Rep Kutak, hip hop mada faka
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Rep Kutak, hip hop mada faka
^_NiN0_^ |
Nov 8 2008, 02:47 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Уопште ... не мислим на песме само!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Slovenatz |
Nov 8 2008, 02:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ne preteruj... Ass Like That, Lose Yourself.. to je to valjda
-------------------- |
pyost |
Nov 8 2008, 02:54 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ass Like That je taaaako glupa pesma Bolje stvari su sa Eminem Show...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Nov 8 2008, 03:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Aaaaaaaaaaaalo bre, preslusajte "Slim Shady" i "Marshal Matters" Eminemove albume, videcete da to nema veze sa "Ass like that" pesmom... jedino sto je kul u "Ass like that" je kada kaze da Britney ima ramena kao muskarac... bar mi se cini da je to iz te pesme :/
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
^_NiN0_^ |
Nov 8 2008, 03:10 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Slovenatz @ Nov 8 2008, 03:52 PM) Хахахаха .. мислим да си само те и чуо ... Слажем се са Божом . -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kipar |
Nov 8 2008, 04:17 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Balder @ Nov 8 2008, 03:26 PM) 1. Ne slusam metal, tako da me zabole sta pricas o njima 2. Uopste me ne zanima sta si ti okacio... Rekao sam cast izuzecima, mozda ima par grupa koje o tome ne "pevaju", ali ja govorim o 95% drugih, medju kojima su neke vec pomenute u ovom postu... I o onima koji nas muce svaki dan preko TV-a, radija i ostalog... Tako, da... kao prvo tema je o domacem repu , ne o stranom. Kojih 95% ti pricas kada si ti cuo za 0.5% domacih izvodjaca. I ja ne pricam o metalcima nista , ne vodim se predrasudama u tome je poenta. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Slovenatz |
Nov 8 2008, 05:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(pyost @ Nov 8 2008, 03:54 PM) Imas pravo na svoje (netacno ) misljenje.. Al ozbiljno, Eminem nije nista posebno, malo preradjena MTV komercijala.. -------------------- |
SBS |
Nov 8 2008, 05:52 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
"Slovenac : potpuno se slažem da je na MTVju hip hop sranje(to NIJE rep) a i ne puštaju ovo slovenci, ili ustaše, šta su već Adria uopšre srpski rep
"diskusija o Eminemu: Eminemu su prva dva albuma odličn, drugi onako, ostalo nisam nešto ni slušao, odnosno loši su i Ass like that je sranje od pesme, možda sam s tom pesmom prestao da slušam eminema "Kipar: nije samo o domaćem repu, bar ne po naslovu i nemoj da prebacuješ temu na metalce ffs -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Slovenatz |
Nov 8 2008, 06:01 PM
|
Badzo nabavi pelene za odrasle, preterano seres. MTV je kod nas ISTI kao i svuda u svetu.. tj. sranje je..
Ja ne vidim kako pesma koja pljuje po Britney-Spears-wannabe "zvezdama" vama smeta... Kad je izasla video sam na Bravu naslov u stilu "Eminem vredja nevine devojke" a ispod toga slike tih jadnih uvredjenih pevaljki.. To sto nema nikakvu umetnicku vrednost ne odudara toliko od ostatka njegovih pesama, a konacno je poruka pesme korisna -------------------- |
^_NiN0_^ |
Nov 8 2008, 06:15 PM
|
Аргх ... нисам рекао да је Еминем сјајан! Како сте, тј како си ужас ... одмах нека велика полемика. Човек има/тј бар је имао неку појаву за разлику од ПолаЕвра! Филм урађен по његовом животу је стварно добар ... Лик се пробио и то је то . А даље не дискутујем јер се не разумем толико.
This post has been edited by ^_NiN0_^: Nov 8 2008, 06:16 PM -------------------- Yo!hambin,
SBS |
Nov 8 2008, 06:46 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
"Slovenac: naravno da je isti svugde u svetu, a to što ne puštaju naš rep dokazuje da je naš rep sjajan
Eminem je realno jedini dobar main stream reper koji je počeo u 21. veku, a dobro što proziva Britni to je fino, mada se meni lično nije mnogo svidela pesma, mada ima mnogo bolje pesme -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
maxydelanoche |
Nov 8 2008, 06:53 PM
|
Slovenac, ti nisi cuo nijednu pesmu sa Eminemova prva dva albuma, zar ne?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Slovenatz |
Nov 8 2008, 07:46 PM
|
A ja bas znam koja su mu prva dva albuma... Jesam sigurno, samo se ne secam.
-------------------- |
maxydelanoche |
Nov 8 2008, 08:11 PM
|
lololol... onda nemoj o Eminemu da sudis po "Ass like that"
imam li neku preporuku za cypress hill? skoro sam skontala da imam sest njihovih albuma i da nisam preslusala nijednu pesmu -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Slovenatz |
Nov 8 2008, 08:15 PM
|
Ne sudim, slusao sam i pre i nisu mi se svidele pesme...
-------------------- |
^_NiN0_^ |
Nov 8 2008, 08:47 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Nov 8 2008, 09:11 PM) lololol... onda nemoj o Eminemu da sudis po "Ass like that" imam li neku preporuku za cypress hill? skoro sam skontala da imam sest njihovih albuma i da nisam preslusala nijednu pesmu Njih više moraš da slušaš u celini da bi razumela ! Idu u paketu sve pesme ... Till Death Do Us Part, poslušaj ovaj album. Meni nije loš, šta znam. -------------------- Yo!hambin,
Kipar |
Nov 8 2008, 09:55 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
izadjite svi iz baze da vas prebijem
***** vas onaj shupak eminem -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
Nov 8 2008, 10:47 PM
|
Eminem objasnjava vrlo fino neke stvari, kada je rec o repu, tako da ne ****...
@Nino: nemam taj album samo prvih sest albuma, cini mi se... i to je bilo na CDu koji sam kupila jer je na istom bio i prvi PRVI Eminemov album, tj "Infinite"... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
LoshMeeBre |
Nov 8 2008, 10:53 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(maxydelanoche @ Nov 8 2008, 09:11 PM) imam li neku preporuku za cypress hill? skoro sam skontala da imam sest njihovih albuma i da nisam preslusala nijednu pesmu How I could Just Kill a Man Can't Get the best of me Insane in the brain rap superstar I anin't Going out Like That Stoned Is The Way OF the Walk manje vise to je to.. Doduse ja ih ne gotivim nesto, samo ovo slusam -------------------- |
Kipar |
Nov 8 2008, 11:22 PM
|
QUOTE(maxydelanoche @ Nov 8 2008, 11:47 PM) Eminem objasnjava vrlo fino neke stvari, kada je rec o repu, tako da ne ****... @Nino: nemam taj album samo prvih sest albuma, cini mi se... i to je bilo na CDu koji sam kupila jer je na istom bio i prvi PRVI Eminemov album, tj "Infinite"... ono gore je citat iz jedne pesme , vrlo poznatog repera sa nashih prostora.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|