Najveće Provale Profesora
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Najveće Provale Profesora
maxydelanoche |
Feb 23 2008, 05:48 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
To klecanje na kolenima se na razne nacine moze shvatiti ^^
jk jk jk Meni je najjace kad najgori klosari u odeljenju odjednom postanu fina decica i preobraze se nacisto. Sve radi jedne jedine recenice "molim vas, odlozite nam kontrolni" o.O -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Neonkitza |
Feb 23 2008, 10:25 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
Fizicarka:i onda uzmemo praznu casu vode...
|
ilickapiten |
Feb 24 2008, 12:06 AM
|
Group: Članovi Joined: 12-January 08 From: Blok34 Member No.: 847 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nebojsa Škola/Razred: IVb |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 23 2008, 05:48 PM) To klecanje na kolenima se na razne nacine moze shvatiti ^^ jk jk jk Meni je najjace kad najgori klosari u odeljenju odjednom postanu fina decica i preobraze se nacisto. Sve radi jedne jedine recenice "molim vas, odlozite nam kontrolni" o.O Sila boga ne moli -------------------- Vidimo se u citulji
|
Hannibal Lecter |
Feb 28 2008, 11:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 15-October 06 From: People's Democratic Republic of Konjarnik Member No.: 154 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Ilija Ivanišević Škola/Razred: Fizički fakultet, B smer, I godina, |
Stu^la:Pusticu vas danas 10 minuta ranije
/nesto kasnije Stu^la: Koliko nam je ostalo do kraja Ucenik: Ako nas pustate 10 minuta ranije, onda ima jos 10 minuta /par minuta posle cutanja Stu^la: Ja vas nista ne razumem! Ajde sada lepo, bez tih vasih zagonetki i pitalica koliko ima do kraja casa? znaci zena kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalj -------------------- And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold And if you listen very hard The truth will come to you at last When all are one and one is all To be a rock and not to roll Svi me žele, a ja sam nedodirljiv! |
TatkoNaZmaja93 |
Dec 31 2009, 07:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-November 09 Member No.: 1.200 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Lazar Arsić Škola/Razred: 3d |
Da dodam i ja nešto sa velikim zakašnjenjem:
Prof. Mićić između gomile "mislim sada" i "mislim ovde" izjavila: "To moramo da shvatite!" A na rezultate kontrolnih neki su je čekali celo polugođe, samo 2ipo meseca. Đani isto tako se zaneo i kaže: "To je STROGO veće ili JEDNAKO!" Ili Duša zabagovala: "Deco, pa to ima smu..., smu..., smu..., smu..., eehhhhhhhhhhhhhh" -Jeste, profesorka, ima SMUSLA! This post has been edited by TatkoNaZmaja93: Dec 31 2009, 07:24 PM -------------------- I want to hurt you just to hear you screaming my name.
|
Wolfbrother |
Dec 31 2009, 09:00 PM
|
Group: Članovi Joined: 26-December 07 Member No.: 825 Status: Bivši učenik MGa |
Ovaj Arsicu... Samo cu ti reci da neki profesori ovo citaju.
-------------------- "It's a known fact... math is the spawn of satan. Algebra? SATANIC! Pre-cal? SATANIC! Calculus? SATANIC! it is all horrible!"
|
Slovenatz |
Jan 2 2010, 10:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
HAHAHAHA NEKO JE NAPRAVIO LAPSUS LOLZ LETZ ALL MAKE FUN OF DEM HERE!!!11
Gojko je imao najbolje izvale, obicno ga je turgon inspirisao. -------------------- |
SBS |
Jan 3 2010, 12:26 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
Gojko vodi na palačinke
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
Slovenatz |
Jan 3 2010, 11:37 AM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Imao je ubedljivo najbolje izjave dok nas je vodio na sladoled na kraju godine, posto je tada nalozio Turgona da ce mu zakljuciti 4 za kraj
This post has been edited by Slovenatz: Jan 3 2010, 11:58 AM -------------------- |
Quant |
Mar 8 2010, 08:26 AM
|
Group: Članovi Joined: 9-December 09 Member No.: 1.206 Status: Van MGa Škola/Razred: III razred, prirodno-matematički smer |
Nije baš lapsus, ali je zanimljivo...
Radimo zadatak iz termodinamike. Profesor pita jednog učenika: -Koliki je koeficijent korisnog dejstva? Učenik: -Jedan. Profesor: -Ne, to je ocena koju ćeš sad dobiti ... -------------------- Ako teorija ne odgovara činjenicama promenite činjenice!
