Upis U Matematičku Gimnaziju, Malo korisnih informacija
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Upis U Matematičku Gimnaziju, Malo korisnih informacija
pyost |
Jan 19 2009, 02:19 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
ДОКУМЕНТАЦИЈА ПОТРЕБНА ЗА ПРИЈАВУ
Потребно је поднети следећа документа:
Više informacija o upisu u prvi razred Upis u sedmi razred Zadaci sa starih prijemnih ispita -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
dadkristy94 |
Mar 26 2009, 01:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Gde vam se trenutno nalaze direktor, sekretar skole itd. ?
S'obzirom da ste premesteni u Kralja Petra. -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
pyost |
Mar 26 2009, 02:04 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Direktor i zamenica doticnog su u novoj skoli, ali mislim da su sekretar i racunovodstvo i dalje u staroj...
-------------------- Baby, it's a violent world.
dadkristy94 |
Mar 26 2009, 02:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
A meni bi za upis trebao sekretar.
Ok, hvala Bozo.. -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
pyost |
Mar 26 2009, 02:58 PM
|
Pozovi, za svaki slucaj
Neonkitza |
Mar 26 2009, 07:23 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
direktor i zamenica umeju da budu u staroj ;p bili su kad smo mi imali blok ;p
|
pyost |
Mar 26 2009, 07:24 PM
|
To sigurno samo zbog vas
Neonkitza |
Mar 26 2009, 07:34 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
oh yeah ^^ we're very special!:P
|
dadkristy94 |
Mar 26 2009, 10:37 PM
|
Pa, ne znam sad kom je u staroj skoli, ali ta doticna osoba koja je tamo bas i ne voli da dize slusalicu U svakom slucaju zvala sam u ovoj OS pa kome trebaju informacije oko upisa...:
Prijemni je 31. maja a dokumenta se donose pocetkom maja(ova gore koja je vec Nenad naveo ) -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
Neonkitza |
Mar 26 2009, 11:12 PM
|
ali gde se donose?
|
VIP <3 |
Mar 26 2009, 11:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Daju se Bozi, on vrsi selekciju za '94?
-------------------- Opsti kriminal. |
Turgon |
Mar 26 2009, 11:36 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Jos jedno dete koje je doslo u MG da bude socijalno izopsteno
-------------------- |
maca |
Mar 26 2009, 11:40 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-January 08 Member No.: 846 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV B |
|
dadkristy94 |
Mar 26 2009, 11:42 PM
|
Donesu se u Kralja Petra, a kada tacno bice na sajtu.
@Tanja cccc...kako bolesne misli ti imas ....... @Turgon kako to mislis socijalno izopsteno....??? -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
VIP <3 |
Mar 26 2009, 11:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
nemam ja bolesne misli, nego boza
dadkristy94 |
Mar 27 2009, 12:09 AM
|
Ali ti si rekla, znaci gori si slucaj od njega
To je zasto sto Tanja oce da kaze da je ona glavna u komisiji za decake -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
VIP <3 |
Mar 27 2009, 12:25 AM
|
Ne, ja sam u komisiji za profesore ^^ Sta mislite sto nam je onako lep veroucitelj
dadkristy94 |
Mar 27 2009, 04:42 AM
|
Blah, gerofilu jedan
Sta verocitelj....Pa tu ima veronauka.... Oh well..posto mu ja dodjem ateista ja cu da se druzim sa ruznim nastavnikom gradjanskog -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
LoshMeeBre |
Mar 27 2009, 08:37 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(dadkristy94 @ Mar 27 2009, 05:42 AM) i on ce sa tobom -------------------- |
VIP <3 |
Mar 27 2009, 10:44 AM
|
hahahhahaha a ona mislila da su moje misli iskvarene? Sta ce tek reci za gradjanka - ustavka