Omiljeni Citati, sf, ef, klasika, filozofija...filmovi...
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Omiljeni Citati, sf, ef, klasika, filozofija...filmovi...
maxydelanoche |
Dec 1 2008, 07:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Na ovoj temi?
Znas svih 8 strana ove teme napamet? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
Dec 1 2008, 07:36 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
maxydelanoche |
Dec 1 2008, 08:28 PM
|
Ali zasto bi searchovao to zar je toliko vazno da li je vec bio taj citat? who cares... recimo da je toliko dobar da je zasluzi da se dvaput nadje u ovoj temi! blah...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
maxydelanoche |
Mar 20 2009, 05:54 AM
|
QUOTE Nyoronyoden says:so yeah...I bought a fairly expensive class ring Nyoronyoden says:but I realized I hate wearing rings Nyoronyoden says:so I wear it on my necklace Nyoronyoden says:...a friend of mine said "Dude, you're ****ing gangster. Even your jewelry is wearing jewelry" bash.org ponovo radi ^^ -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Balder |
Mar 20 2009, 07:26 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 08 From: Beograd Member No.: 1.078 Status: Van MGa Ime i prezime: Danko Petrovic Škola/Razred: Visoka Elektrotehnicka Skola... vecno druga... |
Bash.org FTW!
"Rien n'arréte la Vérité!" "Sans áme, point de peur!" "Tout est possible â celui qui croit!" "La peur n'habite pas le caeut des fidèles." -------------------- "Zato vjerujem u sebe, rijeci su suvisne i to dobro znam, jedino Gavrilo Princip je spas, da uzmem utoku i pucam u vas... Bjedne egoiste, lazne moraliste."
|
maxydelanoche |
May 13 2009, 01:19 PM
|
QUOTE When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then I realized God doesn't work that way, so I stole one and prayed for forgiveness. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kako je dobar... ide u sig -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Iva |
May 13 2009, 07:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Predobro maxy!!!
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Slovenatz |
May 13 2009, 07:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(maxydelanoche @ May 13 2009, 02:19 PM) kad je prestao da radi? Znam da sam u subotu citao. -------------------- |
Kipar |
May 13 2009, 10:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
'nalazimo se u Berlinu, uslovno receno u Parizu'
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
maxydelanoche |
May 13 2009, 11:08 PM
|
QUOTE(Slovenatz @ May 13 2009, 08:35 PM) excuse me? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
pyost |
Jun 30 2009, 09:20 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
EULA Fail
CODE <@Yenkaz> "You also agree that you will not use these products for any purposes prohibited by United States law, including, without limitation, the development, design, manufacture or production of missiles, or nuclear, chemical or biological weapons." <@Yenkaz> i mean.. wtf <@Yenkaz> I'd admire anyone capable of using itunes to produce any weapon of mass destruction -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Slovenatz |
Jun 30 2009, 09:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
iTunes je oruzije masovnog unistenja. Toliko je monitora proletelo kroz prozore zbog njega
This post has been edited by Slovenatz: Jun 30 2009, 09:24 PM -------------------- |
maxydelanoche |
Nov 2 2009, 01:05 AM
|
"Today, it's Saturday night, and also Halloween. Instead of going out, I'm sitting at home on MSN telling everyone who asks me what I'm doing tonight that I'm 'going out in 10 minutes to a party', then when 10 minutes pass, I block them. FML"
i ne, ovo nije bio moj post -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Turgon |
Nov 2 2009, 04:14 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
QUOTE(maxydelanoche @ Nov 2 2009, 02:05 AM) "Today, it's Saturday night, and also Halloween. Instead of going out, I'm sitting at home on MSN telling everyone who asks me what I'm doing tonight that I'm 'going out in 10 minutes to a party', then when 10 minutes pass, I block them. FML" i ne, ovo nije bio moj post Dobar -------------------- |
Efimova |
May 7 2010, 10:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 08 Member No.: 917 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 3.b |
Pulp fiction - riznica životnih mudrosti
-Normally, both your asses would be dead as ****ing fried chicken, but you happen to pull this **** while I'm in a transitional period so I don't wanna kill you, I wanna help you. -Whoa, whoa, whoa, whoa... stop right there. Eatin' a bitch out, and givin' a bitch a foot massage ain't even the same ****in' thing. -Would you give a guy a foot massage? -**** you! I najbolji deo : -Want some bacon? -No man, I don't eat pork. - Are you Jewish? -Nah, I ain't Jewish, I just don't dig on swine, that's all. - Why not? -Pigs are filthy animals. I don't eat filthy animals. -Bacon tastes gooood. Pork chops taste gooood. -Hey, sewer rat may taste like pumpkin pie, but I'd never know 'cause I wouldn't eat the filthy mother****er. Pigs sleep and root in ****. That's a filthy animal. I ain't eat nothin' that ain't got sense enough to disregard its own feces. -How about a dog? Dogs eats its own feces. -I don't eat dog either. -Yeah, but do you consider a dog to be a filthy animal? -I wouldn't go so far as to call a dog filthy but they're definitely dirty. But, a dog's got personality. Personality goes a long way. -Ah, so by that rationale, if a pig had a better personality, he would cease to be a filthy animal. Is that true? -Well we'd have to be talkin' about one charming mother****in' pig. I mean he'd have to be ten times more charmin' than that Arnold on Green Acres, you know what I'm sayin'? |
Kuzman |
May 7 2010, 10:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Slazem se da je riznica zivotnih mudrosti, al gde ove izabra?
-------------------- |
Slovenatz |
May 8 2010, 03:49 PM
|
Random quotes ftw. Ima toliko boljih da mislim da je nepotrebno nabrajati.
-------------------- |
Efimova |
May 9 2010, 10:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 08 Member No.: 917 Status: Učenik MGa Škola/Razred: 3.b |
''Omiljeni citati''?
Whatever. ''Schizophrenia beats dining alone.'' Oscar Levant |
Iva |
May 9 2010, 10:32 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
"Our bodies break down, sometimes when we're ninety, sometimes before we're even born, but it always happens and there's never any dignity in it. I don't care if you can walk, see, wipe your own ass. It's always ugly. Always. You can live with dignity, we can't die with it." - House
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
LoshMeeBre |
May 9 2010, 09:21 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Efimova @ May 7 2010, 11:18 PM) Toliko sam gledao taj film da znam napamet onaj citat iz biblije "Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the Valley of Darkness; for he is truly his brother's keeper, and the finder of lost children. And, I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers! And, you will know my name is The LORD when I lay my vengeance upon thee! " -------------------- |