Oglasi
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Oglasi
Devojka sa mesecom u očima |
Aug 20 2007, 06:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
E ljudi... shta je bilo? Niko nece dobru staru zbirku sa takmichenja?
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
Ritualista |
Aug 20 2007, 07:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-August 07 Member No.: 610 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Alija Đusliju Škola/Razred: IVe |
Jok. Ja samo hocu da budem mornar na belu ladju, pantitju!
-------------------- Ko ne grebe, taj ne jebe.
|
Teodoros |
Aug 20 2007, 09:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 Member No.: 453 Ime i prezime: Teodor von Burg Škola/Razred: MG / VIIIa |
QUOTE(sleeping beauty @ Aug 20 2007, 06:15 PM) nisam siguran da ces ovde naci mnogo buducih sedmaka/osmaka. vrlo sam razocaran sto mi se niko ne javlja da prodaje knjige za starije razrede. ma kakvi razocaran - bruka! i vi cete jednog dana kao zaradjivati velike pare. pocinje se sa malim. na primer, sa knjigama koje vam ne trebaju. kapisi? |
Iva |
Aug 20 2007, 09:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE knjigama koje vam ne trebaju Err.. ... gledaj, ja cuvam sve svoje knjige..i desi se da mi zatrebaju . Osim toga, je li bas toliko tesko otici do knjizare i kupiti? Mislim, mozes valjda da izdvojis za neke od tih knjiga.. ne trebaju ti sve (pretpostavljam da ti ne treba istorija za drugi srednje) vec samo neke. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Aug 20 2007, 11:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-August 07 From: in front of computer :D Member No.: 608 Status: Van MGa Škola/Razred: (jedina) gimnazija (u ovom gradu) II |
Ma ja se malo zezam, a vi sve ozbiljno...
I lepo kaze Iva... pa kad mi koji nismo u MG chuvamo knjige, kako li ih tek oni chuvaju -------------------- Good
Thank goodness there are people like you in the world! You are tolerant and conscious of others, and people are generally drawn to your kind open demeanor. You give help when it is needed and enjoy the happiness of others. Sometimes you may have bad days, but you try not to take it out on other people. Your goodness inspires people to be the same way, and you know that your friends will do the same things for you that you do for them. |
jeele |
Aug 21 2007, 07:40 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ma ajde teodore, shvatljivo sto niko nece da proda knjige...
al' sto niko nece knijge iz engleskog, istorije i srpskog... olaksano...sa puskicama cak!! -------------------- |
Grashak |
Aug 21 2007, 08:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Ritualista @ Aug 20 2007, 07:24 PM) hahahah NE MOGU DA VERUJEM! WOWOWOOWOWOWOW nasla sam zivu, disucu osobu koja prica, hoda i tako dalje i gleda belu ladju a nisam ja! znaci ja ne mogu da verujem da niko to ne (odnosno nije) gleda... kuda ide ovaj svet respect ritualista -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
Pera Detlic |
Aug 21 2007, 08:50 AM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
E jel ima neko popunjene radne listove za 4. razred iz Engleskog? Kolko kosta da kosta, samo da je besplatno
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
Teodoros |
Aug 21 2007, 11:25 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 Member No.: 453 Ime i prezime: Teodor von Burg Škola/Razred: MG / VIIIa |
QUOTE(jeele @ Aug 21 2007, 07:40 AM) ma ajde teodore, shvatljivo sto niko nece da proda knjige... al' sto niko nece knijge iz engleskog, istorije i srpskog... olaksano...sa puskicama cak!! ljudi, kad kazem SVE knjige, mislim SVE, ne samo iz matematike - iz SVIH predmeta primam i kupujem. ej, mnogo je to para sve da se kupi novo! |
Aug 21 2007, 11:35 AM
|
Pa mozesh makar iz matematike da kupish nove, a ove ostale ti ionako nece previshe trebati... lol
This post has been edited by sleeping beauty: Aug 21 2007, 11:35 AM -------------------- Good
Teodoros |
Aug 21 2007, 12:21 PM
|
QUOTE(sleeping beauty @ Aug 21 2007, 11:35 AM) znas sta, kako bi bilo da ti vodis racuna o svom novcaniku, a ja o svom. mislim, vec su se zeznuli neki koji su mislili da sam mali za neke stvari. jel' ja to delujem ko da mi treba savet? besplatni casovi iz takmicarskih zadataka za one koji daju knjige. nudim samo jedanput! |
Aug 21 2007, 12:36 PM
|
evo ja cu da ti kupim nove, al' da me uputish u tajne tvog uspeha
lol -------------------- Good
Teodoros |
Aug 21 2007, 01:42 PM
|
QUOTE(sleeping beauty @ Aug 21 2007, 12:36 PM) OK. slusaj pazljivo i nemoj nikome da kazes: prvo, treba da imas roditelje razlicitih nacionalnosti drugo, treba da se rodis sa velikim talentom trece, treba da pocnes da radis matematiku od trece godine a da i cetvrto, da se zoves 'teodor' (= bozji dar) kapisi? |
Aug 21 2007, 01:46 PM
|
Aha.... sve mi je jasno ... sad sam sigurna da nikada necu dostici tvoj nivo
lol shto ti bre ne idesh odma' na fax? This post has been edited by sleeping beauty: Aug 21 2007, 01:47 PM -------------------- Good
Teodoros |
Aug 21 2007, 01:58 PM
|
|
Aug 21 2007, 02:01 PM
|
Pa ti malo preskochi koji razred... to daje zakon veruj mi....
A i mozesh da zbrishehsh negde gde to prolazi, ako ovde ne uspesh -------------------- Good
Iva |
Aug 21 2007, 03:33 PM
|
Zavrsi vanredno neke razrede.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Teodoros |
Aug 21 2007, 08:48 PM
|
|
Iva |
Aug 21 2007, 09:35 PM
|
D'oh.. whatever. I wish you luck .
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Aug 21 2007, 10:10 PM
|
Me too. Good for you