MGa |
PA ko je to meni komičan
Avatar ti je slika iz mlađih dana? Nije loš, ali 4... a potpis...A jbg - kompleksi čine čuda 0 -------------------- |
maxydelanoche |
Nov 1 2007, 11:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Avatar 7 - mada nisam sasvim sigurna sta je... Tvoja slika or...?
Potpis ne kontam, ne ide mi uz stavove koje ti zastupas... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |