Veciti Derbi, 132. vecita prica
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Veciti Derbi, 132. vecita prica
ilickapiten |
Feb 29 2008, 08:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
Ajmo ima jos malo vremena za ovu temu
Bice TV-prenos I nesto mi se cini da ce Moreira da svirne jedno 2komada onom Randjelovicu -------------------- Vidimo se u citulji
|
LoshMeeBre |
Feb 29 2008, 08:25 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Sranje je sto nema publike..
Koliko sam ja cuo partizan nesto nije u formi (kao tempiraju za derbi, sto mrzim kad to kazu). ali trebali bi da naguzimo one supke.. Ma, mnogo su losi -------------------- |
Eagle1914 |
Feb 29 2008, 10:27 PM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(ilickapiten @ Feb 29 2008, 08:18 PM) Баш из ината не бих дао тв пренос, кад је већ смрдљиви савез осакатио дерби онда не треба ни да буде на тв-у. Колико ће само бити тужно без публике П.С. Мореира? Јееесте сад, то је ко да ја кажем: Кад Баркос ували хет трик (оном вашем црногорском говнету што вам брани)..... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
milanche |
Feb 29 2008, 11:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 07 Member No.: 597 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija Zajecar, III razred (od 1. septembra) |
Partizan - C.Zvezda je 'pusti me da umrem derbi'...vec 10-ak godina...Zanimljivije mi je da gledam travu kako raste nego ovaj derbi.
|
ilickapiten |
Feb 29 2008, 11:53 PM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(milanche @ Feb 29 2008, 11:45 PM) Da gledas ili da duvas? -------------------- Vidimo se u citulji
|
Pera Detlic |
Feb 29 2008, 11:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
QUOTE(Eagle1914 @ Feb 29 2008, 10:27 PM) Баш из ината не бих дао тв пренос, кад је већ смрдљиви савез осакатио дерби онда не треба ни да буде на тв-у. Колико ће само бити тужно без публике A sta, mislis da nisu bili zeljni kesa od TV prava? -------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
milanche |
Mar 1 2008, 12:04 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-July 07 Member No.: 597 Status: Van MGa Škola/Razred: Gimnazija Zajecar, III razred (od 1. septembra) |
QUOTE(ilickapiten @ Feb 29 2008, 11:45 PM) Da gledas ili da duvas? Preokreci ti reci slobodno - ja ti kazem da ces vise uzivati uz derbi zacelja engleske III lige nego uz utakmicu Partizana i Zvezde. This post has been edited by milanche: Mar 1 2008, 12:05 AM |
VIP <3 |
Mar 1 2008, 12:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(ilickapiten @ Feb 29 2008, 11:53 PM) Zavisi sta da gleda i/ili duva............. -------------------- Opsti kriminal. |
Eagle1914 |
Mar 1 2008, 07:29 AM
|
Group: Članovi Joined: 5-January 08 From: Znik Member No.: 834 Status: Van MGa Ime i prezime: Branko Milosavljevic Škola/Razred: ЕТФ |
QUOTE(milanche @ Mar 1 2008, 12:04 AM) Preokreci ti reci slobodno - ja ti kazem da ces vise uzivati uz derbi zacelja engleske III lige nego uz utakmicu Partizana i Zvezde. Ајде, немој ми овакве коментаре. Није поента дебија у квалитету фудбала. Ако ти то није јасно, онда ћу се стварно забринем за тебе... -------------------- ЕТФ-овац, па шта?!
|
milanche |
Mar 1 2008, 10:03 AM
|
I te kako je poenta u tome - u pravom derbiju se igra dobar fudbal, publika treba da se nagleda lepih poteza, da navija, bodri, peva, i raduje se pobedi svog tima. E sad, kod nas je drugacije - publika dolazi na stadion da se pobije (ako ne na tribinama, obavezno se nadju grupice van stadiona), da napravi nerede na stadionu , lomi stolice, baca baklje, da se najebe keve navijacima drugih klubova...
I jednog dana shvatis da si navijao i kidao svoje zivce za klub u cijoj su upravi svi kreteni koje boli kita za fudbal, gledaju kako da ga opeljese.. Verovatno je u tome lepota vecitog "derbija". |
ilickapiten |
Mar 1 2008, 11:14 AM
|
Sreca pa si gledao zadnji fudbalski derbi pa znas
-------------------- Vidimo se u citulji
|
ilickapiten |
Mar 1 2008, 11:17 AM
|
QUOTE(VIP (ex Miss) @ Mar 1 2008, 12:49 AM) Pa ako nisi lepo uvidela bila je rec o travi i nemoj da si perverzna -------------------- Vidimo se u citulji
|
milanche |
Mar 1 2008, 11:39 AM
|
^^ Sreca pa te nista nisam pitao.
|
ilickapiten |
Mar 1 2008, 12:13 PM
|
E aj molim te sa tim glupim fazonima me zaobidji...
Ko ce drugi da ti kaze nego ja, imas u vrh glave 3utakmice gledane uzivo i tu pricas o nekom kvalitetu fudbala... Idi gledaj 3ligu Engleske ko te j-be ili mozda derbi zonske lige u kom igra lokalni tim iz Zajecara -------------------- Vidimo se u citulji
|
milanche |
Mar 1 2008, 12:33 PM
|
I ti mene zaobidji sa ovim :
"Sreca pa si gledao zadnji fudbalski derbi pa znas " ; "imas u vrh glave 3utakmice gledane uzivo" Da si pogodio, pa da te angazujem da mi gledas malo u kuglu... btw.. Da imas valjane argumente, pa da nastavim diskusiju sa tobom, pricanje napamet ti nesto danas ne ide od ruke, tako da idi bolje i spremaj se za "derbi", zakasnices. Poz maestre. |
ilickapiten |
Mar 1 2008, 12:40 PM
|
Ma spremao bi se ja da gledam utakmicu nego nije Beograd kao Zajecar selo da sa bilo kojeg krova kuce imas pristojan pogled na fudbalski teren ... Mada mora se priznati da teren na marakani ipak malo podseca na njive u okolini zajecara
-------------------- Vidimo se u citulji
|
milanche |
Mar 1 2008, 12:49 PM
|
Haha....Mozda je Zajecar selo, ali ti, iz Beograda, si veci seljak od svih Zajecaraca zajedno...
|
ilickapiten |
Mar 1 2008, 01:01 PM
|
Mozda si u pravu nikad se ne zna.
Do pocetka utakmice koliko vidim pasce kisa na poljoprivredno dobro zvano Marakana Teren ce biti idealan za igru -------------------- Vidimo se u citulji
|
paja94 |
Mar 1 2008, 01:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-March 08 Member No.: 928 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Pavle Milicevic Škola/Razred: Matematicka 8a |
|
VIP <3 |
Mar 1 2008, 03:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
UUuuuuuuuuuuuuu bice rvanje fudbalera u blatu Konacno cu i ja odgledati jednu fudbalsku utakmicu u zadnjih 1000 godina (zapravo, u celom zivotu )
This post has been edited by VIP (ex Miss): Mar 1 2008, 03:03 PM -------------------- Opsti kriminal. |