Slike Forumaša!, Kako izgledaju korisnici ovog foruma
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Slike Forumaša!, Kako izgledaju korisnici ovog foruma
pyost |
Sep 27 2009, 10:46 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Inspirisano tom fotkom i trendom slikanja u klonji
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Iva |
Sep 27 2009, 06:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Your toilet seems flushed...
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Vitez_Koja |
Sep 28 2009, 03:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
ja mogu da okačim neonku koja se spremila za rodjendan ako mi dozvoli
-------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
Neonkitza |
Sep 28 2009, 06:52 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
ma **** se kaci,who cares
|
Slovenatz |
Sep 28 2009, 07:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Kathy je mod O.O
-------------------- |
Vitez_Koja |
Sep 28 2009, 07:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: Jabber: backy-at-elitesecurity.org Member No.: 634 Status: Van MGa Škola/Razred: vetš / prva |
e pa kad si blagoslovila, evo i fotke :D kvalitet nije neki jer mi se aparat zbunio pred tom pojavom... fokus sam uspeo da obuzdam, ali šum je ostao :p tek sad vidim da se levo vidi i dankova faca koji je jednako zaslepljen prizorom kao i moj aparat :D
This post has been edited by Vitez_Koja: Sep 28 2009, 07:32 PM -------------------- Moje mišljenje se menja, ali ne i činjenica da sam u pravu...
日本光学工業株式会社 Mozda sam ja paranoican, ali to ne znaci da mi neko ipak ne radi o glavi. |
Iva |
Sep 28 2009, 07:47 PM
|
Hahaha, super cipele
Respect! -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Sep 28 2009, 08:45 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nina, smrsala si
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
SBS |
Sep 28 2009, 09:58 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Zar ta slike nije od pre tipa godinu dana ?
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Neonkitza |
Sep 28 2009, 10:11 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
slika je od subote tyvm >.> i nisam smrsala,ja sam uvek bila tako lepa i slatka i mrsava salim se...hvala ^^
|
VIP <3 |
Sep 29 2009, 12:46 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
opa nina ^^
-------------------- Opsti kriminal. |
jeele |
Sep 29 2009, 06:41 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
meni su fascinantne cipele...!!! svaka cast!
ja bih ih skinula odmah posle fotke...a i pre fotke verovatno ne bih bila u njima... -------------------- |
Neonkitza |
Sep 29 2009, 08:12 AM
|
znate vi kolko bole noge kad ste ceo dan u njima? mada ono..bilo je vredno ^^
|
jeele |
Sep 29 2009, 10:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
nista nije dovoljno vredno toga...! (moje misljenje...)
zamisli chukljeve... -------------------- |
Neonkitza |
Sep 29 2009, 11:26 AM
|
ma nema...valjda :S
|
Iva |
Sep 30 2009, 10:56 PM
|
******. Blago onom ko ume da hoda u tome, ko može da istrpi to stezanje stopala i neprirodan položaj, i koga ne smara što usporavaju kretanje...
Mislim, da meni odgovara ovaj "blago ovom" opis, nosila bih i ja. Izgledaju lepo. Fetish style. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
Oct 1 2009, 07:03 AM
|
jedini problem je sto si stalno na prstima,na ostalo se i naviknes
al je idalje svrsh kad ih skines |
Iva |
Oct 1 2009, 10:12 AM
|
Mazohizam...
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Neonkitza |
Oct 1 2009, 10:50 AM
|
njam njam
|
Kuzman |
Oct 1 2009, 06:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
-------------------- |