Stvari treba pojednostavljivati koliko god je to moguće, ali ne i više od toga. (A.Ajnštajn) |
Pedja |
Mar 8 2010, 06:30 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-February 10 Member No.: 1.223 Status: Van MGa Ime i prezime: Predrag Janjic Škola/Razred: Gimnazija prirodno-matematicki smer/prvi razred |
Evo ako je neko uzimao matematicke listove mozda je video ove fore:
-Nastavnik matematike:Ja pokusavam da vam objasnim da ne postoji manja i veca polovina a i sta da objasnjavam sada kad vec polovina ucenika nije tu, -Sutra imate ne najavljeni kontrolni. -Ako ti imas 10 zvaka i jednu das drugu koliko ce ti ostati zvaka? Puna usta |
Radius |
Mar 11 2010, 03:08 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-September 09 From: Zavisi od ubrzanja Member No.: 1.187 Status: Van MGa Škola/Razred: Zemunska gimnazija |
Zemunska je poznata po ludim profesorima... Dočaraću vam ih! Podelio prof silne jedinice i dao učenicima da pogledaju kont. Svi su smoreni zbog losih ocena i neko od ucenika kaze "O boze!". U tom trenutku ustaje prof i kaze: "Ko me to zove? " ! Učenik nevešto briše tablu... Prof: ''Je l' tako i sudove pereš?'' Prof: "Ova teorema vam je od zivotne vaznosti." Prof: "Sredjujes dok ne umres!" (u pitanju je trigonometrijski identitet) Prof: ''Vi ste, deco, lenje bube.'' Prof fizike: ''Ko hoce 5 mora da uradi sve sto mu zatrazim, ali fizicki deo se najvise boduje...'' Prof: (obraca se jednom metalcu koji nosi martinke, na casu) ''Pankeru,uvuci te opanke!'' Profanka: "skini se sa aparata!" (učenik sluša muziku na mp3) Prof hemije: "Ja mogu pitati: -Ciko, da li bi ste bili ljubazni da mi date 100 krompira? Ako je dobre volje, nece me gadjati istim!" (Priča o mernim jedinicama) This post has been edited by Radius: Mar 11 2010, 03:11 PM -------------------- |
Radius |
Mar 11 2010, 03:35 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-September 09 From: Zavisi od ubrzanja Member No.: 1.187 Status: Van MGa Škola/Razred: Zemunska gimnazija |
Ewo još par komada...
profanka: ''Ako vi budete radili, kao sto ne radite, nece biti problema, sto znaci bice*'' Profanka: ''Kakav je hloroplast?'' učenici: zelen! Profanka: ''Necemo se baviti rasistickim pitanjima, ko je crn a ko zelen!*'' prof: (učenku) ''Poslacu te u DNEVNIK preko satelita da gostujes kao fenomen*'' Profanka: ''devojko, lupas koliko si teska, a to je mnogo! '' -------------------- |
maxydelanoche |
Mar 11 2010, 04:11 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Hahahhahaha dobri ste ovo poslednje je za medalju
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Radius |
Mar 11 2010, 07:05 PM
|
QUOTE(Gaara @ Jul 10 2007, 09:37 PM) U prvim klupama uglavnom sede cepulje... U prvoj klupi uvek sede čepulje. Onu do katedre ne želim ni da pominjem. Čep, čep, čep, čep do čepa... -------------------- |
tesic |
Mar 11 2010, 09:21 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-May 09 From: Zemun Member No.: 1.170 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Nikola Tesic Škola/Razred: MG/IVd |
QUOTE(Radius @ Mar 11 2010, 08:05 PM) U prvoj klupi uvek sede čepulje. Onu do katedre ne želim ni da pominjem. Čep, čep, čep, čep do čepa... Skroz tacno. Mi smo im u osnovnoj pevali pesmicu: Cep, cep, cep, u dupe se uvuci, cep, cep, cep, peticu izvuci. -------------------- A da ja vas nesto pitam: sta je sa 500,000,000 neprijavljenih Kineza? Cutimo, a? Cutimo! Oni kopaju tunele, rupe, do Moskve, Pariza, Londona, do Vasingtona! Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete. Ko je srusio Berlinski zid? Ko je izvrsio privatizaciju u Slovackoj? I, gde je Isusova ruka? Pozivam svo napredno covecanstvo, nema Treceg svetskog rata, nije bilo ni Drugog! Celo covecanstvo spava...
|
rakula93 |
Mar 11 2010, 10:07 PM
|
Group: Članovi Joined: 18-June 09 Member No.: 1.175 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Marko Rakic Škola/Razred: MG IIId |
QUOTE(tesic @ Mar 11 2010, 10:21 PM) Skroz tacno. Mi smo im u osnovnoj pevali pesmicu: Cep, cep, cep, u dupe se uvuci, cep, cep, cep, peticu izvuci. To neki zemunski fazoni? A sto se tice provala... "To je bilo tada i tada.. mislim ovde, sada" "-Nema od toga selameta... -Nema, ni hleba, ni salame" -------------------- Uuuu boli me kita,
da budem k'o marioneta, i da budem k'o stafeta, da me tamo neko cima, da me 'vamo neko seta, boli me kita, ma boli me kita ... |
Djole |
Mar 11 2010, 10:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-February 07 From: Sindidun Member No.: 452 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Djordje Rosic Škola/Razred: MG / IVd |
Ne klevetajte prvu klupu ne kapiram kako niko nije provalio da u njoj mozes da pricas koliko oces i da te 90% profesora ignorise. Da ne pominjemo kako je bilo lako sakriti puskice.
-------------------- no future for you
|
RZA |
Mar 11 2010, 10:44 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(rakula93 @ Mar 11 2010, 11:07 PM) Evo da ne kaze profesorka, mislim ovde deco, cuti.. This post has been edited by RZA: Mar 11 2010, 10:47 PM -------------------- cold
|
Slovenatz |
Mar 11 2010, 11:34 PM
|
QUOTE(Djole @ Mar 11 2010, 11:23 PM) Ne klevetajte prvu klupu ne kapiram kako niko nije provalio da u njoj mozes da pricas koliko oces i da te 90% profesora ignorise. Da ne pominjemo kako je bilo lako sakriti puskice. Samo smo tad bili tisi a ovi iz nas glasniji. Zbog tvoje kose smo sada lako uocljivi -------------------- |