Paralelno Studiranje, Trebam informacije.
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Paralelno Studiranje, Trebam informacije.
Josh |
Nov 17 2010, 09:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 17-November 10 Member No.: 1.301 Status: Van MGa |
Student sam rgf-a smer hidrogeologija, sledece godine zelim da upisem gradjevinu pa me zanima da li mogu da budem oslobodjen predavanja na gradjevinii da li mogu da mi se priznaju neki ispiti?
|
LoshMeeBre |
Nov 18 2010, 09:55 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Josh @ Nov 17 2010, 10:57 PM) Student sam rgf-a smer hidrogeologija, sledece godine zelim da upisem gradjevinu pa me zanima da li mogu da budem oslobodjen predavanja na gradjevinii da li mogu da mi se priznaju neki ispiti? Malo si izabrao los forum za to U teoriji naravno da moze, ali to zavisi od fakulteta do fakulteta, moras da proveris sa dekanom ili sa prodekanom za nastavu na gradjevini -------------------- |
Josh |
Nov 18 2010, 11:07 AM
|
ok hvala, mislis da ce mi izaci u susret, posto ne mogu da stignem na predavanja na oba?
|
Kuzman |
Nov 19 2010, 03:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
A sta je sa mimoilaznim studiranjem, o tome ne razmisljate?
-------------------- |
LoshMeeBre |
Nov 19 2010, 09:06 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Josh @ Nov 18 2010, 12:07 PM) Nije to bas toliko redak slucaj, mislim da ce ti dozvoliti da uklopis nesto sto ti odgovara Sve u svemu svaka cast ako uspes to da izguras -------------------- |
maxydelanoche |
Dec 6 2010, 07:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(Kuzman @ Nov 19 2010, 04:59 PM) Mislis jedno pa drugo? Suvise vremena, studirao bi i dalje kad dodje maksimum tvojih intelektualnih sposobnosti, a bolje da tada vec radis na doktoratu. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
LoshMeeBre |
Dec 7 2010, 01:25 AM
|
-------------------- |
maxydelanoche |
Dec 11 2010, 03:48 AM
|
To mi bas nije palo na pamet realno da.
Ako nista drugo, kul je upisati dva faksa da das sebi vise vremena da shvatis sta zelis Meni prilicno pomaze -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Iva |
Dec 11 2010, 10:39 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Mislim da je ono sa mimoilaznim ipak bio pun.
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Josh |
Jan 29 2011, 11:56 PM
|
Kako mislite mimoilazno studiranje?
|
LoshMeeBre |
Jan 30 2011, 10:12 AM
|
Mimoilazis faks, studiras u kafani
-------------------- |
Kuzman |
Jan 30 2011, 06:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 19-February 07 Member No.: 450 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Kuzmanovic Marko Škola/Razred: 07D |
Pa ono, imas dva faksa, nisu u istoj ravni, studiras oba, mimoilazno.
A jedna od aksioma Faksologije, govori nam da imamo najmanje 4 nekomplanarna faksa. Zbog toga svi veliki faksolozi tvrde da je moguce studirati mimiolazno. Nazalost, do danasnjeg dana, a jos od pojave aksiomatike u ovoj divnoj matematickoj oblasti, to niko nije uspeo. Za to je potrebno, umece, ljubav, istina, naravno uz veliku pomoc Banane Incesta. Svi iscekujemo tu osobu kojoj ce to poci za rukom. A i LoshMeejevo tumacenje je sasvim validno, i ne kosi se sa ovim, mojim, gore navedenim. -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 5 2011, 09:17 AM
|
Dugme like taaako fali ovom forumu :/
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
dadkristy94 |
Feb 5 2011, 09:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Heh, da je to jedina stvar.... Fali ovom forumu jos dosta toga
This post has been edited by dadkristy94: Feb 5 2011, 09:50 PM -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
(Za ono sto je jasno dokazivanje nije potrebno) XD |
maverick |
Feb 5 2011, 10:36 PM
|
Њиндоњс ЏП Group: Članovi Joined: 25-April 06 Member No.: 58 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vladimir Dimić Škola/Razred: ETF III |
Fali BrentBill. Dugo nije postovao :\
-------------------- |
LoshMeeBre |
Feb 5 2011, 10:52 PM
|
Fali *****.
Ne ne ne, to bi Uros rekao Fali ukidanje cenzure, kad mogu oni lepi i zdravi ljudi na farmi mogu i ja! This post has been edited by LoshMeeBre: Feb 5 2011, 10:53 PM -------------------- |
dadkristy94 |
Feb 5 2011, 11:59 PM
|
Group: Članovi Joined: 8-June 08 From: Beograd Member No.: 1.066 Status: Van MGa Ime i prezime: Kristina Radojević Škola/Razred: I beogradska gimnazija III/5 |
Hahaha dobro, fali ****** like dugme
J ebeni administratori koji mi ne dozvoljavaju ni j ebeno da napisem kako valja Jos jedan glas za ukidanje cenzure, botovi nas i ovako nece razumeti This post has been edited by dadkristy94: Feb 6 2011, 12:02 AM -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
pyost |
Feb 6 2011, 12:27 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 5 2011, 09:17 AM) Facebook generacija... -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
dadkristy94 |
Feb 6 2011, 02:45 PM
|
Ne, Mara je ima pravo. Modernizacija je neophodna radi opstanka
Ili da se ne lazemo - Forum je propa i bez i sa like opcijom :\ -------------------- ''Manifesta haud indigent probatione''
maxydelanoche |
Feb 7 2011, 02:25 AM
|
Nikad necu skapirati foru sa "forum je umro". Jbt, ima sigurno pet godina otkad svracam na ovaj forum i svakako ima perioda kad vise i kad manje ljudi pise, ali nikad nije bilo da bas niko ne pise ili tako nesto. Uvek ima dezurnih spamera, hejtera, smaraca itd itd. Zato prekinite j ebeno da se zalite da je forum umro i propao i ...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.