Rep Kutak, hip hop mada faka
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Rep Kutak, hip hop mada faka
^_NiN0_^ |
Jun 10 2009, 12:21 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
http://www.youtube.com/watch?v=JJdKKd3tTAQ
Više elektro, ali po mom ukusu ~edit:sry ako sam već postavljao This post has been edited by ^_NiN0_^: Jun 10 2009, 12:23 PM -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kipar |
Jun 10 2009, 01:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(^_NiN0_^ @ Jun 10 2009, 01:21 PM) http://www.youtube.com/watch?v=JJdKKd3tTAQ Više elektro, ali po mom ukusu ~edit:sry ako sam već postavljao aaaaa, gde iskopa lubenog ovo vrtim u plejeru od kako sam je skinuo sa neta! ekstra je stvar, treba mp3? mnoooogo dobra stvar -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Jun 10 2009, 02:34 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
QUOTE(Kipar @ Jun 10 2009, 01:08 PM) Iskaz je sranje, prilicno omrznjen medju reperima, vise vole Marchela cak.. Ni meni se ne svidja, prateci bend mu se zovu Svedoci.. Podsecaju na neku sketu malo.. poslacu ti rep po bozi kada ga budem video, da imas sta da slusas Nisam znao da iskaz mrze Narocito mi je cudno da ga mrze vise od marcela i njegove ekipe.. Doduse, mozda su se stvari malo zagasile posle onog starog ajzeinog ziljave ***** dissa.. Sigurno znas o cemu pricam DUnno, meni zvuce dosta kao sunshine, sunshine mi je oduvek bio gotivan.. Posalji ako se setis.. Ako ti treba bilo sta od stranog underground-a vici, imam 86GB -------------------- |
Kipar |
Jun 10 2009, 02:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-October 06 Member No.: 170 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka IVc bio , sada vec kolega sa FON-a |
QUOTE(LoshMeeBre @ Jun 10 2009, 03:34 PM) Nisam znao da iskaz mrze Narocito mi je cudno da ga mrze vise od marcela i njegove ekipe.. Doduse, mozda su se stvari malo zagasile posle onog starog ajzeinog ziljave ***** dissa.. Sigurno znas o cemu pricam DUnno, meni zvuce dosta kao sunshine, sunshine mi je oduvek bio gotivan.. Posalji ako se setis.. Ako ti treba bilo sta od stranog underground-a vici, imam 86GB ne mogu ja da strusam strani rep , inace ajzea je sada glavni -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
^_NiN0_^ |
Jun 10 2009, 03:59 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Kipar @ Jun 10 2009, 02:45 PM) aaaaa, gde iskopa lubenog ovo vrtim u plejeru od kako sam je skinuo sa neta! ekstra je stvar, treba mp3? mnoooogo dobra stvar Imam hvala ... Imam i još par pesama od njega ... Nisu uopšte loše (od sevdahBABY-a). Al johambin kidaaaaaaaaaaaa ... -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Kipar |
Jun 10 2009, 04:34 PM
|
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Jun 17 2009, 06:12 PM
|
za moje rep drugare
skavo opet izbacio nesto novo http://rapidshare.com/files/245114678/p ... i_svet.rar -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
LoshMeeBre |
Jun 24 2009, 08:52 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Za samo 6 dana izlazi novi Wu-Tang album..
