Genijalac Opet Izigran, DRŽAVA SE OGREŠILA O MLADOG MATEMATIČARA
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Genijalac Opet Izigran, DRŽAVA SE OGREŠILA O MLADOG MATEMATIČARA
Wolfbrother |
Mar 8 2009, 07:44 AM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Nemoj me zavitlavas Ljubo. Da je takmicenje u Metallici znas ko bi pobedio
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Iva |
Mar 10 2009, 07:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Kockica ovde postavlja tekstove o Teodoru i onda čeka reakcije ostatka foruma? Ili?
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
Djole |
Mar 10 2009, 08:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Kockica je jedna misteriozna osoba
Ja licno mislim da ima vecih problema okolo od ovakvih stvari, mislim ako teodor ima para za privatne casove and stuff tesko da mu fali za osnovnu egzistenciju. I kao sto kika rece, sto se buni toliko oko para, ako se takmici iz ljubavi prema nauci. Ali on topic, naravno da su pravila glupa. Zato i postoje. Od dve osobe sa istim uspehom uvek je ispravnije nagraditi mladju, ali birokratski sistem prati pravila i tesko da mi mozemo bilo sta protiv toga. -------------------- no future for you
|
Slovenatz |
Mar 10 2009, 08:19 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
-------------------- |
username |
Mar 10 2009, 08:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
naravno da ne treba da imamo iste zadatke...
|
SBS |
Mar 10 2009, 08:39 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Ne trebaju da budu isti zadaci ffs! Inače kockica je očigledno teodorova keva, nek mu daju pare, smoriše više, mada meni deluje da se Teodor jedino takmiči zbog para, a on je prošao u petom razredu na JBMO tako što je neki lik polomio nogu i on upao u ekipu
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Slovenatz |
Mar 10 2009, 08:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ja mislim da je Kockica borac protiv nepravde, koji iz svoje pecine uz pomoc svog pomocnika rombmena i batlera brine o mladim talentima u Srbiji.
-------------------- |
Djole |
Mar 10 2009, 08:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
QUOTE(SBS @ Mar 10 2009, 09:39 PM) SPOILER!!! @ slo: Zasto reklamiras grupu koju pokusavas da unistis -------------------- no future for you
|
Slovenatz |
Mar 10 2009, 08:55 PM
|
Pa zato sto ne mozemo samo mi da ih zaustavimo. Treba nam jos ljudi. Ili soc ^^
edit: badza se pridruzio. Rage Against the Whiners! This post has been edited by Slovenatz: Mar 10 2009, 08:57 PM -------------------- |
SBS |
Mar 10 2009, 09:00 PM
|
Badža se pridružio i rekao šta misli
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Slovenatz |
Mar 10 2009, 09:09 PM
|
Badzo **** se, moras sve da s*****. Izadji iz nase grupe!
-------------------- |
SBS |
Mar 10 2009, 09:12 PM
|
koje vaše grupe :S ? Što sam s*****? izašao sam iz grupe !
pyost |
Mar 10 2009, 09:13 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Gotov offtopic
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
SBS |
Mar 10 2009, 09:18 PM
|
topic: i oće li na kraju da daju pare Teodoru ?
Kipar |
Mar 10 2009, 09:47 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(Iva @ Mar 10 2009, 08:29 PM) da znas da sam pomislio isto i prvo sto mi je palo na pamet je da je kockica njegova keva.. -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
geekytraviannoobhahahalol |
Mar 10 2009, 10:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 10-March 09 Member No.: 1.148 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Stefan Stanojevic Škola/Razred: 2d |
dajte pare pa da cepamo
-------------------- "Yes auntie, I realize I haven't been over in two months. Yes, I know people expected me. I know, but seriously I have to send this attack. No really, this is important. I could get a really big haul....
...No I'm not on drugs. No I don't need therapy. I'm not in a cult!" |
Iva |
Mar 11 2009, 10:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Kipar @ Mar 10 2009, 10:47 PM) I meni, al' me zanimalo da li će izaći iz anonimnosti da se opravda.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
SBS |
Mar 11 2009, 11:31 PM
|
Ne verujem da će to da uradi, inače sad je Teodor ušao u uži izbor za stipendiju kluba 27, sad moraju da ga izglasaju za stipendiju, preko SMSa, mislim da je on favorit, ipak je poznat . . .
teodorova mama |
Mar 11 2009, 11:43 PM
|
Group: Članovi Joined: 11-March 09 Member No.: 1.150 Status: Van MGa Ime i prezime: Magda von Burg |
QUOTE(SBS @ Mar 11 2009, 11:31 PM) Ne verujem da će to da uradi, ... Nekome smetam? Teo je bolestan, lezi, pa sam svratila da vidim ima li sta novo - drzavno iz fizike, rezultati iz Rumunije (tek danas su objavljeni kompletni) - ali to vas ne zanima - vase teorije su mnogo interesantnije. Nastavite. This post has been edited by teodorova mama: Mar 11 2009, 11:55 PM |
SBS |
Mar 11 2009, 11:53 PM
|
ne smetate nikome, inače čuo sam da su radikali spominjali danas u skupštini kako Teodora oće vlast da proda strancima