19. Nivo
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
19. Nivo
Vitez_Koja |
Sep 13 2007, 04:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
ok, nije narodna umotvorina... rešenje je, pretpostavljam, odgovor na pitanje? drugi deo je tu samo da još više olakša/zbuni...
i jel znači nešto ono veliko slovo š ili je to typo? -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
pyost |
Sep 13 2007, 07:16 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
S obzirom da ne vidim kako sam to mogao da ubacim u nivo, veliko SH je typo... Ispravicu ja to... Nekada...
Sto se ostalog tice, sve lepo pise -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Grashak |
Sep 13 2007, 07:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
uh mrzim ovaj zadatak....
-------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Vitez_Koja |
Sep 13 2007, 08:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
jel se rešenje sastoji samo od projeva?
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
pyost |
Sep 13 2007, 08:04 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ne
-------------------- Baby, it's a violent world.
Vitez_Koja |
Sep 13 2007, 08:07 PM
|
jel može bar neki hint šta ovi redni brojevi predstavljaju? probao sam da ih guglam na razne načine i svaki put kad je izašlo nešto smisleno sam pokušao, al ništa nije prošlo
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
Grashak |
Sep 13 2007, 08:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
jel se sastoji samo od slova?
|
pyost |
Sep 13 2007, 08:08 PM
|
Nemam pojma...
Sta se cuva na papirusu? -------------------- Baby, it's a violent world.
Grashak |
Sep 13 2007, 08:10 PM
|
sta je papirus!
|
NeverMore21 |
Sep 13 2007, 08:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
-------------------- |
pyost |
Sep 13 2007, 08:16 PM
|
A sta oni predstavljaju?
Grashak |
Sep 13 2007, 08:17 PM
|
QUOTE(NeverMore21 @ Sep 13 2007, 08:14 PM) Papirus je neko vreme bio jedan od glavnih izvoznih proizvoda Egipta. Na primer, svi diplomatski dokumenti ispisivani su na papirusu sve dok ga nije istisnuo pergament. Svaki komad papirusa obeležavan je posebnim pečatom kako bi se time potvrdila njegova vrednost. to je sa vikipedije ) domace ***** li je slova?reci?slike? -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Vitez_Koja |
Sep 13 2007, 08:24 PM
|
slike nisu rešenje sigurno :p
NeverMore21 |
Sep 13 2007, 08:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
-------------------- |
pyost |
Sep 13 2007, 08:28 PM
|
Neki text...
Grashak |
Sep 13 2007, 08:44 PM
|
|
NeverMore21 |
Sep 13 2007, 08:46 PM
|
-------------------- |
Vitez_Koja |
Sep 13 2007, 08:47 PM
|
ovakve http://www.papyrus-uk.org/
to nam je pyost napisao gde da tražimo pomoć ;) -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
NeverMore21 |
Sep 13 2007, 09:03 PM
|
QUOTE(Vitez_Koja @ Sep 13 2007, 09:47 PM) Da znate da ne kapiram sto se nivo zove papirus ! -------------------- |
Grashak |
Sep 13 2007, 09:03 PM
|
QUOTE(NeverMore21 @ Sep 13 2007, 08:46 PM) sorry oBsednuta sam http://www.papyrus-uk.org/ ...jel imaju tu neke smrtovnice sa koji mozemo da citamo prvo od 53. sto se ubi, drugo od 534 itd... -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|