Hamsters and Rangers Everywhere, Rejoice! -------------------- |
SBS |
Jun 24 2009, 11:02 AM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
e to će da bude dobro nadam se , inače http://www.ilovethatsong.com/bobmarleyam/ , mada nema veze sa temom, al ajde
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
SBS |
Jun 25 2009, 06:58 PM
|
QUOTE 01.Redemption 02.Kill Too Hard (featuring Inspectah Deck, U-God and Masta Ace) 03.The Abbot (featuring RZA) 04.Harbor Masters (featuring Ghostface Killah, AZ and Inspectah Deck) 05.Sheep State (featuring RZA) 06.Radiant Jewels (featuring Raekwon, Cormega and Sean Price) 07.Supreme Architecture (featuring RZA) 08.Evil Deeds (featuring Ghostface Killah, RZA and Havoc) 09.Wise Men (featuring RZA) 10.I Wish You Were Here (featuring Ghostface Killah and Tre Williams) 11.Fatal Hesitation 12.Ill Figures (featuring Raekwon, M.O.P. and Kool G Rap) 13.Free Like ODB (featuring RZA) 14.Sound The Horns (featuring Inspectah Deck, Sadat X and U-God) 15.Enlightened Statues (featuring RZA) 16.NYC Crack (featuring RZA) 17.One Last Question… pesme su dosta kratke, meni se najvise svidja wise men i free like, ko hoce link za skidanje nek mi posalje PM, SMS, mejl ili da me kontaktrira preko FEJSA ILI SPEJSA -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
voja |
Jun 25 2009, 10:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 31-March 07 From: BG Member No.: 485 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Vojislav Krvavac Škola/Razred: definitivno zavrsio MG |
ja definitivno ne kapiram koja je fora da stave feat. rza
zar on nije ****** clan grupe??? -------------------- Eliot je peder :)
|
SBS |
Jun 25 2009, 10:16 PM
|
jeste i to vodeci , ne znam ni ja, mada ovo je kompilacija, a i ko zna ko je pisao imena pesama odakle sam ja skinuo
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
LoshMeeBre |
Jun 25 2009, 10:23 PM
|
Da, da, definitivno sranje
MOZDA zato sto je on producirao sve pesme, al je glupo svejedno A ne tek sam sad pogledao.. U featuring su pisali ko se sve pojavljuje na track-u.. Retardirano je, ali je korisno Inace za sada sam 5 track-ova deep i ono, nije mi bas najjasnije da li je ovaj album kompilacija ili album Al nije lose, klasican underground album, al izgleda nije nista posebno.. Ce vidimo kako ce biti do kraja.. Inace ovaj fazon sa pesmama od 2 minuta koji je poceo od Madvillain albuma je prestao da mi se svidja.. Tamo je to izgledalo cudno, ali je bilo dobro cudno.. Sada samo izgleda nezavrseno This post has been edited by LoshMeeBre: Jun 25 2009, 10:33 PM -------------------- |
LoshMeeBre |
Jun 25 2009, 10:35 PM
|
Radiant Jewls je dobar track.. Cormega je odlican, Raekwon klasicno dobar, a i matra je interesantna..
Inspectah Deck je imao oke verse na Harbour Masteru, ali Ghosta mrzim, a AZ je smorio.. Gonna keep you posted Iako nikog ne interesuje Evil Deeds . . . RZA NEMOJ DA PEVAS Idemo dalje hmmm, badzo Wise Man traje 59 sekundi i samo RZA nesto sere? Mozda si mislio na "I Wish You Were Here" posto je dobra stvar.. Ova je stvarno dobra Iako je ghost repuje, dobra je Ill figures.. Raekwon je dobar.. MOP njaaah, on je dobar samo kad se dere Kool G me je razocarao, ume on mnooogo bolje.. Al nije los track. Dobra je matra, raaaaw.. Idemo dalje Sound The Horns me je razocarala.. INS je ovde los, cak je i U-God bolji od njega, a on ima 2 stvarno dobra versa u zivotu (mystery of chessboxin' i triumph).. Sadat X donosi svoj brand nu flow koji oke chuchi. Matra mi je onako.. Sve u svemu pesma je druga najlosija Enlightened Status, svidja mi se muzika, al RZA opet sere nesto.. Mogao je da napravi pravi track od ovoga, a ne skit.. NYC Crack... Kaki je peder, ostavio je najgotivniji beat za solo pesmu Koja je btw sasvim oke, da ne kazem odlicna.. ZAKLJUCHCI: 1. GDE JE GZA????!!!?!?!?!?!? 2. GDE JE METH????!?!?!?!?! 3. Mogli su da se potrude vise, dodaju jos malo mesa na skelet, dovuku Metha i GZA-u.. Ukradu methu neki verse sa njegovog novog albuma u pripremi, GZA uvek ima rime i da naprave pravi, punokrvni, old school underground album.. Ovako, svako ko voli WU valjda da ima i ovo, ali nije da su postavili domaci zadatak Najbolji trackovi nakon jednog slusanja: Kill Too Hard, Radiant Jewls, I Wish You Were Here, NYC Crack i MOZDA Harbour Master i Ill figures, al zaostaju to je to This post has been edited by LoshMeeBre: Jun 25 2009, 10:59 PM -------------------- |
SBS |
Jun 25 2009, 11:45 PM
|
da, mislio sam na I Wish You Were Here , igrao sam PES dok sam slusao pa nisam bio siguran koja je pesma , Evil Deads je totalno dobra pesma, al malo jeste cudno kad RZA peva, mislim sve u svemu je bolje od 8 diagramsa, mada su dosta kratke pesme, sto mi se ne svidja previse, inace U-God izdao novi album
LoshMeeBre |
Jun 26 2009, 08:31 AM
|
QUOTE(SBS @ Jun 26 2009, 12:45 AM) Mislim sve u svemu je bolje od 8 diagramsa, mada su dosta kratke pesme, sto mi se ne svidja previse, inace U-God izdao novi album Uhhh, ako je U-God izadao novi album onda su moje usi spasene A meni nije bolje ovo od 8diagrams.. 8 diagrams je zaokruzen, pravi album i ima sve clanove klana.. Albumi WU-a 36 chambers *****+ (gotivim sve trackove) Forever *****- (da ima pesama manje pesama bio bi bolji, ovako mi se neke ne svidjaju) The W ****1/2 (sve pesme osim conditioner-a, koji je snimljen kroz slusalicu telefona za posete u zatvoru, su bar vrlo dobre) Iron Flag **** (ima par pesama koje preskacem, ali ima dosta dobrih) 8 Diagrams ***1/2 (campfire, rushing elephants, unpredictable, life changes, the hearth gently weeps, sunlight, gun will go.. Ima dobrih pesama, ali sam ocekivao vise posle tolike pauze.. Idalje je odlican album) Chamber music *** (rekao sam vec. Nezavrseno. Ima potencijala, al fale meth i gza, moglo je da bude dojaja al se nisu toliko ptrudili, zato su ga i izdali kao kompilaciju a ne full album) -------------------- |
SBS |
Jun 26 2009, 09:11 PM
|
Moja analiza albuma WUa
enter the 36 chambers - jedan od najboljih hip hop albuma u istoriji, sve pesme su odlicne, fantasticne forever- ima nekolikoh sjajnih i dosta dobrih pesama, mada je vise kvantitet nego kvalitet The W- odlican album, gotivim vecinu pesama, posebno Conditionera , a pogotovo zbog nacina na koji je snimljena Iron Flag- ima par dobrih pesama, ali je jedan od losijih albuma 8 diagrams - nije nesto, posebno zato sto je snimljen posle 6 godina, jedino gotivim onu stvar sa Erykah Badu ali moram priznati da ga nisam previse slusao i da napomenem da mi se Wu-Chronicles dosta svidja i jos neke pesme sa tako tih kompilacija a za Chamber Music cu da dam detaljnu analiz kad ga ponovo poslusam i stvaicu to i na serbianunderground tako da ce biti totalno l00d0 This post has been edited by SBS: Jun 26 2009, 09:13 PM -------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Kipar |
Aug 14 2009, 06:41 PM
|
http://www.youtube.com/watch?v=QOOuGtyjD6I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=z6vHtRhKDC0 JEA -------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
Kipar |
Aug 19 2009, 12:18 PM
|
-------------------- Lepa rec i gvozdena vrata otvara , ali gvozdena stangla otvara lobanju.
|
SBS |
Aug 19 2009, 02:03 PM
|
Ovo je staro, al genijalno